CroSimRacing Forum

Gran Turismo => GT serijal => Autor teme: Montoya - Ožujak 20, 2014, 08:29:38

Naslov: Gran Turismo 7
Autor: Montoya - Ožujak 20, 2014, 08:29:38
Zasigurno je već u razvoju, a mi nemamo teme...

GT7 dolazi na PS4, drugi svijet gledano s hardverske strane, no jeli to dovoljno da Kazunori i PD pažnju skrenu na samu kvalitetu i iskoriste barem dobar dio moći koju nudi nova konzola?
Tu se opet postavljaju pitanja rokova i unutarnjih zahtjeva, tj. dogovora oko razvojnog tima i izdavača - može li to biti problem?
Dio odgovora zasigurno leži u uspjehu DriveCluba, čijem se developeru dalo vremena, što je svakako pohvalno (ukoliko se ne gomilaju odgode).

Uglavnom, mali uvod za početak, a i naznaka da nam možda neće trebati volan:

Sony Reveals VR Headset for PS4, Fuels GT7 Integration Rumors (http://www.gtplanet.net/sony-reveals-vr-headset-for-ps4-fuels-gt7-integration-rumors/)


Rasprave...
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: hendrix - Ožujak 20, 2014, 18:24:49
Meni iskreno ni GT6 nije loš,ne znam. Možda nisam tolko igrao GT5 i bio u njemu da bi sad vidio neke velike razlike,meni se osobno bolje vozi u GT6 nego u GT5  hmm . Naravno ima svojih mušica,prije svega jer ne dobivamo ono obećano,al o tome se već vodilo i previše razgovora pa neću o tome.

Što se tiče GT7 , ja ga ne očekujem prebrzo,poznavajući PD. Al svakako me veseli, PS4 planiram kupiti poslije ljeta najvjerojatnije,ili kad izaću Project C.A.R.S., DriveClub i još tako neke igre koje će me natjerati da kupim,do tad me ne interesira previše.

U GT7 ono što ja bi volio je bolesna grafika,da stvarno to bude što realnije i da tu opet postave neke nove granice (u to ne sumnjam),zvukovi moraju biti ovaj put top,bez iznimaka.Previše je godina i tehnologije prošlo da oni to nisu u stanju napraviti. Izbaciti one silne kopije automobila koje realno nitko ne vozi,npr. šta će mi koncept Q7 iz 2000. i neke godine? Nikad ga nisam probao niti neću,a da ne pričam o onim njihovim japanskim konceptima. Samo premium auti i neka ih bude kolko treba,ma nek bude i tisuću al samo bez kopija i da svaki imat Full detalje. Očekujem neke novosti u online modu-npr klubovi,natjecanja.. Tuning mode poboljšan,puno aftermarket dijelova itd.

Eto to bi bilo to otprilike neka moja vizija za početak. Al ne sumnjam da ćemo se načekat, po mojem nekom osjećaju ne očekujem je prije jesen 2015.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: speedy56 - Ožujak 20, 2014, 19:18:46
Izbaciti one silne kopije automobila koje realno nitko ne vozi,npr. šta će mi koncept Q7 iz 2000. i neke godine? Nikad ga nisam probao niti neću,a da ne pričam o onim
...a da ne pričamo o 10ak istih verzja NSX-a, S200...
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Thergothon - Ožujak 27, 2014, 15:13:31
Tek sad vidim da je tema otvorena.
Svoja očekivanja pišem od one skroz prve registracije prije pada foruma i nema smisla ponavljati se, svejedno Kazunori i ekipa njeguje megalomanski pristup i filozofiju koju normalan racing fan teško može shvatiti. Rokovi apsolutno nikad nisu bili problem, problem je u kukavnoj kukavelji koja je napredovala puževim korakom jer na konzolama nije bilo prave konkurencije. Vremena su se promijenila i Sony ih je jednostavno morao pritisnuti zbog petice i niti malo ih ne krivim. Otprilike kao da se čitavu školsku godinu zajebavaš i nakon toga vidiš da svi prolaze, a jedino si ti ostao u nekom zaboravljenom prostoru i vremenu, a tu nastaje panika iz koje se teško isčupati. Imaju premali broj zaposlenika da bi ostvarili sve zacrtane planove na vrijeme, a outsourcing uporno odbijaju. Taj njihov elitizam bi vjerojatno cijenio više od svega da su beskompromisni, pa makar to značilo minimalni broj staza i automobila, ali samo da je sve na istoj vrhunskoj razini. Uz toliki broj automobila je nemoguće bilo što simulirati, ima užasno puno primjera gdje se standardni automobili ponašaju kontra svih pravila fizike i logike jer ništa na njima nije promijenjeno od Ps2 generacije. Uključujući zvuk koji je također samo C/P u komprimiranom obliku jer su tada bili ograničeni kapacitetom medija. Nakon što su premium modeli predstavljeni u prologue-u, svi smo povjerovali da je kvaliteta na tako visokom nivou te da će neće biti potrebno ništa poboljšavati za next-gen. Zub vremena sve nagriza i siguran sam da će vizualna prezentacija biti podignuta na višu razinu, ali što time dobivamo? Vjerojatno klasifikaciju na standarde, premiume i next-gen premiume jer je nerealno očekivati da odjednom 1000+ automobila presvuku u novo ruho, a to im nije uspjelo tijekom jedne čitave generacije konzola. Isto tako mi nije jasan dosadašnji razvoj. Jasno mi je da je prelazak s GT5 na novu generaciju bio zahtjevan jer je Ps3 arhitektura komplicirana i prvi puta je predstavljen online itd; ali očekivao bi čovjek da su postavili neke temelje za nastavak na čemu će graditi nove stvari. Heh, jebeš logiku, ajmo sve isponova sa šesticom, kao da apsolutno ništa nisu naučili na primjeru prethodnika.

Sedmica može spasiti obraz GT-u jedino ako stvarno krenu od nule i prestanu se zamarati brojkama koje jedino na papiru izgledaju impresivno. Jako teško da će se to dogoditi zbog rokova koji su skroz opravdani i to je problem današnjih japanskih developera koji nisu svjesni da su devedesete odavno prošle. Dovoljno je pogledati nekada slavni PES i stanje u kojem se danas nalazi, a takvih primjera je mnogo. Jedino ne sumnjam u djelomično impresivnu vizualnu stranu igre. Znam da često ispadam hejter zbog ovakvih postova i da su neki bivši članovi morali piti tablete za smirenje  cer1njo, ali sam zapravo veliki fan (no ne i apostol, kao što versus kaže) od samog začetka serijala i većina postova je ogorčenost zbog trenutnog stanja. GT zaslužuje puno više i nadam se da će mu Ps4 to omogućiti.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: ManTheRamparts - Lipanj 27, 2014, 16:05:33
Gran Turismo 7 in the works, standard cars set to stay • Eurogamer.net (http://www.eurogamer.net/articles/2014-06-27-gran-turismo-7-is-in-the-works-standard-cars-set-to-stay)

 cer1njo cer1njo
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Montoya - Lipanj 27, 2014, 19:17:29
Nema, Kazo je hardkor standardaš  ;D

Kaj reći, to ne mora značiti baš nikaj za finalni proizvod, samo kozmetičke prirode, jer uvek se bu moglo prcati da su standardi nutra.
Igra svejedno more ispasti vrhunska, a budući da su (kod mene) očekivanja puno manja, nema nikakvog zamaranja s tim kaj bu došlo, fućka mi se :)

No očekujem da se trude, samo to.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: DogZy - Lipanj 27, 2014, 23:03:52
Fakjea ;D

NeoGAF - View Single Post - Kazunori Yamauchi in an AMA today... (http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=118493102&postcount=51)

Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: ManTheRamparts - Lipanj 28, 2014, 09:32:29
Jedna staza treba, jedna jedina - Special Stage R11. Najbolja oriđiđi GT staza ikad, GT1 verzija s šikanom u 'tunelu', ne GT3 verzija koja prolazi iznad tog djela.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: radici - Lipanj 28, 2014, 21:10:34
e ,ta mi uvijek probleme radila fpalm1
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: panisher20 - Lipanj 30, 2014, 16:39:32
Razmišljao sam cak na trenutke o kupovini Ps4 radi Gt-7, no nema šanse da cu ga uzet, radije cu kupit One i uzivat u forzi 5, Horizonu 2 i ostalim naslovima.
Kupio sam Ps3 bio samo radi Gt5 i Gt6 i ne da mi je zao svake kune, zao mi je svake lipe. Kada slusam neke da usporeduju Gt sa forza serijalom vidim kolko su ubiti zatucani. Gt serijal jedino u cemu prednjaci je broj staza, sa nicim drugim. Tolko sam razocan sa gt serijalom a igram ga od prvog djela da nema sanse da cu uopce razmisljat o njemu dok ne naprave pravu igru, a ne ovaj poluproizvod koji redovito prodaju zatucanim Gt fanboyevima
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: manjamax - Lipanj 30, 2014, 17:26:01
Ne isplati ti se ni One kupiti. Kupiti konzolu zbog jedne igre je dosta glupo.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Thergothon - Lipanj 30, 2014, 19:29:32
Raspravljajte o svemu vezanom uz igru, a fanboye, konzole i komentiranje tuđih preferencija ostavite po strani.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Cole™ - Rujan 21, 2014, 16:46:14
Ne kužim po kojoj logici se oni ravnaju.
Čemu guranje standardnih automobila iz nastavka u nastavak.
Ovaj Drive Club ima odlične automobile i daleko je lijepše i ugodnije imat 50-ak ispoliranih do savršenstva, nego 1150 od kojih je 200 kvalitetno odrađeno.
Nikad mi nisu bili jasni ti japanci s tom politikom. Ista stvar i s Kojimom.

 kava1
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Thergothon - Rujan 22, 2014, 20:03:49
Nikad mi nisu bili jasni ti japanci s tom politikom. Ista stvar i s Kojimom.

Ne kužim ovu usporedbu s Kojimom, pojasni ako nije problem.

Za Kazimira znamo da je nepopravljiv, tak da se više ne zamaram sa standardima, pravim se da ne postoje  ;D
Gadno se budu morali potruditi ako misle nadmašiti DriveClub vizualno, moglo bi se dogoditi da po izlasku GT ne bude najljepša racing igra na Ps konzoli.
Ali opet... ipak sad imaju na raspolaganju puno jači hardware i tko zna kakve nam perverzije pripremaju. Jedino ti dvostruki kvalitativni standardi... jaad
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Cole™ - Rujan 22, 2014, 22:12:02
Zbog iste japanske gluposti PES serijal stagnira.  thumbs1
E da nisam mislio na Kojimu, nego na Konami.

 cer1njo  ;D  ave1  cer1njo
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Thergothon - Rujan 22, 2014, 22:20:52
Čak sam pretpostavljal da možda misliš na Konami, al moral sam pitati za svaki slučaj  cer1njo

Da, to je nažalost istina.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Cole™ - Listopad 22, 2014, 16:11:07
Šta mislite da li je peticu i šesticu, ajmo reć unazadio deadline od SONY-a ili je jednostavno kriva "slaba" PS3 platforma ili je ipak do deva koji nije znao iskoristit što može i treba?
Nezz, ja se jako nadam da ću u vrijeme izlaska igre, imat volan i da bum dobio pravu stvar, jer sam radi GT5 kupio bio konzolu, da nebih dobio niti jedan WOW momenat, što mi je bilo veliko razočarenje...
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Thergothon - Listopad 22, 2014, 20:47:13
Sony u svemu tome ništa nije kriv ako se mene pita.
PD je oduvijek u svemu imao slobode koliko su željeli, ali dok igru odgodiš nekoliko puta nakon 5+ godina u razvoju, znači da nešto ne štima.
Da im Sony tada nije prisilno nametnuo datum izlaska za peticu, pitanje dal bi igra uopće izašla na prošloj generaciji konzola. Sve je već počelo nalikovati na zloglasni DN: Forever.

Svaka konzola je "preslaba" jer ima svoja ograničenja, a što je jača, automatski se povećavaju i apetiti developera.
PD je iz svake PS konzole uspio izvući maksimum i definitivno su jedan od najiskusnijih first-party developera.

Glavni njihov problem po meni je perfekcionizam + megalomanija - potreban broj ljudi za ostvarenje vizije = trenutno stanje dvostrukih standarda kvalitete.
Premali je to studio za današnje pojmove i njihove apetite. Treba povećati radnu snagu ili jednostavno izbaciti sadržaj koji nije na željenoj razini kvalitete i postepeno kroz buduće nastavke ili nekakav DLC dodavati sadržaj.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Wulf - Listopad 22, 2014, 22:48:09
On je sam izjavio da će GT7 biti olfo puno bolja jer im je lakše raditi na njoj. Na PS3 su imali problema i bilo im je teško raditi valjda zbog platforme etc, a da na PS4 nemaju problema.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Cole™ - Listopad 22, 2014, 23:06:31
Onaj kome je to primarna platforma i jedina zapravo u ono vrijeme onda ni netreba raditi video igre ako mu nikako neide od ruke ili mu je tesko raditi.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Punisher - Listopad 23, 2014, 19:09:42
Baš, a uostalom kolko znamo PS3 je bio jači od dvije konzole last gena, a ista je stvar sa current genom. Te spike da je PS3 bio preslab puše samo fenboji.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Thergothon - Listopad 23, 2014, 19:37:32
Nikad nije izjavio da je bio preslab i da je u tome problem, nego da ih je komplicirana arhitektura kočila. Zbog toga je X360 uvijek bio glavna razvojna platforma po pitanju miltiplatform naslova.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: DogZy - Studeni 05, 2014, 19:49:56
Mogući povratak Pikes Peaka?

Major Event Sponsor Announced for The Broadmoor Pikes Peak International Hill Climb

COLORADO SPRINGS, COLO. – When drivers and riders take the green flag for 93rd Running of The Broadmoor Pikes Peak International Hill Climb on June 28, 2015 they will be doing so with a new and exciting Platinum Sponsor of the event in Gran Turismo.

The long-term partnership will see the event officially retitled as The Broadmoor Pikes Peak International Hill Climb Brought to you by Gran Turismo. Gran Turismo has become the first Platinum Sponsor in the Race to the Clouds’ history as it nears its 100th Anniversary in 2016.

“The Pikes Peak International Hill Climb is an event I’ve followed since my childhood,” stated Kazunori Yamauchi, creator of the Gran Turismo franchise. “We’re thrilled to become a part of one of the most historic and prestigious motorsports events in the world. Pikes Peak is such a unique race, there’s truly nothing that it can be compared to.”

The Gran Turismo series, created by Polyphony Digital Inc., is one of the most successful video game franchises of all time and has sold over 72 million units worldwide since being introduced to the market in 1997. Over 300,000 unique users connect with the series daily and have participated in logging more than 3 billion online races totaling over 45 billion online miles.

“We are beyond excited to have developed a relationship with Gran Turismo and couldn’t have asked for a better organization to become partners with,” Tom Osborne, Chairman of the Board of The Broadmoor PPIHC, explained. “Yamauchi-san is such an incredibly talented and well respected individual: to have him put the name of the brand he has built from the ground up on our race is a true honor.”

About Polyphony Digital Inc.
Polyphony Digital Inc. is a subsidiary of Sony Computer Entertainment Inc., and is a software developer entity. Originally a development group within Sony Computer Entertainment, the creators of Gran Turismo established Polyphony Digital Inc. in 1998.

Gran Turismo is SCE Worldwide Studios' most successful series in its history. Gran Turismo excels at providing all the thrills and danger of motor racing while driving the kinds of cars most people can only dream of. This combination of racing game and car simulation has topped the charts on every single PlayStation® platform.


 sm1jeh
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Thergothon - Studeni 05, 2014, 20:44:55
Siguran povratak  ;D

Odlična vijest  thumbs1
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Thergothon - Studeni 11, 2014, 00:25:41
GoPro “Rampage” 1970 Camaro Wins GT Awards 2014, Coming to Gran Turismo (http://www.gtplanet.net/gopro-rampage-camaro-gt-awards-2014/)
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: ManTheRamparts - Svibanj 02, 2015, 00:18:20
Znači konačno bi mogli dobiti pošten audio. Sad ovisi kakav je ostatak tima koj je zadužen za taj dio.

Mike Caviezel | LinkedIn (https://www.linkedin.com/pub/mike-caviezel/1/29/871)

Audio Production Director, Audio Lead, Turn10 Studios. Currently a Senior Audio Lead at Polyphony Digital (Sony Computer Entertainment), working on the Gran Turismo franchise.

 ;D

Očito su se malo otreznili, pa više nisu samo japon tim.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Thergothon - Svibanj 02, 2015, 12:20:52
Sad bez ikakve sumnje mogu reći da zvuk bude prava stvar - KONAČNO!
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: ManTheRamparts - Svibanj 02, 2015, 12:23:04
Mislim da i sam znaš kakav odličan dizajn zvuka ima FM5, ovo more biti samo dobro. Možda nas iznenadi i ovogodišnji E3, pa dojde GT prije očekivanog. thumbs1
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Thergothon - Svibanj 02, 2015, 12:51:44
Ove godine očekujem samo neki trailer i eventualno najavu okvirnog datuma izlaska.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Cole™ - Svibanj 02, 2015, 14:46:10
Odu usisavači u ropotarnicu povijesti...  ;D
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Praetorian - Svibanj 02, 2015, 14:58:06
Bumo vidli..
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Thergothon - Svibanj 02, 2015, 15:02:16
Ma 100% jer isti lik je bil zadužen za FM5 koja po meni ima najbolji zvuk i pozicioniranje istog općenito na tržištu.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Wulf - Svibanj 02, 2015, 15:36:42
vrijeme je za usisavače na vodu :P
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: DogZy - Svibanj 19, 2015, 11:20:09
http://www.sancta-domenica.hr/gran-turismo-7-ps4-preorder.aspx (http://www.sancta-domenica.hr/gran-turismo-7-ps4-preorder.aspx)
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: radici - Svibanj 19, 2015, 22:38:28
a datum izlaska je.....? thumbs1 ave1

u biti da su ponudili u paketu gt 7 i gt 8 sa svima odgodama unaprijed,za 2016,božić,prednaručio bih,a ovak,niš nema ,ali kupuj........
bum kad vidim staze,,aute,ajd bar oni nebuju zasrali s volanom,bar mislim kava1 šofe1
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Cole™ - Svibanj 19, 2015, 22:44:30
Bitno da se priča...
Uglavnom krajnje im je vrijeme da naprave jako dobar proizvod, jer ih Forza šiša sa četiri igre već.
A nije to jedina konkurencija koja ga malo jede...
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: versus - Svibanj 19, 2015, 23:02:17
a neznam baš, po meni je idiotarija taj preorder

kad sam vidio ovdje link za preorder išao sam surfati po službenim stranicama i većim gejming sajtovima
svi daju 2017 kao godinu kad se očekuje
a pre-ordati igru (igricu  ;D ) 2 godine unaprijed....
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: radici - Svibanj 20, 2015, 00:27:13
a neznam baš, po meni je idiotarija taj preorder

kad sam vidio ovdje link za preorder išao sam surfati po službenim stranicama i većim gejming sajtovima
svi daju 2017 kao godinu kad se očekuje
a pre-ordati igru (igricu  ;D ) 2 godine unaprijed....

baš tak i ovo kaj cole kaže
-Uglavnom krajnje im je vrijeme da naprave jako dobar proizvod, jer ih Forza šiša sa četiri igre već.-

stvarno se nadam,jer sam se palio i prije,parni gt2 gt4 su nenadjebivi,gt5 ima prođu,a ovo iza.......
a obožavam gt serijal
da nekak poprave grafiku,ja bi rađe igral te izpočetka nego neznam kake poluproizvode p1va šofe1
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: manjamax - Lipanj 06, 2015, 09:51:21
Detalji o Gran Turismu 7. (http://www.dayherald.com/gran-turismo-7-expected-to-release-within-two-years-trailer-to-be-out-soon/3160/)
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Nexus - Lipanj 06, 2015, 14:29:05
Zapravo u ovom "članku" ništa ne piše jer ništa ni oni ni mi ne znamo lol.
Običan click bait.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: manjamax - Lipanj 06, 2015, 21:45:06
Bio je na CT-u, pa sam mislio da je provjeren.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Thergothon - Lipanj 09, 2015, 22:13:41
[Interview] Kazunori Yamauchi al #PeugeotVisionGT event di Parigi - YouTube (http://youtu.be/GKDB7q115NA)
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: radici - Lipanj 09, 2015, 22:48:52
jel to reko do božića????
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Thergothon - Lipanj 09, 2015, 22:52:45
Definitivno prije 2017. dolazi, a mudro se smije i na Tourist Trophy 2.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: radici - Lipanj 10, 2015, 22:26:29
a kaj sad pa ovo?
samo u hrvata?
niš mi ni jasno........


Croatian Retailer Opens Preorders for “Gran Turismo Sport” PS4 Game (https://www.gtplanet.net/croatian-retailer-opens-preorders-for-gran-turismo-sport-ps4-game/)
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: versus - Lipanj 10, 2015, 23:42:26
spominje se Amar, ko je ono odavde na sugeonsima, jel oni imaju kakvih vijesti ?
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: DogZy - Lipanj 10, 2015, 23:45:20
Nope, čeka se poglavica da se oglasi. Mada, ima od ove vijesti sigurnih mjesec dana, samo je sada isplivalo odnekud.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Cole™ - Rujan 08, 2015, 01:53:21
Citat:
Polyphony Digital has been hard at work on Gran Turismo 7, and looks like the studio is pushing on the gas of development, going on a veritable hiring spree in search of new talent.

The studio posted opportunity ads for thirteen new positions, including AI Engineer, Online Engineer, Graphics Engineer, Game Engine Development Engineers, Game Script Engineers, Sound Development Engineer, Data Engineer, Test Build Engineer, Pipeline Tool Development Engineer, Mobile Application Engineer, In-House Tool Development Engineer, Vehicle Simulation Development Engineer and Physics Engine Development Engineer.
We can also glimpse a few interesting facts from the specific ads themselves:
- Polyphony wants to improve the situational awareness of AI drivers, and their reactions to the ever-changing conditions of the tracks, giving there a more human-like behavior.
- Implementing specific regulations for racing series like GT, rally and NASCAR is mentioned, also for events and “mission races.”
- Polyphony plans to implement a tool to render audio based on 3D space infomation.
- The studio plans to implement a companion app on mobile that can interact with the series on PlayStation via the network.
-The studio is collaborating with production sites around the world, and needs to develop communication tools to make the process smoother.
- The use of GPU compute for physics is mentioned.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: ManTheRamparts - Rujan 23, 2015, 20:39:44
GT ACADEMY 7

Jailed motorist tells police he learned to drive on his PlayStation • Eurogamer.net (http://www.eurogamer.net/articles/2015-09-23-jailed-motorist-admits-he-learned-to-drive-on-his-playstation)
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: ManTheRamparts - Listopad 27, 2015, 19:40:07
Jao jao jao! Dešava se momci, dešava!!! ;D

Trailer inside!

Sony mentions new PlayStation 4 Gran Turismo title • Eurogamer.net (http://www.eurogamer.net/articles/2015-10-27-sony-mentions-new-playstation-4-gran-turismo-title)
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: SuperVeloce - Listopad 27, 2015, 19:43:22
Šteta što u traileru nema in-game snimki, ali i ovako je dovoljno. Početkom sljedeće godine je beta, vjerovatno onda igra izlazi sredinom ili pred kraj 2016.  sm1jeh

I neće se zvati Gran Turismo 7, nego GT Sport.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Autista - Listopad 27, 2015, 19:45:05
Taman dok izađe igra i cijene volana bi trebale past ja se nadam.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: ManTheRamparts - Listopad 27, 2015, 19:46:46
System seller. ;D

Samo nek ga zakuca na 60 fps-a. I screen tearinga nek se konačno reši.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Nexus - Listopad 27, 2015, 19:48:29
Šteta što u traileru nema in-game snimki, ali i ovako je dovoljno. Početkom sljedeće godine je beta, vjerovatno onda igra izlazi sredinom ili pred kraj 2016.  sm1jeh

I neće se zvati Gran Turismo 7, nego GT Sport.
Ovo gdje vidiš na Nurbu kao i još neke sekvence to je in game.

Btw hype na 100!
Ovo je vjerojatno nešto kao prologue .
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: Autista - Listopad 27, 2015, 19:49:26
I po mogućnosti da sva auta imaju kokpit    kava1
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: SuperVeloce - Listopad 27, 2015, 19:55:43
Ovo gdje vidiš na Nurbu kao i još neke sekvence to je in game.

Btw hype na 100!
Ovo je vjerojatno nešto kao prologue .
Mislio sam da je CGI s obzirom da nigdje nisu napisali in-game. Ako je tako stvarno impresivno izgleda.
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: ManTheRamparts - Listopad 27, 2015, 19:55:58
Drugi dio trailera je in engine 100%, ako već ne in game. Jep, hype je tu, ipak GT.

Ali - prasec je uvek imal super trailere, setimo se samo E3 trailera za peticu iiii onda launch igre di nije ni približno bilo tome. Pogotovo ona scena na Indianapolisu.

Ali isto tak - sad konačno valjda mu ne bu platforma problem, ne mora više biti opterećen Forzom jer je na jačoj konzoli kaj je za sim vožnju itekak bitno. Ziher bu brutalno vizualno zgledal. Nadamo se i zvuku ovaj put!
Naslov: Odg: Gran Turismo 7
Autor: the_prodigy - Listopad 27, 2015, 20:36:18
Možete se preseliti tu:

Gran Turismo Sport (http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=1670.0)

Ovu ćemo zaključati do daljnih informacija.