Off-topic > Muzika, filmovi i serije

Što ste zadnje gledali?!

<< < (663/666) > >>

Cole™:
Green Book [2018]

PG-13 | 2h 10min | Biography, Comedy, Drama | 14 February 2019 (Croatia)

A working-class Italian-American bouncer becomes the driver of an African-American classical pianist on a tour of venues through the 1960s American South.



[10/10]
Meni je ovo definitivno jedan od najdražih filmova koje sam ikad gledao. Neznam zašto mu nisam na prvo gledanje dao maksimalnu ocjenu. Daleko nešto najbolje od Vigga Mortensena. Kako je skinuo talijana - nevjerojatno. Toliko ukusan i odmjeren humor, atmosfera filma, razvijanje odnosa između Shirleya i Tonya kroz cijeli film. Ono kad imaš od prve do zadnje sekunde osmijeh od uha do uha. Mogao bih ga gledat na godišnjoj bazi koliko je savršen film. Ostaje samo žal da ovo nisam u kinu gledao.

Cole™:
Marriage Story [2019]

R | 2h 17min | Comedy, Drama, Romance | 6 December 2019 (UK) | Netflix film

Noah Baumbach's incisive and compassionate look at a marriage breaking up and a family staying together.



[06/10]
Čuo sam za hvalospijeve i zato sam ga išao i gledat. A i volim jako Adam Drivera te Scarlett. Moram priznat da sam u nekom laganom limbu i nedoumici da li mi je film genijalan, naporan i dosada ili nešto treće. Meni osobno neatraktivan izgledom, kao i Scarlett koju nisam dosad gledao u ovakvoj neatraktivnoj ulozi i jako mi se svidjela. Dijalog je nekad malo možda neshvatljiv, ali tako i djeluju kao karakteri u svojim ulogama, pomalo izgubljeno. Dobra priča ispričana na malo drugačiji način nego što je to inače slučaj kod ovakvih filmova. Pogotovo nakon uvodne scene, gdje sam mislio da će biti totalno drugačiji ton filma. No ona scena sa nožićem te onom glupačom mi je kao i film, neznam jel mi glupa scena ili smješna i dobra. Tako da ću u potpunosti razumijeti i hejtere filma, kao i one koji mu pripisuju nagrade i kvalitetu.

Wulf:
Ja ne likeam Drivera.. možda bih ga već i pogledao, ali mi se on ne sviđa

Cole™:
Uncut Gems [2019]

R | 2h 15min | Crime, Drama, Thriller | 25 December 2019 (USA)

A charismatic New York City jeweler always on the lookout for the next big score makes a series of high-stakes bets that could lead to the windfall of a lifetime.
Howard must perform a precarious high-wire act, balancing business, family, and encroaching adversaries on all sides in his relentless pursuit of the ultimate win.



[08/10]

Iako kod filmova najviše cjenim kulnost i zabavu, ovaj je uspio gotovo nemoguće. Jučer sam ga krenuo gledat i skoro pet puta ugasio, na kraju sam ga ugasio u pedesetoj minuti, jer mi je stvarno išao na jetra tim nadvikivanjem, odvratnom glazbom koja odvraća pozornost i koncentraciju. No još jučer kasnije sam razmišljao o filmu i danas kako sam se probudio također. Iako sam bio 100% uvjeren kako ću ga popljuvat, uspio mi je biti prejeben kao i Adam Sandler koji je ubio ulogu - ubio! Vrhunsko ostvarenje iako s manama i definitivno nije za svakoga. Al ovakve filmove još više cjenim, koji podsjećaju zašto iako su neatraktivni su sedma umjetnost. Još jedan uradak koji će netko uzdizat u nebesa, a netko hejtat. Bilo kako bilo zbog KG-a je ocjena bila više. Vrhunski jebote.

Cole™:
Terminator Salvation [2009]

PG-13 | 1h 55min | Action, Sci-Fi | 4 June 2009 (Croatia)

In 2018, a mysterious new weapon in the war against the machines, half-human and half-machine, comes to John Connor on the eve of a resistance attack on Skynet. But whose side is he on, and can he be trusted?



[07/10]
Stvarno ne razumijem hejt prema ovom filmu, a sjećam se da ga je bilo itekako. Definitivno nije na razini dvojke, pa čak ni meni vrlo dobre trojke. No ima glavu i rep, ima dobru glumu Balea i Sam Worthingtona. Vidio sam trailer za sljedeći Genesis i tog filma me jako strah da nebude bespotrebno isforsiran, a baš mislim da bude. Ovaj me baš kupio dobrom pričom i glumom. Mislim da sam ga čak i počeo gledat prije deset godina, no nešto me omelo pa nisam nastavio negdje do pola.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju