Autor Tema: Formula 1  (Posjeta: 836511 vremena)

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Montoya

Odg: Formula 1
« Odgovori #2850 u: Ožujak 16, 2014, 08:31:14 »
bollocks hmm

Ja pratim na SLO 2.
Ima malo smetnji jer puse ko ludo, opcenito padne signal kad zatopli.
CroGrid & CroSimRacing osnivač i administrator

od 2008. & od 2009.


"And I came way too far in this game to turn and walk away"

"Nothin to smile about, I'm about to lose my mind"

Offline Wulf

Odg: Formula 1
« Odgovori #2851 u: Ožujak 16, 2014, 08:33:13 »
Hahaha lik napisao gore lijevo u kutu. Power cut. Sorry. Car :D

@Montoya: jebote kad pogledas imas iptv, net, stream i slicna sranja i opet gledas bez beda na telki,  a mi se mozemo jebat ak nekaj krepa

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

Offline Montoya

Odg: Formula 1
« Odgovori #2852 u: Ožujak 16, 2014, 09:49:57 »
Nema dojmova o utrci?

Dva debitanta na postolju, jedan u momčadi, jedan u F1 općenito.
Drago mi je da je publika dočekala svog čoveka na postolju, po meni su Australci nacija koja jako voli motorsport, a atmosfera je i više nego odlična za otvaranje.
Isto vrijedi i za Interlagos za kraj, no uspeli su to zeznuti, pitanje je kad budu i otvaranje...
CroGrid & CroSimRacing osnivač i administrator

od 2008. & od 2009.


"And I came way too far in this game to turn and walk away"

"Nothin to smile about, I'm about to lose my mind"

Offline Punisher

Odg: Formula 1
« Odgovori #2853 u: Ožujak 16, 2014, 10:09:17 »
Osvrt na utrku

Čista pobjeda Rosberga, vidi se da je Mercedes izgleda prvi koji je bolid sredio najbliže balansu brzine i izdržljivosti, još kad se riješe dječijih bolesti s motorom bit će tip top.

Ricciardo napravio odličan posao, a izgleda da i Red Bull nije onoliko daleko koliko se očekivalo, Vettel je doduše na svojoj koži osjetio Webberove KERS probleme.

Magnussen, po meni jedno od najugodnijih iznenađenja, staloženo i dobro odzvozio debi, zapamtite prvi rookie koji je završio na postolju još od debija Hamiltona i to u istoj momčadi, stvari se poklapaju tako da nam je možda i budući svjetski prvak na vidiku.

Button, odvozio u svom poznatom stilu, bez puno flashy poteza ali efektno i brzo te se odlično probio do 4 mjesta.

Alonso jedno od najvećih razočaranja, utrku odvozio mlako, bez i jednog zanimljivog poteza, krenuo 5. ostao 5. dosta mlaka predstava dvostrukog prvaka.

Bottas meni osobno najugodnije iznenađenje, Finac je izuzev one pogreške koja ga je moguće uz ovakav pace koštala čak i postolja odvozio veličanstveno, uvjerljivo naj aktivniji vozač na današnjoj utrci i lijep početak za Williams (koji je samo današnjim rezultatom osvojio više bodova nego čitave prošle sezone).

Vergne i Kvyat solidna utrka oba toro rossa, Nisam očekivao iskreno Rusa u bodovima ali eto pokazao je da može odvoziti solidnu utrku i da možda i nije samo money bringer.

Raikkonen veliko razočaranje kao i Alonso, cijeli vikend se muči s bolidom i kočenjem, previše pogrešaka, i izuzev dobrog starta dosta mlaka utrka.

Force India, izgleda brzo u stintovima ali gube dosta pacea kasnije u utrci, Hulk dosta dobar, velik dio utrke proveo na 4. mjestu. Perez blijed ali ima vremena još

Sauberi nevidljivi, srozali se još malo nakon prošle sezone, kako stvari po ovoj utrci stoje, na razini prošlogodišnjeg williamsa su.

Lotusi oba razočaranja Maldonado opet nije završio utrku, Grosjean također, jedini potez koji su napravili je kad je Grosjean obišao Maldonada, zasad bolid jako loše izgleda.

Caterham i su izgleda i dalje na dnu, iako je Ericsson držao 12 mjesto u jednom trenutku, no kasnije odustaje, Kamui prenervozan na startu upropastio sebi i Massi utrku, no ponio se ko gospodin čovjek i ispričao se svima i priznao pogrešku.

Bianchi nažalost imao problema na startu zaostao 8 krugova ekipom, odustao na poslijetku

i za kraj čovjek koji je naredao 20 ogromnih završetaka utrka zaredom jedan jedini, neponovljivi, legendarni M4X Chilton!! cer1njo cer1njo

Offline DogZy

Odg: Formula 1
« Odgovori #2854 u: Ožujak 16, 2014, 10:12:25 »
Još pratim SkyF1, sad su Horner i Magnussen intervjuirani.

Ma fantastičan uvod u sezonu, baš je trebalo nekakvo osvježenje, a dobili smo ga u obliku mladih nada Bottasa, Magnussena, Kvyata, pa i Ricciarda, mada je malo iskusniji.
Baš sam sretan zbog Magnussena, navijam za njega ovu sezonu, uz Alonsa, Nicu, Lewisa, Daniela cer1njo cer1njo! Vrte mi se slike Hamiltona kako je prašio '07.
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Punisher

Odg: Formula 1
« Odgovori #2855 u: Ožujak 16, 2014, 10:19:00 »
Mene najviše oduševio Bottas, uvjerljivo ću njega i Magnussena najviše pratiti ovu sezonu. Je li moguće da se Williams vraća gdje mu je mjesto? ave1

Offline DogZy

Odg: Formula 1
« Odgovori #2856 u: Ožujak 16, 2014, 10:23:06 »
Ups, njega sam izostavio iz popisa cer1njo

Najviše sam za njega i Magnussena.

Što se Williamsa tiče, po brzini je malko ispod Mercedesa bih rekao, vrlo dobro izgledaju. Šteta zbog incidenta Koba-Massa, da vidimo što bi Massa mogao napraviti. 

I da, zaboravio sam i Kobayashi-sana, njega isto volim kuul
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Punisher

Odg: Formula 1
« Odgovori #2857 u: Ožujak 16, 2014, 10:27:09 »
Po stanju u utrci, mi se čini da ovako, Mercedes uvjerljivo ispred svih a Williams ima po meni skoro najbolji race pace, Bottas je konstantno radio brze krugove i napredovao u poretku, da nije bilo nervoze siguran sam da bi bio na diobi 3.-4. mjesta. No što se brzog kruga tiče izgleda da još malo kaskaju, ali kroz nekoliko utrka bi to mogli srediti.

Offline Wulf

Odg: Formula 1
« Odgovori #2858 u: Ožujak 16, 2014, 10:47:46 »
Meni zanimljiva utrka unatoč tome ke sam se uklj u 20om krugu. Jako mi je drago zbog prve trojke, a posebno zbog Rosberga i Buttona. Moji favoriti ove sezone, kao i Massa i Martini Williams.
Žao mi je bilo kad sam vidio da su Koba i Massa ispali u startu jer bi utrka bila još ljepša onda. Za Kimia se vidi da ima problema s bolidom s obzirom da je imao par piknika na istom zavoju i izgubio poziciju. Za Buttona se nadam da će biti na postolju ove sezone

Offline Punisher

Odg: Formula 1
« Odgovori #2859 u: Ožujak 16, 2014, 11:07:53 »
Oho moglo bi biti problema za Ricciarda i Red Bull ako se dokaže istinitim

Twitter / theFakeKimi: Could be bad news for Ricciardo.. ...

EDIT: Yup izgleda da je diskvalificiran, čeka se samo potvrda.

Twitter / tedkravitz: We're hearing Ricciardo has ...
« Zadnja izmjena: Ožujak 16, 2014, 11:22:20 od Punisher »

Offline Iceman

Odg: Formula 1
« Odgovori #2860 u: Ožujak 16, 2014, 16:02:36 »
Drago mi je što sam danas vidio neka nova lica na podiju. Ricci i Magnussen su bilo odlični. Posebno mi je drago zbog Riccija jer je nažalost izgubljeno drugo mjesto osvojio na svom terenu, jer je vrlo prirodan i spontan. Pokazao je da može i bez obzira na dikvalifikaciju mislim da će sve više rasti i napredovati.
K-Mag je budućnost McLarena i i bit će prava opasnost u narednim godinama.
-----
Mercedes je trenutno liga za sebe. Mislim da Williams nije previše daleko, a McLaren je isto tu. RB je tu negdje i pitanje je vremena/utrke kada će se približiti Mercedesu.
----
Ferrari je po meni tamo gdje je bio sve ove godine tj. vjerojatno i nešto lošiji. Nemaju top speed, troše puno više goriva od drugih i zbog svih ostalih problema vozači im izgledaju nemoćno. Performanse su im komično smiješne spram Mercedesovih momčadi i kvarljivog Red Bull-a. Kao i svake godine čelni ljudi prodaju iste fore nakon prve utrke. Po meni najveće razočaranje ove sezone.

EDIT.  Ferrari je ima problema s ERS-om i baterijom danas. Procjena je da su sporiji 0.4 s od Mecke u utrci. Suska se i da je Ferrari 18 kg tezi! 18 kg - kaže Ted Kravitz. Stari moj 18 kg!!!!! Pa koji su k...... oni radili?
« Zadnja izmjena: Ožujak 16, 2014, 16:05:25 od Iceman »

Offline Punisher

Odg: Formula 1
« Odgovori #2861 u: Ožujak 16, 2014, 16:27:34 »
18 kila? Wow, jebeš ti to što imaju svoj wind tunnel i sve, kad su nesposobni. + Ferrarijev motor je kako izgleda čak gori i od Renaultovog. (sve momčadi s Ferrarijima danas su bile nevidljive)

Offline Montoya

Odg: Formula 1
« Odgovori #2862 u: Ožujak 16, 2014, 16:44:09 »
Je Ricciardo na kraju diskvalificiran ili ne?

Pa da sezonu obilježe kazne i pravila - najdebilnija ikad.

Zadnjih nekoliko godina počeli su uništavati samo utrkivanje, sad su to doveli do toga da se momčadi igraju telemetrije...
Žalosno.

CroGrid & CroSimRacing osnivač i administrator

od 2008. & od 2009.


"And I came way too far in this game to turn and walk away"

"Nothin to smile about, I'm about to lose my mind"

Offline Punisher

Odg: Formula 1
« Odgovori #2863 u: Ožujak 16, 2014, 16:54:26 »
Je diskvalificiran je.

Offline manjamax

Odg: Formula 1
« Odgovori #2864 u: Ožujak 16, 2014, 20:10:31 »
Raikkonen mi je trebao biti favorit ove sezone, ali kad sam vidio kvalifikacije i njegov sudar.... Neznam, ali kada sam odgledao utrku imam novog favorita. Bottas, definitivno najsnalažljiviji vozač. Stvarno iznenađenje. Osim toga, Alonso je preloš.
Mercedesovi motori ''pobjeđuju'' ove sezone, ali tko zna? Ipak je to Formula 1.  šofe1
''Once something is a passion, the motivation is there.'' - Michael Schumacher

''Buying Audi or Mercedes instead of BMW M3 is like buying a shooter game for Playstation that isn't Call of Duty.'' - Jeremy Clarkson

''Fear is exciting for me.'' - Ayrton Senna