Off-topic > Muzika, filmovi i serije

Što ste zadnje gledali?!

<< < (651/666) > >>

Luckyluke:
Ready or Not (2019)

Teška retardacija od filma. Skroz trivijalna priča i tok radnje. Može se pogledat al je baš meh.

kennyben12:
Ovo je sjajan film koji mi se jako sviđa.
install mobdro on firestick

Luckyluke:
F20 (2018)

Pogledao sad na HRT-u. Meh, ne znam... Nije mi neš posebno. Sviđa mi se zaplet, glumci su isto ok... Na neke momente me baš zaljepio za fotelju ko kak pravi triler treba ali skroz besciljan film i bez pravog razrješenja.

Ok, lik je psihopat. Ubije svoje roditelje, skoro ubije svoju curu, policija ga upuca i to je to ? Flashbackovi i scene njegovog psihološkog stanja me nisu baš pretjerano oduševili isto.
Bio bi solidan film da je zadnja trećina napravljena puno kreativnije, ovak je za pogledat i zaboravit.

Cole™:
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983)

PG | 2h 11min | Action, Adventure, Fantasy | 25 May 1983 (USA)

After a daring mission to rescue Han Solo from Jabba the Hutt, the Rebels dispatch to Endor to destroy the second Death Star. Meanwhile, Luke struggles to help Darth Vader back from the dark side without falling into the Emperor's trap.



★★★
Iako možda jednom postanem fan SW filmova i općenito tog univerzuma, mislim da će mi uvijek neke stvari barem što se tiče ove prve trilogije biti OFF, ne uvjerljive i jednostavno loše. Prvo; ne podnosim Jabbu the Hutta izgled i pojava je ridikulozna, kao i još mnogih likova i da znam da je zub vremena tu kriv, no ima hrpetina stvari koje su mi totalno predobre i uvuku te u taj univerzum. Dosta hejtam i glupu facu Harrison Forda za kojeg se nadam da će biti kasnije bolji lik, nego što li je do sad u ovoj trilogiji bio. Iako cijeli svijet Mark Hamilla zna kao mladog Luke Skywalkera, ja sam ga prvo upoznao kroz neke druge uloge i kao mladi glumac mi također još uvijek ne sjeda najbolje. Dosta dobar dio filma mi fenomenalno izgleda, doduše teže remasteriziran u odnosu na original. Oni šašavi krzneni "medvjedići" su mi bili super i prekjut. No sami početak filma sam stvarno hejtao. Iako sam ga dosta htio mrziti, na kraju je fino zaokružen ipak pozitivno. Možda ću se jednom u budućnosti smijati, kako sam ovo bezveze hejtao, no sada na prvo gledanje eto; trojka od mogućit pet.

doktor1:


Freaks

Da je malo bolje sve objašnjeno bio bi fantastičan.
Ovako je OK...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju