Off-topic > Muzika, filmovi i serije

Što ste zadnje gledali?!

<< < (621/666) > >>

blowfish:
Spider-Man: Far from Home

Ajme, koje smeće. Homecoming mi je bio precijenjen, ali nakon ovog mu sve opraštam.

Ove IMDB ocjene su sprdnja žešća. 8,1  cer1njo cer1njo cer1njo

Punisher:
Ma nije tolko smeće al da. Bas je underwhelming. A mislim nisam nista ni ocekivao. Zasiceni smo vise od marvela. Trebaju pauzu napraviti.

Luckyluke:
Boyhood (2014)

Aaaah... još jedan meh film. Ful mi se sviđa ideja snimanja filma. Unikatan film po tom pitanju i ovako na početku mislio sam da će mi se dosta svidjet. Nažalost, nema nikakve posebne radnje u filmu. Nit jednog "highlighta", nečeg da ću pamtit. Ovaj glavni glumac totalni šmokljan od lika. Baš ono nikakav karakter. Ne sviđa mi se ponajviše da nit jedna faza njegovog života nije odrađena kak spada, sve izgleda ko samo nabacane scene da se popuni minutaža. Najbolji lik mi je njegov stari (Ehtan Hawke) koji je djelomično i nosio film, ali ipak nedovoljno iskorišten.

Not impressed.

Cole™:
Shazam! (2019)

We all have a superhero inside us, it just takes a bit of magic to bring it out. In Billy Batson's case, by shouting out one word - SHAZAM - this streetwise fourteen-year-old foster kid can turn into the grown-up superhero Shazam.

PG-13 | 2h 12min | Action, Adventure, Comedy | 5 April 2019 (USA)★★★★
Jedan od rijetkih filmova koje sam pogledao u proteklih mjesec dana, ako ne i jedini od početka do kraja. Inače Shazam nisam htio pogledat iz principa, jer sam jako hejtao look ovog superheroja i iako nisam znao apsolutno ništa o filmu, kategorički sam ga odbijao pogledat. Na kraju me toliko iznenadio svime da mi je ovo jedan od najdražih i najboljih DC filmova. Sve mi je toliko neočekivano dobro bilo, da sam ga odmah drugi dan opet pogledao. Em dobra vibra, priča, villain, em film predobro izgleda! Maknuli su se od wanna be Marvel efekta, moći, borbe i napravili pošteni lajkabilni film i to je zapravo jedini put kojim DC treba ići. Neka zaborave uopće da Marvel postoji, jer nisu maltene ni konkurencija. Preporuka za Shazam!

Luckyluke:
Lion King (2019) - eng verzija

Šta reći... Ukratko, nisam razočaran. Dobro djeluje film ko cjelina. Ali dolazimo do glavnog problema - sve je isto, već viđeno. Istina, duži je film za pol sata od originala; neke su scene malo produljene ali tko je gledao prije neće ga ništa moći iznenaditi ovdje. Istina je što su neki kritizirali da su likovi prestatički i fali im emocija. Da voice acting i glazba nisu na vrhunskoj razini sve bi izgledalo prilično jadno. No ni taj manjak emocija nije me mogao sprječiti da koja kap suze potekne s istim žarom kao i prije 15-tak godina. Vjerujem da će nove generacije sigurno uživati u filmu, ali postavlja se pitanje čemu ovo ? Dobili smo u suštini "remaster", a ne remake kao što se očekivalo. Srećom da sam davno gledao original pa se ne sjećam dosta toga, inače bi mi utisak bio dosta lošiji nego što je.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju