Off-topic > Gaming kutak

Detroit: Become Human

<< < (8/8)

blowfish:
Konačno našao vremena završit igru i mogu reći da sam uživao od početka do kraja. Igra je genijalna u svakom segmentu i mislim da ne pretjerujem kad kažem da mi je ovo jedna od boljih igara općenito.

Baš filmski režirano, dopire do tebe na više razina i tjera te da cijelo vrijeme budeš angažiran. Jedna pogrešna odluka i ode lik, a kako se igra bliži kraju sve je manje ispravnih odluka. Postaju takve da je svaka sigurnija opcija ujedno i ona sebična i kukavička, a ostale nose za sobom rizik i žrtvu.

Pogađa ljudske emocije u sridu i ni u jednom trenutku nisam pomislio da mi je manje stalo jer se radi samo o igri. Bez pretjerivanja mogu reći da se nikad u svojoj dugogodišnjoj gaming karijeri nisam ovoliko povezao s likovima, čak ni u prošlim Quantic Dream igrama koje su mi bile genijalne. Uvijek je postojala ta neka doza nonšalantnosti u stilu "pa što ako umre, mogu odigrat opet". Ovdje toga nije bilo ni jednom, svaka odluka me natjerala na razmišljanje jer sam znao da su fakat bitne i da stvarno oblikuju igru.

Nažalost vjerojatno neću tako brzo naći vremena za novi prelazak i istraživanje drugih putanji, ali to je možda i dobro. Ni u životu kad nešto zajebem nemam priliku za popravni  :P

Č/10 ko iz pičke!

Cole™:
Potpis od riječi do riječi. Perfketno su napravili igru.  p1va

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju