CroSimRacing Forum

Off-topic => Stop and Go => Autor teme: Cole™ - Prosinac 19, 2011, 08:37:04

Naslov: Kuhinja
Autor: Cole™ - Prosinac 19, 2011, 08:37:04
U ovome topicu dopušteno je sve što ima veze s kuhačom (http://www.emmezeta.hr/repository/images/_variations/0/2/02fcef0dfc88471e2b3b091c0d7c0fa4_category_large.jpg), osim zloupotrebe iste. =) Tu pišite što jedete, što želite jesti, pitati za savjet, pohvaliti se i tako. Osobno kuham već 13 godina, radi situacije u kojoj sam se kao jako mlad dečko zatekao. Volim kuhat i to radim s guštom, iako nemam puno prilike pošto je očka fin kuhar.

 hug1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: budainka16 - Prosinac 25, 2011, 20:31:10
Tartar i francuska su mi bili glavni objektiv ove godine.

Francusku sam rasturio. Najbolja ikad.

Tartar sam malo sjebo al nema veze  ::)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Lollik - Prosinac 29, 2011, 18:01:48
2 porcije toplih sendvica za veceru i malo kole..za ubit se  ;D

(http://i.imgur.com/lROHK.jpg)

(http://i.imgur.com/YLFu3.jpg)

(http://i.imgur.com/cZ3W6.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: budainka16 - Prosinac 29, 2011, 21:14:28
Sastojci ?  ;D
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Lollik - Prosinac 29, 2011, 22:53:33
-treba vam jedna tepsija/tacna kak vec kazete. pripremite je tako da namazete s malo ulja.

Priprema sendvica:
-naribati salamu s ribezom.
-meni najbolje pase posebna poliko salama (iako se moze uzet i neka druga) ,
-pomijesati u zdijelu s tomato umakom (onaj u tetrapaku) + papar+sol+origano po zelji.
-sve to s zlicom staviti kolicinski taman da se moze namazat na snitu kruha. naravno napravit smjese onoliko koliko imate snita kruha.

preporucam stari suhi kruh (bijeli) jer on bude najhrskaviji. a i ne bacate stari kruh,nego ga iskoristite

-kad sve to napravite, na red dolazi sir. sto se mene tice mozete uzet bilokoji sir, iako gauda je provjereno najbolji sto se ove kombinacije tice ili toast sir ako vam se neda ribat.

na kraju staviti zlicicu abcela sirnog namaza ili abc sirni namaz ili slicno, koji se kasnije otopi na sve to, pomijesa s sirom i poveze sve okuse zajedno.

to sve staviti u zagrijanu pecnicu na 200 stupnjeva, napominjem pecnica mora bit vruca prije stavljanja jer onda sendvici nece biti hrskavi, a to je pozeljno  ;D
-ako zelite da vam sendvici budu mljackavi, onda jednostavno ostavite da smjesa odstoji kojih 10-ak minuta na sendvicima da upiju tekucinu te ih onda stavite u vrucu pecnicu.
-vrijeme pecenja. odokativno oko 15-ak minuta +/- 5 minuta

i to bi trebalo bit to. po mogucnosti pojesti cim izadu iz pecnice, malo cete si spec jezik ali je vrijedno boli  ;D

dobar tek
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Prosinac 30, 2011, 01:17:40
Zdinstat kapulu, bacit pureća prsa i šampinjone, (što više to bolje) pašta po ukusu, parmezan i .................

(http://i.imgur.com/q4CKu.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Prosinac 30, 2011, 01:19:48
I NE, neide jedna žlica vegete!!! Nego malo namljet bibera i posut sa parmezanom....
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Lollik - Prosinac 30, 2011, 19:40:48
ja to jedem jos s vrhnjem za kuhanje...super stvar :)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: budainka16 - Prosinac 30, 2011, 21:48:41
-treba vam jedna tepsija/tacna kak vec kazete. pripremite je tako da namazete s malo ulja.

Priprema sendvica:
-naribati salamu s ribezom.
-meni najbolje pase posebna poliko salama (iako se moze uzet i neka druga) ,
-pomijesati u zdijelu s tomato umakom (onaj u tetrapaku) + papar+sol+origano po zelji.
-sve to s zlicom staviti kolicinski taman da se moze namazat na snitu kruha. naravno napravit smjese onoliko koliko imate snita kruha.

preporucam stari suhi kruh (bijeli) jer on bude najhrskaviji. a i ne bacate stari kruh,nego ga iskoristite

-kad sve to napravite, na red dolazi sir. sto se mene tice mozete uzet bilokoji sir, iako gauda je provjereno najbolji sto se ove kombinacije tice ili toast sir ako vam se neda ribat.

na kraju staviti zlicicu abcela sirnog namaza ili abc sirni namaz ili slicno, koji se kasnije otopi na sve to, pomijesa s sirom i poveze sve okuse zajedno.

to sve staviti u zagrijanu pecnicu na 200 stupnjeva, napominjem pecnica mora bit vruca prije stavljanja jer onda sendvici nece biti hrskavi, a to je pozeljno  ;D
-ako zelite da vam sendvici budu mljackavi, onda jednostavno ostavite da smjesa odstoji kojih 10-ak minuta na sendvicima da upiju tekucinu te ih onda stavite u vrucu pecnicu.
-vrijeme pecenja. odokativno oko 15-ak minuta +/- 5 minuta

i to bi trebalo bit to. po mogucnosti pojesti cim izadu iz pecnice, malo cete si spec jezik ali je vrijedno boli  ;D

dobar tek

Napravio samo malo drukcije. Znaci, na kruh stavio smjesu od naribane salame, tekuceg paradajza i malo ljute paprike.
Gore sir u listicima , nakidan na komade.

Kako je odlicno bilo ! Hvala za ideju  thumbs1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Lollik - Prosinac 30, 2011, 22:47:24
nema na cemu,

eksperimentirajte i nadite si kak vam pase.

meni je ovo najbolja kombinacija koju jedem godinama. jos od djetinjstva. to je moja mama skombinirala dok sam bio klinac, pokoj joj dusi...i od tad se tovim time kad god imam priliku, tj kad god si napravim
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Lollik - Siječanj 07, 2012, 16:47:19
evo jos jedan zalogajcic:

potrebna su vam 2 jaja ,kiselo vrhnje. pola zlice-zlica soli (moze i vise, po zelji) , 1 litra mlijeka te vrecica pužića (tijesto).

priprema jela:

-istucite 2 jaja u jednu vecu posudu, dodajte 1 vrhnje i soli po zelji. sve zajedno pomijesajte s vilicom. nakon kratkog mijesanja ulijte litru mlijeka.

-u dobivenu smjesu stavite jednu vrecicu tijesta, po mogucnosti puzeka ili slicno tomu. mozete ostaviti da odstoji kojih 5-10 minuta iako nije potrebno.
-smjesu izliti u dublju tepsiju te poravnati tijesto s povrsinom posude. nemojte zaboraviti nauljiti dno i stranice posude.

staviti sve to u vrucu pecnicu koja grije na 200 stupnjeva. to bi se trebalo pec oko 60 minuta ili cim se tijesto zarumeni.

kad se ispece, izrezati u kocke i posluziti na tanjur. uz to predlazem dodati jos kiselog vrhnja kao preljev.  ili ako netko zeli moze se staviti obicni, bijeli secer sa strane tanjura i jesti slatko.

(http://i.imgur.com/duLWv.jpg)

(http://i.imgur.com/ti5HX.jpg)

(http://i.imgur.com/VbyId.jpg)

dobar tek  8)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Siječanj 07, 2012, 17:54:45
 hug1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Siječanj 07, 2012, 18:22:38
Potrebno je imati ovakav toster (http://www.tehnopolis.hr/slike/velike/Toster%20Gorenje%20KR%201800%20KS.jpg)

Za najukusnije preporučam sljedeće sastojke:

San Carlo pan care (http://www.formaggiinvernizzimarco.com/public/upload/Documenti/image/immaginiprodotti/Alimentari/Pan%20carr%C3%A8%20San%20CarloG.jpg) ili Barilla
PIK šunka, zlatna (http://www.zdravakrava.hr/media/article/images/pik_PR450x300.jpg)
Gauda Sirela (http://online.konzum.hr/images/products/020/02053042l.gif)
Baranjski kulen (http://www.belje.hr/proizvodi/images/suhomesnati/kulen_1.jpg)
Origano (http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR3RKwlUKM7aWZNciJI1F-cnwcXLb6cWibz3uXyPZD34tcHyO5G9XUpJdgHhA)
THOMY majoneza sa tunom (http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00428/majoneza5-210911_428094S0.jpg) ili obična majoneza

Na tost složiti fetu šunke, sira, kulena i posuti sa origanom. Nakon šta se speče otvoriti i staviti majonezu sa tunjevinom ili običnu.

(http://i.imgur.com/GKRnH.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: budainka16 - Siječanj 08, 2012, 19:54:37
@Lollik

Tako isto ja pravim, ali sa jogurtom - ne sa vrhnjem ;)

Ispadne stvarno savršeno !
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Lollik - Siječanj 08, 2012, 22:35:37
jogurt mi je pre tekuci. vrhnje se fino otopi tako da dode na taman.

danas sam jeo lazanje neke.sogorica pravila. meso+sir i jos nes,neznam. 6 listova tijesta...najeo se ko bog ave1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Shimmy - Siječanj 14, 2012, 22:40:56
@Lollik - ima jedno jelo jako slično tome koje ja obožavam gdje je zapravo skoro jedina razlika da tijestu dodaš i karfiol. Mljac  hug1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Lollik - Siječanj 14, 2012, 23:32:00
nisam preveliki ljubitelj karfiola tak da ne..

uskoro pripremam jos jedno jelo, samo mi fali glavni sastojak..kad ga kupim, napravim jelo i poslikam te napisem recepat thumbs1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Veljača 26, 2012, 01:15:52
Sad sam se sjetio da nisam vam pokazao šta sam curi uz večeru napravio za valentinovo, da da mojih ruku dijelo.   shy1 <3

(http://i.imgur.com/hWmdb.jpg)

(http://i.imgur.com/9ZUNs.jpg)

(http://i.imgur.com/GtM11.jpg)

 :P
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Shimmy - Veljača 26, 2012, 08:45:52
medonje  hug1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Veljača 26, 2012, 10:58:02
Fora je da mene zove medonja jer sam ogromni, a ja nju medolina, pa sam potražio dal postoji medolina kolači i došao do ovog.

Napravio medonje i medoline.  shy1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Jack-Darkman - Veljača 26, 2012, 11:32:41
Pa ti cole možeš ić radit u kuhinju  cer1njo

Pa ti si zbilja rijetkost u muških ko bi znao napravit ove kolačiće, ovo slasno izgleda  thumbs1 Jedna litra kakaa i udri, uff  ;D
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Veljača 26, 2012, 11:37:04
Savršen je okus bez pretjerivanja. Nego nisam imao pojma kak će ispast, samo sam radio po receptu kulinarke s neta.  shy1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Shimmy - Veljača 26, 2012, 12:47:45
Pa ti si zbilja rijetkost u muških ko bi znao napravit ove kolačiće

istina, malo muških se bavi slasticama (ako ne računamo shiptare i slastičarne  ;D)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Ožujak 11, 2012, 18:07:40
Kupio Sir Ribanac od Sirele

(http://www.jatrgovac.com/usdocs/ribanacsnack-600.jpg)

crne masline od Trentona

(http://www.trenton.hr/images/products/product/masline/CrneMasline.jpg)

Te kockice sira i narezan masline stavio u maslinovo ulje. Može se dodat i malo češnjaka.

Nije neka kuhinja, ali tko voli ovakve ajmo reći egzotične sireve vrlo ukusno za "grickat". A sir nije toliko skup, a odličan je!!
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Shimmy - Travanj 16, 2012, 17:44:10
Evo danas napravio ono jelo koje sam gore spomenuo što liči na Lollikovo uz jedan ili dva sastojka iznimke

(http://i.imgur.com/ZJ2w1.jpg)

(http://i.imgur.com/R8Mhu.jpg)

Skuhati tijesto, skuhati karfiol (ili cvjetaču, kako već zovete), naribati sira (osobno koristim običnu Goudu iz Konzuma - nemam pojam koja marka, manje bitno) i onda u neku posudu poput ove koju sam koristio naslagati red tijesta, red karfiola, red sira, pobiberiti, i onda još jednom tako. Na kraju to sve preliti sa preljevom od jaja i vrhnja (u zdjelu razbiti 2 jaja, posoliti, izliti 2 vrhnja i sve zajedno promiješati), staviti u pečnicu na 180° i peći jedno 15-20 min, ovisno koliko želite da zagori. Osobno volim malo rumenije nego na slici ali sam malo ranije slučajno izvadio, krivo precjenio. Ovo se peklo 15 min, na 20 bi taman sve gore bilo zapečeno.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Travanj 16, 2012, 19:42:08
Odlično izgleda, to slatko vrhnje jel?  shy1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Shimmy - Travanj 16, 2012, 21:14:17
Ne ne, kiselo, plavo  shy1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Svibanj 07, 2012, 19:21:34
Špinat Pizza

Špinat se napravi na lešo, dakle sve isto osim što se ne stavlja mlijeko. Tijesto se ili napravi ili kupi, razvalja, posloži se sira po izboru, špinat na lešo se pukne gore (poželjno je da bude nešto slaniji), te se stavlja u već ugrijanu pečnicu na 250 stupnjeva 20-ak minuta. Po želji dobrodošle razne varijacije, kao i ova sa zimskom salamom od pika, koja ostavlja odličan okus začinjenosti. Uživajte. ^^

(http://i.imgur.com/1OWgA.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Shimmy - Svibanj 10, 2012, 15:24:47
Tjestenina u umaku od bukovače

600 grama bukovače, 400 grama tjestenine, taman za 4 osobe ispadne. Ili 3 jako proždrljive  ;D

Očistiti bukovaču (ne prati, krpom) i narezati na malo veće komade, pržiti na maslacu (tko nema toga, poslužit će i ulje). Dodati žlicu soli, posipati paprom po želji, te 2 žlice slatke paprike. Sa strane izmiješati jedno kiselo vrhnje sa jedno trećinu pakiranja paradajz sosa te tu smjesu sipati u bukovaču. Posipati peršinom i tako kuhati na laganoj vatri jedno 20-ak min za koje vrijeme se skuha tjestenina (po potrebi dodati još malo paradajz sosa ili bibera ako netko voli ljuće, kao ja npr  shy1 ). Na kraju u jedan lonac/zdjelu/nešto treće pomiješati tjesteninu i umak te još posipati peršinom.

Rezultat izgleda ovako, ali je ukusnije nego što je uredno (za kuhanje po doma mi se neda ukrašavati jelo  cer1njo)

(http://i.imgur.com/qAdXl.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Srpanj 10, 2012, 14:18:38
Potrebno:
Trokut gorgonzole
Njoki (mere kplus)
Šunke Delux u plastičnom pakiranju
Kiselo vrhnje čašica

U rajnglicu stavit margarina ili putra (1 veliku žlicu), nasjeckat na tanko šunku i prepržit tek toliko da pusti sok i da dobije crvenkastu boju, dodat trokut gorgonzole narezanog na male komadiće i promješat dobro da se poveže. Poslje toga ubacit kuhane njoke i dobro promješati te dodati kiselo vrhnje (može se malo posoliti i dodati vegete - po izboru) i sve zajedno mješati i kuhati 2-3 minute i volia.

(http://i.imgur.com/8mZbV.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Wulf - Rujan 16, 2012, 16:03:28
oh god... looks yummy.. ovih zadnjih par jela  ave1

Evo da se i ja pohvalim sa svojim umijećem... Cura i ja imali 4god u Petak pa sam je odlučio iznenaditi tako da joj napravim kolače... Naletio na 4chanu na recept za brownie, ali Rainbow fucking brownies  cer1njo
Štos je u tome da se radi sa bijelom čokoladom da se može obojati kasnije., a dalje je sve kao normalni browniei...
Zanemarite ako je malo zagoreno sa strane na rubovima.. ne osjeti se dok se jede  :P

(http://i.imgur.com/c9W2Sh.jpg)

(http://i.imgur.com/unAZ6h.jpg)

(http://i.imgur.com/bShp8h.jpg)

(http://i.imgur.com/rkcArh.jpg)

(http://i.imgur.com/ZAR3Vh.jpg)

sry zbog mutnih slika fpalm1

EDIT:
Evo recepta zbog velike potražnje  cer1njo cer1njo

Trebat će vam:
200-250g bijele čokolade
6žlica maslaca
2 jaja
1/4 šalice šećera
1 šalica brašna
Ekstrakt vanilije
Boja za hranu
1/2 šalice mljeveni orah(preporuka) ili lješnjak

U zdjelu stavite čokoladu i maslac i kuhati dok se ne rastopi. Zatim skinite s vatre i lagano miješajte dok se ne ohladi do sobne temperature, ok je ako bude i toplije. Dodajte šećer i jaja, te miješajte. Nakon toga ubacite brašno i ekstrakt vanilije. Naravno ne cijeli ekstrakt, nego onak... par kapi. Procijenite sami  cer1njo ali da nije ni pola bočice
U međuvremenu namažite protvanj. Ulje, brašno. Znate bolje neg ja  cer1njo
Odvojite komad smjese u posebnu zdjelu i dodajte boju. Miješajte dok ne dobijete željeni ton boje i stavite u protvanj i tako onoliko puta koliko želite imati boja. Ne preporučujem puno boja jer nemate puno smjese, pogotovo jer je jako gusta i ljepit će vam se za sve. Svaki put si operite zdjelu jer ne želite da vam se boje pomiješaju. Ubacite orah ili lješnjake(ja ne stavljam niš jer nemam, a neda mi se drobiti). Prije miješanja boja zagrijte pečnicu na 150-180°C. Nakon što ste sve boje istresli u protvanj, stavite u pećnicu i pecite pola sata do 25minuta. PAzite na boju.

NOTE: kod odvajanja smjese za stvaranje boja, ja natočim pola šalice pa onda u zdjelicu, tak da imate neku mjeru, možete čak i cijelu šalicu iskoristiti. ŠTo se tiče maslaca, stavite onak par žlica malo više maslaca.
Valjda sam dobro objasnio  hmm

Uživajte.

@shimmy: to me pitala i cura i njena mama, kroz smijeh naravno. Pitala me čak jesam li to radio tjedana dana prije, pa se spljesnivilo  cer1njo
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Rujan 16, 2012, 18:17:27
Još da si napisal i kak se rade, pusu bi dobil.  ;D
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Shimmy - Rujan 16, 2012, 19:55:33
Kaj je to zeleno? Spljesnivili se?  cer1njo
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Wulf - Studeni 11, 2012, 17:32:42
Evo ga odgovor na hrenovke curi za doručak  cer1njo cer1njo
jebiga tak je ispalo kak je ispalo i još se zovu wudy  cer1njo cer1njo
OVo sam našao na coolinariki.

Jaja u srcu hrenovke

(http://i.imgur.com/YNpAh.jpg?1)
(http://i.imgur.com/LYNj7.jpg?1)

Nije ništa posebno  i to je više onak za dobit ševu nego se najest  cer1njo :P

Priprema:
Hrenovku razrežete po duljini, ali ne do kraja. Odrezane krajeve spojite sa čačkalicama. Stavite u tepsijicu ili keramičku posudu(?) i stavite u pećnicu na 150°C na nekih 10-15min
Piše na nekih 5min, ali meni valjda nije bila dosta zagrijana pa je trebalo duže. Možete odma staviti pećnicu grijati kad krenete s pripremom.
Prije pečenja začinite po želji. U mom slučaju - Vegeta  hug1

I voila. Dobar tek.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Studeni 11, 2012, 18:14:19
:)))))))))))))))))))))))))))))
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Shimmy - Studeni 11, 2012, 19:07:03

Jaja u srcu hrenovke


umirem  cer1njo cer1njo

ali gg shy1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Wulf - Studeni 11, 2012, 20:07:45
ali tak se zove recept
to nisam ja izmislio ;D
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: budainka16 - Prosinac 04, 2012, 21:44:22
(http://i.imgur.com/7izbg.jpg)

Stari kruh + kečap + sir + bilo kakav parizer, šunkarica itd.
200 stupnjeva, 15-20 minuta, obavezno papir za pečenje.

Najbolja, ali i najfinija ideja za iskoristit stari kruh  thumbs1 thumbs1

Samo morate puno više sira stavit, ja nisam imao više  cer1njo cer1njo
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: CROKiXi - Prosinac 04, 2012, 22:12:39
imam i ja sličan  recept za to  :P
Naribati parizer,šunku etc., naribati sir.Umutiti 1 ili 2 jaja(ovisi o količini) i vrhnje.To izmiješamo sa naribanom salamom i sirem.Dodamo malo mlijeka, tek toliko da nije pregusta smjesa.U sve to dodati soli,papra,vegete, origana, svega po želji.Također se stavlja na stari kruh i u pećnicu.Stavim sliku dok ću radit  hug1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Lollik - Prosinac 07, 2012, 18:59:00
Kako dubrad kradu recepte cer1njo
Polazem autorska prava na vase sendvice jer sam ja prvi to stavio u ovu temu i kao takav sam neosporni vladar svega. Javit ce vam se moj odvjetnik kava1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: budainka16 - Prosinac 07, 2012, 21:22:14
vidi stvarno  cer1njo cer1njo
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Shimmy - Veljača 03, 2013, 18:45:23
Nisam dugo već ništa postao pa bi bilo danas pravo vrijeme sa najboljim jelom koje sam do sada napravio. Svi koji su probali su bili oduševljeni a i prezentacijski (za goste) jako lijepo izgleda. Posebno ako se i riža formira pomoću šalice ali moji su bili gladni i nebitno im je to pa nisu htjeli čekati  cer1njo

(http://i.imgur.com/D7MUUWF.jpg)

(http://i.imgur.com/uXOU6Jd.jpg)

(http://i.imgur.com/NNVh4yo.jpg)

Sastojci za 4 osobe (i repete):
-dva komada pilećih prsa
-1 velika crvena paprika
-1 veliki poriluk
-pola velike cvjetače ili cijela manja
-2 veće mrkve
-malo đumbira
-YouWokCom umak Sweet Chilli Sauce za manje ljuto ili Thai Sweet Chilli za one koji vole ljuće klik (http://www.youwok.com/products.html)
-maslinovo ulje
-100-150 grama idijskih oraha
-curry
-sol

Sve narezati na trake (i piletinu). Piletinu staviti u neku zdjelu, posipati curryem, malo soli i umakom te promiješati sve i ostaviti da se napaca. Svo povrće staviti na različite tanjure nakon rezanja jer će se ubacivati jedno po jedno pošto svakom treba više da se prokuha pa da ona kojima treba kraće ne zagore. Wok zagrijati, staviti malo ulja, čekati pa rmin dok se ne zagrije dovoljno. Ubaciti sitno nasjeckani đumbir, miješati. Ubaciti malo soli i potom piletinu i indijske orahe. Ali ne sve odmah nego u 2, 3 ture, tako da piletine bude samo po dnu woka, osim tko ima veliki i više ravni wok, može sve odjednom. Pričekati pola minute, minutu dok se ne zapeče sa jedne strane i onda početi miješati još toliko. Izvaditi piletinu s orasima i nakon zadnje ture početi sa povrćem. Prije svake ture piletine i prvog povrća odn mrkve, kapnuti malo ulja i mrvicu soli.
Prvo ubaciti mrkvu, nakon malo dinstanja, redom ostalo povrće prema najmekšem, dakle karfiol, papriku, poriluk. Kada se sve dovoljno izdinsta (par minuta), vratiti piletinu sa orasima. Dodati još malo ulja na vrh svega, i umaka po želji, sve zajedno još minutu, dvije držati i gotovo.

Servirati odmah iz woka.

Napomena:
Sve raditi naravno u "pravilima" wok kuhanja, dakle sve se cijelo vrijeme miješa i svaka tura pečenja/kuhanja, traje minutu, dvije, sve je na brzinu i trebalo bi biti gotovo unutar 10-ak minuta. Najduže traje priprema povrća i mesa koja traje 2, 3 puta toliko.

Rižu po svojoj želji, ja napravio čistu, bez ičega (luka, ulja...), samo u slanoj vodi, ali prije toga isprao njenu sluz odn škrob dok nije skroz bijela bila. Tako je suša i više paše ovakvim jelima

Dobar tek p1va
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: DogZy - Veljača 03, 2013, 21:13:04
Opa!

Obožavam to jesti sm1jeh

S vrlo sličnim sastojcima sam ispunio Tortillu, par puta, kad sam spremao istu. Riža je lagana a ovi sastojci taman fino to nadomjeste.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Veljača 03, 2013, 23:27:53
Odlično izgleda.
Zašto ne probaš bit kuhar?  ;D
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Shimmy - Veljača 03, 2013, 23:42:04
Ja sam htio biti kuhar, od 5. razreda do kraja osnovne, ali mi moji nisu dali, da su to gluposti, ja nemam pojma i evo me sada tu gdje jesam, već godinam ništa produktivno napravio i većinu vremena na burzi  cer1njo cry1

Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Veljača 04, 2013, 00:19:42
Stari nikad nije kasno, zajebi to s da ti iko govori kaj da radiš. To se podrazumjeva da tako bude s 14 godina, a kamoli ne kada si svoj čovjek ;)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: ManTheRamparts - Veljača 04, 2013, 00:23:32
Fino zgleda, konzumiral bi.  thumbs1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Shimmy - Veljača 04, 2013, 00:37:16
Stari nikad nije kasno, zajebi to s da ti iko govori kaj da radiš. To se podrazumjeva da tako bude s 14 godina, a kamoli ne kada si svoj čovjek ;)

Ma danas istina, ali jebiga, kao klinac, nisam baš puno mogao, hebiga, takav odgoj - stari bio vojnik, vojna policija, takav stav...

A danas sam se ipak okrenuo drugim stvarima, no za svoj gušt sve više i više to radim  sm1jeh
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Svibanj 24, 2013, 14:25:46
(http://www.imgur.com/ZgZxAg3.jpeg)

(http://www.imgur.com/GlEbxma.jpeg)

Ujušak sa graskom i junetinom.

Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Srpanj 18, 2013, 12:10:33
Baš si kuham paštu i sjetih se da bi mogao preporučit marodi (http://www.marodi.com/) paštu..

(http://i.imgur.com/do3lgbq.gif)

Najbolja pašta šta postoji! Ako niste, probajte! Vrhunska!
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Kolovoz 31, 2013, 01:23:52
Radio ovo čudo i savršeno je. <3

(http://i.imgur.com/402MVaW.jpg)

(http://i.imgur.com/BSpSc5A.jpg)

Dakle zelene tagliatelle u kremastom umaku.
Preprži se piletina nasjeckana na komadiće na luku i doda se šampinjonji također tanko narezani.
Doda se i zmrznutog graška i kuha se u svome soku.
Ubacite goveđu kocku kao temeljac i sve polijete sa slatkim vrhnjem i na kraju dodajte papra, vegete te bosiljka.

Mrak klopica, a gotova za 20 min. <3
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Thergothon - Listopad 16, 2013, 14:22:26
Gamad - Kobasice (http://www.youtube.com/watch?v=rJ1Fc4iDmyM#ws)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Srpanj 04, 2015, 17:01:00
Popaj <3

(http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/04/f5c20b067f61422e5b050d5febf638cf.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Listopad 09, 2015, 22:53:26
Luk, spek, krumpir, kobasica, persin. Najbolje ikad <3

(http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/09/337436232c681f2910a270c5c985405d.jpg)

10/10
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Listopad 26, 2015, 11:15:19
Pileci paprikas i zganci.

(http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/26/39e421906aaf56e6263dbf33c5761dfc.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Listopad 26, 2015, 11:58:03
Pohane polpete, grašak i mrkva plus pire krompir...  kava1

(http://i.imgur.com/HdYXtQQ.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Listopad 26, 2015, 12:03:23
Šta su polpete? Dobro izgledaju...
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Listopad 26, 2015, 12:05:29
Mljeveno meso u koje se doda stari kruh, češnjak, može se stavit i mrvicu topljivog sira ako se želi, začini sa paprom i soli te vegetom ako se želi...
Speče se ili spoha...
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Listopad 26, 2015, 12:24:40
Aha, klasični "faširanci".   shy1  shy1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: the_prodigy - Listopad 26, 2015, 12:58:28
POLPETE!

 thumbs1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Listopad 26, 2015, 15:22:11
Imao neke piletine (file) u frižideru sa rokom do sutra...
Napravio prvi put umjesto prezla; brašno, jaje, cornflakes...
Kakva brutalica!

  shy1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Prosinac 15, 2015, 11:01:12
Salsa sa Rio Mare tunom i Trenton maslinama te najboljom paštom na svijetu - marodi (http://www.marodi.com/); već sam pjevo ode o toj pašti i izazivam svakog tko nije probo neka obavezno proba i barilu baci u smeće  ;D

(http://i.imgur.com/BFDr7Vq.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: the_prodigy - Prosinac 15, 2015, 11:15:47
Ukusno izgleda thumbs1

Kako napraviš šalšu?
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Prosinac 15, 2015, 11:22:49
Odlično izgleda.  :P
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Prosinac 15, 2015, 17:18:40
Kako napraviš šalšu?


Standardno; zdinstat kapule i češnjaka na maslinovom ulju, pelati, malo bosiljka, origana, papra, soli i list lovora... Nakraju dodam šećer dok nisam zadovoljan sa okusom konzervu tune i narezane odkošćene masline i to je to.

A sada upravo speko picu; danas se ubijam od hrane  ;D

(http://i.imgur.com/xUpV34g.jpg)

Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Prosinac 15, 2015, 17:54:36
Vrhunski izgledaju tvoje pizze.
Jesi izučio zanat kod nekog ili ti samo ide od ruke? :)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Prosinac 15, 2015, 17:56:09
Solo at home
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Thergothon - Prosinac 15, 2015, 20:34:48
Dobru klopu treba i kvalitetno zaliti  ;D
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Siječanj 14, 2016, 23:19:07
Witch3r riža na mlijeku. xD

(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160114/623d646a62de032d85c90a561a3d0dbd.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Wulf - Siječanj 15, 2016, 12:44:28
Ja zabrijao na prvi pogled kao rame i ogrebano  cer1njo
Al mi nije jasno što radi u kuhinji  fpalm1
I onda, aha, mlečni riž
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: the_prodigy - Siječanj 15, 2016, 13:55:03
Otvorena je nedavno jedna pizzerija tu u Medulinu, danas idem prvi put, za rucak Pizza Cheesburger i Pizza Pljeskavica.. auuuu

(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160115/d247669f6d1d90b4f21633513aaa7d84.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Siječanj 22, 2016, 23:08:15
Jeo danas kod frenda kuhara, slasticu.
Čokoladni mus, sa malo soli i masinovim uljem.
Vrh.

  cry1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Veljača 11, 2016, 22:47:30
(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160211/9e635ce751a9642750a6f0de8755913c.jpg)

Znaci vrh.
Cekin posebna naribanih 20 dkg.
Zapeceno na malo masti.

Tri jaja strajbana.
Dodao malo vegete, crv. paprike i bosiljka.
Ideja dosla u sekudni.

Vecera za pet!
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Svibanj 31, 2016, 15:09:03
Zapekao puretinu na masti, skuhao odvojeno rizu, pomjesao i zalio sa krem juhom od gljiva sa custom zacinima...

(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160531/d6a4b79d60385c483ac25a312290967c.jpg)

(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160531/633fc4f1c115faa277fd730d10d3b12f.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Boss302 - Lipanj 01, 2016, 03:11:06
In other words, nije mi se dao raditi sote, pa sam zalio sa krem juvom. cer1njo cer1njo cer1njo



Šala jk jk

Sent from my X5 using Tapatalk

Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Lipanj 06, 2016, 01:44:01
Nisam imao ništa slatkog, pa sam napravio griz i ubacio pekmez od šipka. <3

(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160605/6388e1b872023f71dc56d2966d62059a.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Wulf - Lipanj 06, 2016, 10:40:08
I kak je? Se osjeti jako? Ili ti je samo na nekim mjestima(tu di se vidi pekmez)?
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Lipanj 06, 2016, 16:18:38
Samo di se vidi pekmez, svaki pekmez di se vidi je mala žlica puna.
Možda i malo previše na ovu količinu griza, ali je savršen desert.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Kolovoz 12, 2016, 23:21:28
(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160812/94464fcc559b7393d42436c77eed624b.jpg)

(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160812/e85d1ca4312d74d74208bf4ed543c80c.jpg)

(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160812/065fa4314363268de7d57963fda8d11e.jpg)

(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160812/e7b34e0f636f9ab5063c69a962e8afac.jpg)

(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160812/b7c229c4e12df907918f52d2f83b8e4d.jpg)

Job.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Praetorian - Kolovoz 12, 2016, 23:36:58
Ova zadnja slika koda u vlaku il tramvaju kuvas  cer1njo
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: the_prodigy - Kolovoz 13, 2016, 11:31:48
Sta si to zamotao cevape u piletinu? :)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Kolovoz 13, 2016, 16:09:24
Nisi čuo za vješalicu?  shy1 shy1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: c0bra123 - Kolovoz 13, 2016, 16:15:45
Kad smo kod ćevapa moram ovo podjelit s vama.

Kad sam bio sam/alone u kući pržio sam sebi ćevape i pomfrit ali oni gotovi u kesi. Mogu vam reći da NIJE GOTOV POMFRIT!!! Znam da piše gotov ali đžaba kad nije i bacio sam ga.  cer1njo cer1njo
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Boss302 - Kolovoz 14, 2016, 02:00:11
Jest bona, naravno da nisu gotovi. Moras ih frigat bog te zel cer1njo cer1njo cer1njo

Sent from my X5 using Tapatalk
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Kolovoz 14, 2016, 07:34:23
 ave1 ave1 ave1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: c0bra123 - Kolovoz 14, 2016, 23:12:20
Jesam. Ali ne dovoljno! :D

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk

Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Siječanj 16, 2017, 18:17:00

(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170116/30e70778ea6c488412e1d8cf2daa5900.jpg)

(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170116/c17de07ed4e201fcc30b8fd41f6b7eeb.jpg)

Krumpir pole u umaku.
Umak; maslac na vatru, brašno, mlijeko, vrhnje, šunka na tanko narezana i peršin na kraju.
Krumpir mora skuhan bit i zapečeno sve zajedno pola sata.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Siječanj 16, 2017, 18:33:53
Nisam baš impresioniran tvojim krumpirom   cer1njo
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Siječanj 16, 2017, 18:34:38
Zašto?  hmm
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Siječanj 16, 2017, 18:37:55
Samo vraćem istim postom   ;D
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Siječanj 18, 2017, 16:19:56
Ono kad si na poslu

(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170118/4a163e52c40a16976ecf5f91165496e0.jpg)

(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170118/66a718d3f46934594f9d1da865cad062.jpg)

I kuhas bunceke
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: bartul_9 - Siječanj 18, 2017, 16:25:36
Hahaha da bunceke.

Al neka, svaka cast, tako se pravi covjek hrani.  thumbs1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Wulf - Siječanj 19, 2017, 11:25:26
Kak uploadate te slike? zadnjih par dana jedva sam jednu sliku vidio? To prek TTa možda ili štA?
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Siječanj 19, 2017, 14:19:00
TT.
Al nema veze do nas nego iz nekog razloga tebi ne prikazuje...
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: c0bra123 - Siječanj 19, 2017, 18:19:38
Ja isto vidim slike. Wulf, opet si pijan.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Wulf - Siječanj 19, 2017, 20:51:37
Na mobu vidim lol... Ma to je do kompa na poslu onda

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Veljača 23, 2017, 01:10:21
Nocna smjena

(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170223/4418f9e17f56c2614ccda891a68c6303.jpg)

(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170223/c2394a7a3e278f83d127b301a6bd766b.jpg)

(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170223/d1867e3f80cdf92ce0c29d6f1763df45.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Travanj 02, 2017, 14:38:26
Pizza made by mother  ;D
Prst debelo tijesto i udri  cer1njo

(http://i.imgur.com/Dz0bAkS.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: bartul_9 - Travanj 02, 2017, 15:11:09
Takve i jesu najslade.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Travanj 02, 2017, 15:28:43
Pizza made by mother  ;D
Prst debelo tijesto i udri  cer1njo

([url]http://i.imgur.com/Dz0bAkS.jpg[/url])


Kad dođem do tebe, hoću copy/pase ovoga!

  kava1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Wulf - Travanj 02, 2017, 16:08:07
Mi isto bas radiki pizzu danas.... Kaj imas sve gore? Da vidim neke ideje za sljedeci put hehe

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Travanj 07, 2017, 19:18:51
Mac'n'chees Čole/10 varijanta...

(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170407/2ea7a3faffbb51d37ce43851637a0732.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Punisher - Travanj 07, 2017, 20:31:53
Kak je to mac and cheese ako koristiš svrdla. 1/10 :P
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Wulf - Travanj 08, 2017, 00:20:12
Svrdl'n'cheese

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Travanj 11, 2017, 08:42:38
KRAS mozaik kockice (https://trgovina.mercator.si/market/izdelek/5345603/mozaik-kockice-kras-pakirano-cena-za-kg), (koje ubijaju, ali baš jako kada se bace sa jajima ili rižom npr; čak su mi ukusnije sa jajima nego panceta) PIK zlatna šunka (http://zdravakrava.24sata.hr/media/img/c8/c9/632cebd988d54d6c25ed.jpeg), mrvicu sira, kapule za aromu, jaja i udri  ;D

(https://i.imgur.com/g99Jb3E.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Wulf - Travanj 11, 2017, 15:00:19
Koji sir? Ili svejedno?
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Travanj 11, 2017, 15:06:19
Ma neki topljivi... Nikako ementaler varijacije
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Svibanj 04, 2017, 14:48:51
Marodi makaroni (http://www.marodi.com/proizvod/makaroni/) i salsa sa rio mare  tunom u maslinovom, trenton maslianam i sirela parmezanom...

(http://i.imgur.com/uQZm1uK.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: the_prodigy - Svibanj 04, 2017, 18:13:42
Po nazivu jela čovjek bi rekao tanjur od 200 kn  ;D
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Svibanj 04, 2017, 20:03:02
Ae  cer1njo cer1njo cer1njo
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Praetorian - Svibanj 04, 2017, 21:14:58
Ja sam jeo picu s prilozima  cer1njo
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Svibanj 04, 2017, 21:32:18
Dobrotvornim prilozima ili?  ;D
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Praetorian - Svibanj 05, 2017, 14:35:36
A da, nisu se bunili  cer1njo
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Srpanj 02, 2017, 19:38:56
Doručak - jaja sa pancetom, kapulom i sirom

(http://i.imgur.com/MM2t5Zq.jpg)

Ručak - pečeni krompir sa kapulom i paprikom plus orada

(http://i.imgur.com/eiw21Ki.jpg)

(http://i.imgur.com/NwRzVYH.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Srpanj 02, 2017, 23:51:02
 :P :P :P :P
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Srpanj 06, 2017, 16:31:00
Mali kućni roštilj...
Piletina, paprika, tikvice, pire krompir i ajvar...(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170706/791eebd5d746f1497bf05747986f32d2.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Kolovoz 20, 2017, 13:30:49
Nakon 100 godina ubijam gravče na tavče  ;D

(http://i.imgur.com/a5SuFdv.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Kolovoz 20, 2017, 14:54:32
Najs!
Ja sam svrdle zakuhao s kiselim vhrnjem, jajetom i malo sira!
Under 15 kuna ručak.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Kolovoz 24, 2017, 11:24:56
Kakva sam si sad bio dva čizburgera napravi isusa ti...

Dve gurmanske pljeske stavio peć, podlio uljem i hitio na ribež natanko narezanu gaudu gore...
Chili majoneza na tostirani hambi dole, pljeska, list salate, kečap i obična majoneza gore i sprežena dva listića špeka.

Ajme... Ubio se...
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Lollik - Kolovoz 24, 2017, 14:41:10
Kakva sam si sad bio dva čizburgera napravi isusa ti...

Dve gurmanske pljeske stavio peć, podlio uljem i hitio na ribež natanko narezanu gaudu gore...
Chili majoneza na tostirani hambi dole, pljeska, list salate, kečap i obična majoneza gore i sprežena dva listića špeka.

Ajme... Ubio se...

da, a kad gosti dodu onda narucujes neke izbljuvke  cer1njo (salim se odlicno je bilo thumbs1)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Kolovoz 24, 2017, 16:36:50
 cer1njo cer1njo
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Wulf - Kolovoz 26, 2017, 16:47:38
Bio sa zarucnicom lol u ozujsko pub sinoc.
Moze to i bolje, ali fino jako. Pecivo ok iako vulgaris iz moj pekar.

Ne znam kakve su fotke i kolko su velike :/(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170826/85a837d99dde9645ecca0b44c2211b93.jpg)(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170826/f28daca6b3efbdc4e7eb39ecd2f1a699.jpg)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Kolovoz 26, 2017, 16:55:29
Ja tam jako volim taj kombo, plus naravno krumpirići; obavezno kažem nek bude ljući hamburger i neka pecivo malo zapeku. Vrh ispadne...
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Lipanj 09, 2018, 17:36:35
Pureći medaljoni sa šampinjonima i pire krompir... by dr1  kava1 ;D

(https://c2.staticflickr.com/2/1759/40884508390_1fa4fcf331.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Lipanj 10, 2018, 01:40:35
Mogao bih si i ja to složit ovih dana...
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Listopad 18, 2018, 03:03:42
Pocastio se danas bio kod kuce, cheat day...

(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181018/d3dc2e3905115216a48c894dea22f74d.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Listopad 18, 2018, 03:15:44
Čekaj
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Listopad 18, 2018, 03:18:14
-
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Hrv4tin4 - Listopad 18, 2018, 07:19:19
Pocastio se danas bio kod kuce, cheat day...

(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181018/d3dc2e3905115216a48c894dea22f74d.jpg)

Frajeru ti si stalno cheat day... Realno, tvoj cheat day je kad jedeš zdravo i normalno, a sve ostalo ima svega  cer1njo
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Listopad 18, 2018, 12:10:19
Zato valjda i jesam lakši od tebe.  hug1 kava1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Listopad 18, 2018, 14:01:26
Jučer obećo dragoj napravit ručak...
Idiot!  fpalm1

U planu su pileće šnicle u umaku od vrhnja i šampinjona i pire krompir
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: the_prodigy - Listopad 18, 2018, 14:11:27
Nista mi nije jasno sa tvojom ljubavnom situacijom :)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Wulf - Listopad 18, 2018, 14:34:16
Jučer obećo dragoj napravit ručak...
Idiot!  fpalm1

U planu su pileće šnicle u umaku od vrhnja i šampinjona i pire krompir

Možda riža bolje uz to?
Ako ćeš imati taj umak dosta je gust, a pire isto. Riža će se bolje miješati s tim umakom i bit će sočnije. Sa pireom mi je to ko kaša onda ako se miješa i jedno i drugo.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: c0bra123 - Listopad 18, 2018, 14:48:18
Nista mi nije jasno sa tvojom ljubavnom situacijom :)
Mjkmi. 

To je jos ona razdvojena sto ima dijete? Nezz, zbunjen sam. 

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk

Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Listopad 18, 2018, 15:23:52
 cer1njo cer1njo

Ma ne ta sa djecom....  cer1njo
Ona sa kojom sam prekinuo pred malo i tako to...

Možda riža bolje uz to?
Ako ćeš imati taj umak dosta je gust, a pire isto. Riža će se bolje miješati s tim umakom i bit će sočnije. Sa pireom mi je to ko kaša onda ako se miješa i jedno i drugo.

Nemoj mi se pačat u kuhinju!!  ;D
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Listopad 18, 2018, 17:45:39
Koji si ti papučar prokleti i onda se napiješ i onda si muška svinja.  ;D cer1njo cer1njo
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Punisher - Listopad 18, 2018, 18:33:51
Ja tu niš ne kužim, tu svi urlaju psuju, a di su tu žene?
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: bert_raccoon - Listopad 19, 2018, 16:02:54
Pocastio se danas bio kod kuce, cheat day...

(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181018/d3dc2e3905115216a48c894dea22f74d.jpg)

A gdje ti je kakva zelenjava tu? Neka salata puterica bi dobro došla da to sve laganije klizne...
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Listopad 22, 2018, 08:23:44
(https://i.imgur.com/5gIZeE3.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Listopad 22, 2018, 08:47:58
Grašak nikako, ali nikako  kava1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Listopad 22, 2018, 09:04:53
Apsolutno ide s tim jelom.  thumbs1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Wulf - Listopad 22, 2018, 09:23:13
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Listopad 22, 2018, 09:26:33
Kaj?  ;D
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Listopad 22, 2018, 12:33:14
Neide!  kava1

Kada smo kod jela...
Jučer moja mama napravila za mene i dragu
Mrkač, (hobotnica) na gulaš i palenta, prvo kuhana nakon toga izrezana na ploške i zapečena na gradelama  kava1

(https://i.imgur.com/ytiiB2D.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: the_prodigy - Listopad 22, 2018, 13:01:03
Auuuuuu

(https://i.imgur.com/EtyBF9k.gif)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Siječanj 24, 2019, 14:24:51
Baš si napravio danas...  kava1
PIK "zlatna" šunka, Gavrilović šunka u crijevu, Zdenka Edamac, Meggle mozzarella, Zvijezda umak za picu jer mi se nije dalo radit salsu, šampinjoni, origano, malo mljevenog papra, dvije žlice maslinovog i to je to...  sm1jeh

(https://lh3.googleusercontent.com/4QmNj8vs6zHMLuiJhv3IqxcqvWInNKv0R7Hhqxu-Zux37jYDb53bcMQjZIInEy_pH84gZN-3rS0M-FTPjcoDkLm1ZlNxsDhsFKb7remPrewWZT7IdkBALoDkuXBXUEt5GaCWI_qX1205bzRNalZopzf-JVz2KXW4XSi2qyVNemXpALtyKrjpZnt5lHKC81u_PCuF6z4HDwHElTkJWKUaNM9HcOI-b51O_i2mw1WnfljaMuBDMCV7CH1iXeP0p0uo-TenFOd_YMWuhw2guXI4L84JeRhLx_C6R9Qve8uV5OwH31JPnJhDOqPGu02gsz_0I7DLwnUUL3qeRrLQWUujn2bAxwSap-8l_1APdOXhIDAribnhu9yCgCPSkz_kCQZgxh0D27Urt43F9estgSRpCJS3vrxnwlsgBJ0sc98ewEo87oWpoJCcA0QcCJEq2LKOk-4eu9vVqn3iFbL8ZCTdFOhNNQPf0zGd8jYnON2NWQslvLdh4ew7qbX2sMulFGvzap0xO0og2XudAT_BWqDVLrljCI__RqLJwkHGgxhpjwVFcIkrt0qahIubcuI0s8Fz6Zm-idT4P4YnVL4H8VFbevtDv99LAWvqDGKyPIBA66x1R3fsQTgiFEuRB9dqi1zIsyPKjPnZaKB30C7xi_gkwTfq=w1251-h938-no)

(https://lh3.googleusercontent.com/aT-P6zcyzqKhtlMe7ObQEw_yllKqBZbsyojuUR-mcjJJCaTEVEIrvfDhrzJX6oYlecA-aJvWwpYC0OyULzEkw95E6PxfJbDR1kd4NV1gA_OMN6BVaHghcVj327mvbn7dKGOOyrguM-HRBD88hXkZfWq0ZxMC4xB51lCqOPEGwPURx7fEFKHhR1SAW6ruiXGHlRId9lTAnQp60YSxjR27stnoQhkYwKDMwVpkYecGECDk4Q3W0X9EDQzRl08py4_ZaLkCDVIDU0rP0pgiV3DmYa0bw3KzTFyVIOifm5fblIYVpVi20NaB9KAJkwNQilP75ECSqUN8Y8LnrKz6476wDUYnIFG5O6pwQ2KlHvnOedzJqd5ImhLKQGb3niznA4IwOHHnCIacD0DERBydAYBtEZPz8QFCcjXm_EUF_Gjjf4cAhYbu6BspficpaLYPu5rodbj4xB1D2L7Tym6LeWBCyla3IPpfa9f0Pc4I8f-x0FVbhKsnRx1EJjJFrmvAt6lVrdOu8_i2yHNtxrYIFXJ35X8pVRAKtKqTrZLZYODIkSGJcMFdrqraH-cvlTGc5XLLyA2LFvYj4yV9ZU1I5tOxRfe1cdLf8IYT8qKMjJnAh41z9jj7DY_polZ-RVkfIac4g4pElQ7YJlp_qjHBkobcPCol=w1251-h938-no)

(https://lh3.googleusercontent.com/LQic2PnDwqNmqyrcg-1cP6NBrRAkBSPt1a9Xe5D49gTRn_jQNnHNse_aSskYE7m6ZXC6h-BqRPI3J55a05ywof5dH4QJsLCmQvODdY29DlvzH3N8ip8MfLZJAEoVbHm_bRM9-CfA2Nhrh0SesRe0be31AyoIrKh0XsJSn1QljewgNI2ePBHxwiJOGMvVVx6zz2h4G2tYiLhXbTQksJ729XIho4kjj3jLgI9m-dWgXgbpNd74FWoM2EJT5QNLdNCVbQCqpq99R0Wfid1j9x0c78dRytyVADzcY6hB3lTixFzg9i6tTdNUVeVEWLFQe_G-a3pq74kaTlQj8jNyS9v-ZNII229aQqMxetZCiillvEyEoNXbXOKzRyicftma0nGu5LjgUSVvIBGUmvTn8m-K61842kBZ5wHEugsnPALsdri8kkOSJg7OSTqSlbqIUIfGgsQnYZqpwtu1I4iVSfIjjKmeaqURJA27qdwv7648c27LRKi0xZWXthO8gQvciGKlIOXtILw9kjeLOxRsFq-4WukP1L2r8uKw_YUDuJQi4VzU7BXpu6jbFH3YvChgT6EZMTlMYhaRgo7eYSxIAWsMDSj1iLYc9A2L1GazWzlE8rXc_iOfKDb3TezWXNRx6gzEmIwWepMlBvRbRiS-8IYqXnxk=w704-h938-no)

(https://lh3.googleusercontent.com/dxOhBWdmiBVG_gh662TVw6CPSmbAI626Uac4S4cPsmNwBl4LxuMtBRlU2LzQvVVtKyc3ZJ24h-4t89c6osRlJApdpDX18m1uoKs6kBzH-8VzKLctajVSLoC-Rlo8fXLDVVWmX_noNEywex-6nLbbiqmKvQ1AcIepTe5mul-KPVOVPZxUvop-ChnW3Bh3DwdSJAZVN2IGNYZlVMo8sMQwC94yTiJ28XQCJd_Agi6gRcie1BTwi5QLLNXJnNGZq4WEI9gVj2ndIv0XZNykJrC8VMnOzwZd3qt4zqhOt3YLIlDo8jSpspvZnK89FOT3cINPUZdZAv_qfqp39Nl2abq1KuKZkdRrfBlzeGXoT2rIge6kkpLYmiov2wERlWGWzMHf47iQJzIQDoAQosZpZj6nlFK994_thpktITDB3tJc4qbBkjO2akS28Dk86P4UJbL3UvLBQiXPZWjrp8UhehJey2ejplKZHs1Dn7TEaGqON4FkScJVrG4GivASRqTxbdwtXAHJXu71UfgQho7J7qyW98tojMlcGQGhqkeZIR7bwciQwgPscBN-Z9Sn0ZWTKXK_H2j-NSS-RhrmlP0kfh8fBR2ImHNItpc4pSNMNLGFPjFW-SfngZk1LmvkQM0U2ztigB5kVN7iJ-doBd-LLs7SkMYA=w1251-h938-no)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: the_prodigy - Siječanj 24, 2019, 18:08:11
Ne prikazuje ti slike, barem ne na mobu.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Siječanj 24, 2019, 18:56:08
Ne prikazuje slike nigdje. Na koji si to servis prešao majke ti.  ;D
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: ManTheRamparts - Siječanj 24, 2019, 18:57:46
Google Drive mi se čini, al mi se isto čini da je vjerojatno u postavkama mu ostalo da su fotke privatne. thumbs1

Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Siječanj 24, 2019, 19:12:06
Ovo nije trolanje! Ovo nije zajebancija! Ovo je ozbiljno!  cer1njo

(https://i.imgur.com/j2GKLWx.jpg)

(https://i.imgur.com/g68xwJM.jpg)

(https://i.imgur.com/R84dbAW.jpg)

(https://i.imgur.com/LuPZTdT.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Siječanj 24, 2019, 20:45:47
Izgleda moćno i prefino!
Morat ću ja to degustirat jednom, pa poslje odemo van s karticom!

 ;D ;D

 cer1njo
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: bartul_9 - Siječanj 24, 2019, 21:49:58
Mora se priznat da stvarno lijepo izgleda. Nisam odavno pojeo picu  kuul iz kucne kuhinje.

Bas bi mogao jednu sutra sredit pa da vidim kako ce ispast.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: the_prodigy - Siječanj 24, 2019, 22:07:19
Tijesto kupljeno ili si sam zamjesio?
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Siječanj 24, 2019, 22:26:19
home made
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: ManTheRamparts - Siječanj 24, 2019, 22:34:56
Troll made. ;D
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Wulf - Siječanj 25, 2019, 18:30:48
kak si delal tijesto? nešto posebno ili kao obično tijesto?
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Siječanj 27, 2019, 12:58:42
"Obično" tijesto
____________

Kokica spečena na ražnju u rolu plus krompir sa kapulom i malo šampinjona...

(https://i.imgur.com/ep75fnb.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Hrv4tin4 - Siječanj 27, 2019, 13:04:35
"Obično" tijesto
____________

Kokica spečena na ražnju u rolu plus krompir sa kapulom i malo šampinjona...

(https://i.imgur.com/ep75fnb.jpg)

Jel valja to na ražnju u rolu? Znam da je super ako imaš onu pećnicu na vrući zrak, al ovo s grijačima mi i ne ispadne neš super... Na koliko pečeš uopće?
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Siječanj 27, 2019, 13:10:18
Zagrijem pećnicu na max i onda se peče nekih sat vremena na 200 stupnjeva...
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Hrv4tin4 - Siječanj 27, 2019, 13:15:05
Zagrijem pećnicu na max i onda se peče nekih sat vremena na 200 stupnjeva...

A koja ti je pećnica ona sa samo grijačima ili ona koja ima i ventilator (na vrući zrak)? Men 10x bolje to ispadne u tim pećnicama na vrući zrak, ovak mi je nekako samo suha, nije previše sočna...
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Siječanj 27, 2019, 13:17:17
ventilator na vrući zrak
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Hrv4tin4 - Siječanj 27, 2019, 13:17:57
ventilator na vrući zrak

To je onda super i totalno druga priča od ove moje pećnice... Tam super sve ispadne... Ja bih takvu pećnicu...  cry1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Siječanj 27, 2019, 16:17:21
Nemoj kupit 1350 igara pa buš imal za takvu pečnicu, pa ćemo i zajedno peći iz takve pečnice!  ;D
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: bert_raccoon - Siječanj 28, 2019, 16:33:12
Nemoj kupit 1350 igara pa buš imal za takvu pečnicu, pa ćemo i zajedno peći iz takve pečnice!  ;D

Cole, jesi li ti "Čole" ili "Ćole"? Inače je uvijek pećnica.

Imam ja pećnicu s ventilatorom i brzo je sve gotovo. Trik je u tome da kad se dovoljno ispeče, isključiš grijač, ali ostaviš ventilator, pa se onda onako lijepo sve do kraja zapeče.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: ManTheRamparts - Siječanj 28, 2019, 16:33:42
On je naš Đole. ;D
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: the_prodigy - Siječanj 28, 2019, 16:34:29


Cole, jesi li ti "Čole" ili "Ćole"?

Kole cer1njo
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: ManTheRamparts - Siječanj 28, 2019, 16:46:00
Sorry... (http://www.youtube.com/watch?v=BboCgVLkJI0#)

Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Siječanj 28, 2019, 22:49:52
Mala nocna muzika 2002 - Nisam ja postar, ja sam Cole - YouTube (http://youtu.be/nypcDecJ5pw)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Siječanj 30, 2019, 12:17:42
Za ovoo moram priznat - mama napravila salsu; najbolju salsu na svijetu"
Ja sam samo još dodao još jednu rio mare tunu i malo maslina... Upareno sa najboljom paštom na svijetu - MARODI, ubija...  kava1

(https://i.imgur.com/mWP1bWE.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Ožujak 04, 2019, 16:03:11
(https://i.imgur.com/bUzVhiK.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Ožujak 10, 2019, 19:34:18
Još jedno moje remek djelo...  ;D
Ovog puta manja jer je kasno...  cer1njo
I bez edamca od zdenke ali sa dvije vrste mozzarele i tamnim šampinjonima...

(https://i.imgur.com/VVUVEQ7.jpg)

(https://i.imgur.com/xgevioT.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Ožujak 11, 2019, 11:34:23
Pohane polpete, pire krompir i grašak sa mrkvom  ;D

(https://i.imgur.com/fUPwwtm.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Ožujak 11, 2019, 22:24:26
Obrisat ću ti account, prestani.  ;D
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Ožujak 24, 2019, 13:28:12
(https://i.imgur.com/jQNAAbN.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: bartul_9 - Travanj 29, 2019, 19:41:33
Bas sam kupio sebi ove Ledove lazanje i mogu rec da su ukusne. 35 kn najedes se posteno, a i nisu teske za spremit, uvale se u pecnicu i to je to  ;D

Pocetni sam kuhar pa sa sam sretan i kad ovo napravim.

Kupio sam i ovo smece i bacio sam pare uzalud. Znaci ovo je cista pljacka, ovo nema nikakve veze sa Mily Wayom, znaci niti priblizno. Sta je najgore totalno je neukusno, jeftino i smecasto, a kosta 25 kuna. Garantiram da je najjeftiniji eurokrem bolji od ovoga !!

(https://i.imgur.com/IzgZw85.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Svibanj 30, 2019, 22:10:38
Puretina pohana punjena špinatom...

(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190530/2e873340ccc690de953f5a86440710e5.jpg)

 hug1
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: doktor1 - Svibanj 30, 2019, 22:17:13
Ne kečap! Ne!!!  cer1njo
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Siječanj 17, 2020, 18:20:42
Pohane činkice sa sirom i šunkom premazane iznutra i zvijezda majonezom.  kuul

(https://i.imgur.com/iZbzVHr.jpg)

​​​​​​​(https://i.imgur.com/549kI7E.jpg)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: c0bra123 - Siječanj 18, 2020, 14:37:29
Tooo volim kad stara napravi ali m ise riga na: "Zvjezda Majoneza" fpalm1

Thomy je punoo ukusnija.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: the_prodigy - Siječanj 18, 2020, 14:40:19
Hmmm, nope.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: c0bra123 - Siječanj 18, 2020, 14:42:55
(https://i.imgur.com/sd181jl.gif)
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: ManTheRamparts - Siječanj 18, 2020, 15:08:52
Ovo je alfa i omega majoneze:

(https://www.zvijezda.hr/wp-content/uploads/2016/06/05-majoneza-ultra-hot-chilli-majoneza-1.jpg)

Ne ova:

(https://www.zvijezda.hr/wp-content/uploads/2016/06/05-majoneza-ultra-hot-chilli-majoneza.jpg)

Dobra je, ali blaža od gornje.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: the_prodigy - Siječanj 18, 2020, 15:23:34
Jbt nisam ni skuzio da je u boci Ultra
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: ManTheRamparts - Siječanj 18, 2020, 15:32:03
Prvi put dok sam uzel gornju, mislil sam da bude ko donja. Odma na prvi zalogaj sam skužil da je opakija, pogledam malo bolje - nije isto. thumbs1

Ko voli ljuto, treba probati.

Ovo mi je isto top:

(http://www.vindija.hr/Images/orginal-1981/cilii.jpg)

Šteta jedino kaj je samo 100g, nisam nigde videl jel ima konkretnije pakiranje. Ovak uvek moram par komada uzeti.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Siječanj 19, 2020, 00:28:36
Ma meni sve osim ove klasik delikates ne valja ništa.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: ManTheRamparts - Siječanj 19, 2020, 11:49:20
Klasik je klasik, al ovo mi je top. Dok recimo ono s špekom kak ima itd., to mi je sve užas.
Naslov: Odg: Kuhinja
Autor: Cole™ - Siječanj 19, 2020, 21:40:35
Doduše ima jedna brutalna kombinacija koju sam probao igrom slučaja. Kupe se oni klasični prstići slanci u pekari, razrežeš kao sendvič, bitno da gore ima ono slano jel; ta chilli majoneza i zimska salama, može i varijacije - čajna i tako nešto. Kriste, to mi je bila takva bolesna bomba, ali je i kalorijska bomba pa sam prestao vrlo brzo tu konzumaciju. Ali ako pronađete neku pekaru, a ja ju znam, koja baš ima savršene te prstići slance. Uf...