Off-topic > Muzika, filmovi i serije

Što ste zadnje gledali?!

<< < (650/666) > >>

Cole™:
Ad Astra (2019)

PG-13 | 2h 3min | Adventure, Drama, Mystery | 19 September 2019 (Croatia)

Astronaut Roy McBride undertakes a mission across an unforgiving solar system to uncover the truth about his missing father and his doomed expedition that now, 30 years later, threatens the universe.



★★★
Dobar no jako mi je falila emotivna strana filma koja mi je nekako jako sirova i surova. Pitt se snašao u ulozi i dobro je to deliverao no nije mi prenio emociju koju je trebao, tj. nije ni njegova krivica, ali su mi totalno promašene osobnosti oba McBridea. Čak mi se dosta elemenata Gravitya svidjelo. Glazbom nekad podsjeća na meni najdraži svih vremena Interstellar, no naravno ne tolikom kavlitetom i intenzitetom. No svejedno mi se nekako svidio. Neke stvari su mi bile onako dosta nedorečene i potencijal samog filma je bio puno veći i u dosta scena mi je bio pretjeran. Ali tko voli filmove ovog tipa, slobodno pogledat.

Wulf:
Kaj to u kinima već ili...? Baš se žario na taj film :)

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Luckyluke:
Čuj ovog "već"  cer1njo Već je 2 i pol mjeseca igrao u kinima, kolko vidim više ga nema na repertoaru.

Cole™:
Ford v Ferrari (2019)

PG-13 | 2h 32min | Action, Biography, Drama | 13 November 2019 (France)

American car designer Carroll Shelby and driver Ken Miles battle corporate interference, the laws of physics and their own personal demons to build a revolutionary race car for Ford and challenge Ferrari at the 24 Hours of Le Mans in 1966.



★★★★★
Cinestar IMAX. Filmčina. Cinestar IMAX. FIlmčina. Tim redosljedom. Rush mi je bil dosada najbolje racing ostvarenje koje sam gledao, no ovo je jako slično u konceptu, a izvedba bitno drugačija. Definitivno bih rekao da je manje sladunjav (što mi je izrazito pasalo doduše kod Rusha) te je zasigurno lišen bilo kakve patetike i emotivnog forsiranja pogotovo u zadnjoj dionici filma i rekao bih da je snimljen bez greške. Bale je ponovno nadmašio sebe i uskočio u svoje stare čizme u kojima je među najboljim glumcima današnjice. Uživao sam svake sekunde u njegovoj pojavi. Bojao sam se da se Matt neće snaći u ovakvoj ulozi, no i on je rasturio. A Josh Lucas čestitam ti, postao si još jedna ljigavčina koju sam prezirao čitav film; baš je nepodnošljivo govno i dapače dobro odglumljen "negativac". Prekrasan vizualno kao i Rush, no zvučno oba filma su zvučna perverzija. Tu na scenu stupa IMAX ozvučenje i vibracije te pakleni racing zvuci oktanskog cirkusa izmamile su osmijeh na lice, dlake u zraku i srce na 7000 okretaja. Šta reć, nego bravo James Mangold, filmčina samo takva.

Cole™:
BTW. s @Embargo sam gledao u Cinestaru.  kuul

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju