Off-topic > Igraće konzole

Konzole devete generacije

(1/4) > >>

Cole™:
Do najave novih konzola devete generacije dijele nas možda čak i dani; no i ako na ovogodišnjem E3-u izostane najava novih konzola, tko nam brani da u ovoj temi pričamo o njima? Kako bilo do najave novih konzola ovo neka bude sveopća tema za konzole nove generacije. Kakva su vaša očekivanja, kada želite novi Playstation, Xbox ili ostale konzole. Osobno još mi je definitivno prerano govorit o novim konzolama, budući da s trenutne generacije nisam odigrao oko 20 vrhunskih naslova koje sam htio...

c0bra123:
Hm, da se ps4 igre mogu pokrenut digitalno na ps5. O tome smo pricali ja i Hrvac, i slozili smo se da ce bit veliki propust od njih ako to ne uvedu kao i Microsoft.

Sve vise igraca kopuje digitalno igre, ukljucujci i mene. Lakse je nego fizicka kopija. Ne mogu prodat igru ali eto ne moram se ustajat.  sm1jeh

Cole™:
Ali to nema nikakvog financijskog smisla za njih.
Backward compatibility je financijski isplativ nakon što konzola bude 2-3 godine vani; ali nemam nikakvog smisla ako to bude prisutno pri launchu.
Oni očekuju od tebe da kupiš barem 2-3 igre na samom startu.

A ovako bi imao u startu igre za igrat...

To možeš zaboraviti.

c0bra123:
A gle Gold preplata ti treba za multiplayer(ako se ne varam) popuste i za igre od xbox 360 koje posjedujes.

Mi na play imamo samo za popuste koji su bzvze,multiplayer i et besplatne igre koje nisu nesto, subjektivno gledano.

Tako da ne bi bio problem ako ikad uvedu, jer evo nakon izlaska od ps4 kupijo sam ju nakon 5 godina, ako bude to u update ikad kako ti velis, bio bi velik plus i ako bude, nebi me cudilo da se bude placalo u ps preplati kao i gold-u.Onda bi financiski bili isti, vjerovatno i vise bi preplatinka bilo.

I da, nadam se boljoj podrski za 4K nego ns ps4pro.  sm1jeh Nada umire posljednja. :)

Hrv4tin4:

--- Citat: Cole™ - Svibanj 22, 2018, 23:52:20 ---Ali to nema nikakvog financijskog smisla za njih.
Backward compatibility je financijski isplativ nakon što konzola bude 2-3 godine vani; ali nemam nikakvog smisla ako to bude prisutno pri launchu.

--- Kraj citata ---

Po meni baš suprotno. Na launchu ionako ima premalo igara za bilo koju konzolu. OK, mora biti jedan bombastičan naslov koji ide uz launch, no 90% osttaloga je čisto smeće. Isto tako Sony prodaje igre za PS3 remasterziriane na PS4 i posebno ih naplaćuje dok konkurencija to NE radi.

Stvarno bi bilo u redu da se takve stvari krenu prebacivat, jer ne vjerujem da bi im itko kupio ponovno istu igru i na PS5.

Isto tako ako odmah omogućih backward compatibility pa to je main selling point za bilo koju konzolu.
Ljudi dobiju sve svoje igre (hajmo reći, prebace ih) igraju na novoj konzoli koja te igre npr. upscale-a i izgledaju nešto bolje. To nije ništa neviđeno, a realno da to naprave ja bih odmah, ali odmah kupio PS5, a vjerujem i drugi. Imaš sve svoje igre, malo se bolje vrte + možeš odmah uzimat i nove igre koje dolaze.

To je zapravo veliki plus za prodaju nove konzole, a ne minus. Pa da konzolu naplate i skuplje kao što je npr. Xbox X odmah bi ju uzeo ako znam što se nudi i da su mi sve igre funkcionalne. A ovako svi čeaju godinu, dvije da se uopće izbace igre za novu konzolu i tek ju onda uzimaju. Pogotovo ako imaš PS4 pa još moraš odigrati XY naslova koje si nakupovao i nisi odigrao.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju