Off-topic > Muzika, filmovi i serije

Što ste zadnje gledali?!

<< < (652/666) > >>

Cole™:
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999)


PG | 2h 16min | Action, Adventure, Fantasy | 23 September 1999 (Croatia)

Two Jedi escape a hostile blockade to find allies and come across a young boy who may bring balance to the Force, but the long dormant Sith resurface to claim their old glory.



★★★★½
Znači prvi SW film kojim sam oduševljen! Originalna trilogija je jedino sa petom epizodom bila blizu tome. Sve u ovom filmu mi je nekako tako dobro sjelo da ni sam ne vjerujem iako se radi o malo dječjem pristupu kako humoru, tako i općenito načinu kako je sniman, sve je nekako light i taj pristup mi je jako sjeo. Nije me toliko emotivno pogodila sudbina Qui-Gon Jinna, koliko mi je Liam Neeson svojom pojavom ovdje ubio. Stvarno mu paše i ta uloga i vizualno baš izvrsno sjeda u ulogu Jedi Knighta. Ewan McGregor kao mladi Obi-Wan Kenobi mi je plah i nisam se povezao nekako s njime na željenoj razini; ali vjerujem da kasnijim filmovima dobije njegova uloga na snazi. Zasada ni blizu starijem Kenobiju iz originalne trilogije.

Natalie Portman mi je u biti jedina negativna strana filma, ali ne nužno da je katastrofalno odglumila, nego nekako bezokusno i bezbojno totalno. Kako sam Ewana ocjenio kao plahog, Natalie je preplaha s ovom ulogom i ničime ne plijeni; pa čak je i izgledom još uvijek curica, prije nego žena. Ali zato mi Jar Jar Bingz ukrao show i bio mi je cijelo vrijeme genijalan. I tek s ovim filmom sam zavolio R2-D2 te C-3PO koji su ovdje genijalni. S ovim filmom polako počinjem biti fan serijala. Super film i fenomenalne su mi utrke bile one. Isto tako mali Anakin Skywalker je genijalan; super su mi bile sve scene s njime. Jako me sada zanima kako dalje ide priča oko njega. Kao još jednu negativnost, tj. više što me zasmetalo jest što je prelako riješen Darth Maul koji mi vizualno bio odličan lik, no prelako je došao njegov kraj.

ManTheRamparts:
Lol film je žešći treš. cer1njo

Wulf:
A kao ostatak nije lol

Punisher:
Znaci u tom filmu je jedino dobro fajt qui gona, obi wana i Maula. Ostalo je trescina teza.

Luckyluke:
Čem se čudite uopće... znate da je Coletu svaki film za 10/10 cer1njo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju