Off-topic > Gaming kutak

Detroit: Become Human

<< < (2/8) > >>

Thergothon:
Sviđa mi se prikazano:

Detroit Become Human - E3 2016 Trailer | PS4 - YouTube
U toj jednoj sceni ima jako puno izbora i mogućih posljedica, što baš i nije bio slučaj u njihovim prijašnjim igrama ako izuzmemo određene dijelove Heavy Raina. Naše odluke su bile iluzija bez bitnog utjecaja na tijek radnje, tek par izbora pred kraj igre su imali utjecaj na završetak. Nadam se da će biti što više ovakvih stvari koje su prikazane u traileru. Trailer potvrđuje da će biti više igrivih likova, očigledno svaki od njih je android. Koncept dosta podsjeća na Blade Runnera i "buđenje" replicanata.











Cole™:
Malo sam skeptičan zbog androida, ali moglo bi to biti potpuno novo i svježe iskustvo.

Praetorian:
uhh ovo ce bit super ,ak ce bit nesto poput Heavy Raina i Until Dawna meni ce bit odlicno jer obozavam te igre.

Moram jos odigrat Beyond Two Souls nadam se da  valja  sm1jeh

Thergothon:

--- Citat: Cole™ - Lipanj 14, 2016, 14:52:11 ---Malo sam skeptičan zbog androida, ali moglo bi to biti potpuno novo i svježe iskustvo.

--- Kraj citata ---

Jako teško je napraviti svježe iskustvo na tu temu jer je kroz filmove, knjige pa čak i nekolicinu igara obrađeno gotovo sve bitno.
Nema veze, samo nek iz izvora od kojih crpe inspiraciju uzmu sve najbolje i zapakiraju u smisleni paket i po mogućnosti bez usiljenog igranja na emocije. Te emotivne scene mi kod njih nikad nisu djelovale spontano i prirodno, očekujem veliki napredak po tom pitanju, pogotovo jer si žestoko briju na filmove i duboka, odrasla iskustva koja pokušavaju prenijeti na gledatelja/igrača.

bartul_9:
Govorite vi sta ocete, al ovo prikazano na E3u izgleda full dobro i kvalitetno.Automatski su mi se svidili likovi i setting.Vjerujem da bi ovo moglo bit dobro.

A i kolicina odluka koje su prikazane su WOW.Ako stvarno bude ovolimo ishoda za jednu situaciju to ce bit ludilo.

Poslano sa mog LG-E430 koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju