Off-topic > Muzika, filmovi i serije

Što ste zadnje gledali?!

<< < (625/666) > >>

panisher20:
John Wick 3 - poceo gledat-zaspao, nastavio gledat- ugasio jel sam umro od dosade, drugi put nastavio gledat i definitivno odustao od filma, najlosi od sva tri djela  2/10
Dogs Journey - posto volim pese, meni je film bio cisto solidan, nista extra ali dobar 7/10
Alladin- vise fim za djecu, previse pjevanja, da nema toga cak bi mi bio i ok za pogledat 5/10
Brightburn - cisto za ubit vrijeme  6/10
 

Cole™:
Hellboy (2004)

PG-13 | 2h 2min | Action, Adventure, Fantasy | 14 October 2004 (Croatia)

A demon, raised from infancy after being conjured by and rescued from the Nazis, grows up to become a defender against the forces of darkness.



★★★½
Film sjajno počne i baš me zaintrigira, bio mi je jako dobar do negdje pred kraj kad mi je definitivno malo pao. Malo se začudio koliko dobro izgleda budući da je star 15 godina. Ron Perlman pojeo ulogu, a odličan je i Karl Ruprecht Kroenen kao ludi nazi SS znanstvenik koji je u onom odličnom body armoru. Vjerojatno će mi u drugom gledanju biti dosta bolji film. I malo se čudim kako nema ovaj film kultni status, ili možda i ima, ali ja to nisam ubrao. Sve u svemu, kako sam htio pogledat Hellboya iz 2019. mislio sam da je to treći film, no tek kad sam počeo gledat ovog, shvatio sam da je novi film zapravo reboot.

Cole™:
We're the Millers (2013)

R | 1h 50min | Comedy, Crime | 22 August 2013 (Croatia)

A veteran pot dealer creates a fake family as part of his plan to move a huge shipment of weed into the U.S. from Mexico.



★★★
Negdje 3-4 gledanje i uvijek mi izmami suze na oči od smijanja iako znam svaku foru na pamet više. Ima pregršt dobrih fora. Surealno je koliko dobro izgleda Jennifer Aniston u ovom filmu. A mother-daughter kissing scena je jedna od najboljih ikad, tu se stvarno uvijek rasplačem. Kao i na "black cock down". Full dobar za razbit dosadno posljepodne, meni i za često rewatchanje.

Praetorian:
Kaj se s tobom desava  cer1njo

Cole™:
??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju