Off-topic > Muzika, filmovi i serije

Što ste zadnje gledali?!

<< < (642/666) > >>

Punisher:
Srsly kako ti je onaj ending bio normalan i dostojan?

Onak neville održi najjebačkiji govor u povijesti nahajpa sve na fajt i onda harry ipak kaže joj živ sam.  cry1 cry1 cry1

Cole™:
Pa zato, jer je imao sva tri dara smrti, što nije logično. Al da je moglo se to malo bolje odglumit, je.

Cole™:
Just Go with It (2011)

PG-13 | 1h 57min | Comedy, Romance | 10 March 2011 (Croatia)

On a weekend trip to Hawaii, a plastic surgeon convinces his loyal assistant to pose as his soon-to-be-divorced wife in order to cover up a careless lie he told to his much-younger girlfriend.



★★½
Solidan do skroz gledljiv. Bilo je par urnebesnih fora, no više manje užasno predvidljiv. Mala kad glumi britanku je preneugodno iskustvo. Dosta se kroz film zapravo osjeti to prijateljstvo koje imaju već desetljećima Sandler i Aniston. Casual Netflix and chill film, no da bih ga preporučio nekome, ne bih.

Cole™:
Star Wars (1977)

PG | 2h 1min | Action, Adventure, Fantasy | 25 May 1977 (USA) | Star Wars: Episode IV - A New Hope (1977)

Luke Skywalker joins forces with a Jedi Knight, a cocky pilot, a Wookiee and two droids to save the galaxy from the Empire's world-destroying battle station, while also attempting to rescue Princess Leia from the mysterious Darth Vader.



★★★½

Trebalo mi je dvadeset godina da popustim i da pogledam bilo koji SW film, no kako sam trenutno nahypan na Battlefront II i Fallen Order, morao sam već jednom krenut. Bio je jedna pokušaj prije, no odustao sam nakon dvadesetak minuta. Sada mi je nekako drago da jesam, jer sam sad stvarno zainteresiran za serijal. Nevjerojatno mi je da je George Lucas uspio svojom vizijom u ono vrijeme isporučiti tako veliku ideju. Film na trenutke izgleda kao žešće govno u koje je uloženo premalo para, kojih vjerojatno nije ni bilo, no ima dosta toga i dobroga vizualno što je za ono vrijeme prije 42 godine bilo zaista postignuće. Film kao film, a svidio mi se nekako. Ne toliko da bih bio odmah veliki fan kao što sugerira ocjena filma i dojmovi fanova, ali skroz okej, da mogu ići u daljnje gledanje sa željom.

blowfish:
Ček
sad
si
prvi
put
gledal
Star Wars?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju