Off-topic > Muzika, filmovi i serije

Rap & Hip Hop

(1/7) > >>

Montoya:


"I’m just basically spillin’ out my emotions to the world. ‘Cause rap is about emotion. And I want you to feel what I’m feelin’, ’cause that’s what it’s all about."

                                                                                                                                                                                             by Ludacris



Tema posvećena Hip Hop kulturi, odnosno Rap glazbi!
Slušate, od kad, koga, koliko i zbog čega?

Da bi tema bila što kvalitetnija, ne pretjerujte s brojem videa u jednom postu, neka to bude max. 2-3, sve ostalo u citat, ukoliko je već nužno postati ih više.
Nisu naravno videi sve što se traži u ovoj temi; raspravljate općenito, postajte vijesti o novim albumima, omiljene stihove, raspravljate o izvođačima itd.

Za uvod, evo jedne predivne, pjesme za uzor svima:

Rappers against Racism - I Want To Know what Love is

Thergothon:
Nekad davno sam slusao ovaj zanr, dok sam jos bio u potrazi za vlastitim identitetom. Kasnije sam se pronasao u mnogo zescim zanrovima. Ali evo, stavit cu u prvu brzinu i pokusati pokrenuti ovu temu s 2 stvari:

Duel Of The Iron Mic - GZA

GZA - 4th Chamber

karlo007:
Obozavam hip hop i rap,slusam ga od svog 2 razreda osnovne(danas sam 1 srednje)  prvo je pocelo s onom seljacinom 50 cent kud svi klinci tu i ja, dok su drugi odlazili u pop techno ili naravno cajke ,Ja sam osto vjeran hip hopu.hip hop obleka je isto vec normalno  a kupujem  ovdje Station 1 Shop - Einkaufen/Verkauf | Facebook  ducan je u zadru i u ilici (lovacki rog).  Najvise se slusa snoop dogg jayz  i stari klasici ;)
Da Ranjahz Feat. Cee-Lo - Inspiration

JAY-Z - Show Me What You Got

ManTheRamparts:
GZA i Wu-Tang općenito rulaju. U mojim očima generalno gledajući niži oblik muzike (99% mi je bljuzga). Ali ima kvalitetnog rapa, da me se ne shvati krivo.

karlo007:
evo maloo
Montell Jordan - This Is How We Do It

Soulja Boy Tell'em - Blowing Me Kisses

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju