Autor Tema: Birtija  (Posjeta: 1942079 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline versus

Odg: Birtija
« Odgovori #5400 u: Kolovoz 06, 2014, 01:36:02 »
esencija i smisao ovog foruma je neki gaming racing svijet, koji je trenutno podbacio

a i vremena se mijenjaju, izađe jedan fenomenalan GTAV, sa odličnim onlineom, ali ljudima je nakon par mjeseci toga jednostavno dosta
baš, ono, vremena se mijenjaju

usprkos svemu, ovo će ostat forum di sam najdulje bio aktivan. Do sad moj rekord :)
a internecki forumaš sam od 2008. I permabanan sa svih hrvatskih honda foruma i jednog bmw foruma :) Jedini izuzetak je automobili.forum.hr, gdje sam i dalje jedva-aktivan, al tamo me nakon silnih banova i dalje nekako "vole" pa to ne uzimam u obzir

šteta

možda se digne sve na jesen kad po-izlaze svi silni racing naslovi, jedino je pitanje jel gaming community još uvijek onaj od nekad, ili smo stvarno postali prerazmažena derišta, kojima je svega dosta nakon mjesec-dva


Offline Wulf

Odg: Birtija
« Odgovori #5401 u: Kolovoz 06, 2014, 09:24:55 »
sup
skužio sam i ja da je dosta slaba aktivnost... nije da sam i ja aktivan nekaj  :P
ali ne "istražujem" tolko po netu i naletavam na neke stvari ko neki ovdje koji stalno pišu nekaj i tak to. Ak nekaj vidim - postam.
Kaj se tiče gaminga i racinga ovdje... meni je žao kaj nemam jaču kantu da mogu vrtit neke bolje naslove, tipa AC ili se pripremat za CARSe ili vozit Shift ili nekaj treće.
U svakom slučaju, ja ne bum odlazio sigurno - no matter what  šofe1 kadt1kažem

Offline ManTheRamparts

Odg: Birtija
« Odgovori #5402 u: Kolovoz 06, 2014, 09:50:34 »
Ekipa je prva liga na ovom forumu, na jesen bi/bude vjerojatno sve živnulo, ali odlazim zbog nekih drugih stvari (neaktivnost i to sve me ne muči) isto ko i Ther. Nije ni meni reboot baš po volji, al s ozbirom na to kakvi su ostali domaći forumi... Ono bitno - znam da na rebootu ima dosta ekipe s ovog foruma, tak da mu je to plus.

Glupo bi mi bilo da samo odem bez pozdrava jer je ekipa stvarno prva liga. Nije ovo ništ prek noći, s vremenom se tak sve posložilo. Sad vas pozdravljam još jednom i ovo je definitivno moj zadnji post tu.

Offline Iceman

Odg: Birtija
« Odgovori #5403 u: Kolovoz 06, 2014, 10:01:36 »
Šteta kaj smo ostali uskraćeni za objašnjenje koji je pravi razlog odlaska Mtr-a i Ther-a

Offline Thergothon

Odg: Birtija
« Odgovori #5404 u: Kolovoz 06, 2014, 10:01:52 »
Neki nisu ni vidjeli neke postove niti su svjesni da je forum bio privatiziran jer su neki od njega totalno digli ruke.

Diglo se tu dosta prašine (nažalost samo svoj post sam uhvatio) http://i.imgur.com/QiZp63v.png no kasnije je sve izbrisano i vraćeno na staro.
Međutim, pale su maske iza zavjesa pozirnice, dio foruma koji nije vidljiv regularnim članovima. Gorka istina je konačno izašla na vidjelo i za mene ovdje više nema mjesta.

Jedini plus je to kaj su postovi nas par članova ipak doprli do mozga onog koji povlači sve poteze, pa je ipak sve vraćeno na staro. Što znači da je forumu produljen život, a to je najbitnije, ljudi i dalje budu dolazili i odlazili.
« Zadnja izmjena: Kolovoz 06, 2014, 10:17:23 od Thergothon »

Offline Iceman

Odg: Birtija
« Odgovori #5405 u: Kolovoz 06, 2014, 10:32:09 »
Ok sad mi je puno jasnije o čemu se radi jer sam vidio taj post od Montoye iako očigledno nisam odmah u potpunosti shvatio što je to značilo za za nas, za forum itd itd. A kaj da kazem, definitivno se ne slazem da ovo bude forum za elitu. Svjeza krv nam je uvijek dobro dosla. Ok, ponavljam vidjet ću sto ce se događati tokom jeseni, ako se nastavi rasap starih clanova razmislit ću o svom sudjelovanju na ovom forumu.

Offline Luckyluke

Odg: Birtija
« Odgovori #5406 u: Kolovoz 06, 2014, 14:32:03 »
Ni ja ne kužim koja je bila svrha te privatizacije... Baš ono nepotrebno. Žao mi je da odlazite. Ja se neću opraštati jer za to nemam potrebe; ušlo mi je u rutinu otvoriti CSR forum kad sam na kompu... Pa ako bude dobrih rasprava, naravno da ću sudjelovat, kao do sada... a ako ne, bit će i drugih mjesta za to.

Offline Praetorian

Odg: Birtija
« Odgovori #5407 u: Kolovoz 06, 2014, 19:56:48 »
Ja ću otići s foruma kad se više ne budem mogao logirati, to jest kad propadne skroz.

Offline DogZy

Odg: Birtija
« Odgovori #5408 u: Kolovoz 06, 2014, 20:13:51 »
U otvorenoj poruci svima koji mogu ovo citati, pisem da dajem neopozivu ostavku na mjesto moderatora motorsport podforuma. Kao razloge navodim vlastitu neaktivnost unazad dva mjeseca radi privatnih okolnosti i fakultativnih obaveza, neki drugi prioriteti i udaljavanje od gaming svijeta.., a koja ce se nastaviti na neodredeno.
Takoder, ne podrzavam poteze admina u zadnjih tjedan, dva, koliko je proslo od toga. Potezi poput takvih idu na stetu svima i  doprinijelo je odluci koju sam donio. Ne pomazu niti odlasci dvojice clanova za koje tvrdim da su bili najkvalitetniji forumasi i srz ovog malenog foruma uz jos nekolicinu ljudi. Vidim da se svasta jos izdogadalo iza pozornice... No kako ne znam previse o tome, (jer ne postoje poruke) - necu o tome. kadt1kažem U potpunosti razumijem njihove stavove.
Smatram da sam svoju dionicu odradio na najbolji moguci nacin, kako sam god znao i umio te tako doveo ovaj forum na jednu visu razinu na kojoj se i odrzavao dvije godine. Drugi, koji su jos aktivni na ovom forumu, ce znati bolje o tome napisati. Bilo je lijepo dok je trajalo.
Vezano za ostanak na forumu; ostajem, otici necu, ali o nekakvoj aktivnosti kao od prije godinu - dvije, nema uopce pomisli.
 Puno radosti i lijepih trenutaka sam dozivio s aktivnijim forumasima na CSR-u... Ali neka bude kako bude. Neka stvari idu svojim tokom.

Zahvaljujem se svima i do tipkanja. p1va
« Zadnja izmjena: Kolovoz 06, 2014, 21:07:20 od DogZy »
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline radici

Odg: Birtija
« Odgovori #5409 u: Kolovoz 06, 2014, 21:19:11 »
kaj se  to dogada? ja mislio,ko ima kaj  za reć-kaže,stavi,podjeli s drugima i pomogne,po meni je to smisao svakog foruma,nisam nekaj bogfzna kak aktivan,al ovdje se jedino kaj dešavalo  po pitanju gt,pa sam zato ovdje thumbs1 šofe1

Offline Luckyluke

Odg: Birtija
« Odgovori #5410 u: Kolovoz 06, 2014, 22:24:52 »
Već sam i za tebe DogZy mislio da ideš, malo čitam na preskokce. MTR i Ther su sad otišli, jedna forumska era je gotova, izgubili smo valjda dva najaktivnija i najbolja člana ovog foruma. I što sad ? Moramo svi otići ? Šta smo gotovo 3 godine neprestano se trudili da bi sad odustali ? Moramo ići dalje, ostaviti prošlost iza, Montoya je napravio sranja zbog čega su ova dvojca otišla i to je to. Opet će doć jesen, opet će se naveliko raspravljat i opet će sve bit po starom ko prije. Ovo je jedan od rijetkih foruma gdje nema tone imbecila ko na HCL-u i rebootu, koji nije zatrovan svakakvim sranjima, i na njemu jedinom aktivno sudjelujem. Bit će velika šteta da se svi raziđu...

Offline doktor1

Odg: Birtija
« Odgovori #5411 u: Kolovoz 07, 2014, 00:37:19 »
Ja mislim da nakon ove moje poruke zaslužujem objašnjenje koji se kurac ovdje dogodio!!!

Offline Boss302

Odg: Birtija
« Odgovori #5412 u: Kolovoz 07, 2014, 08:34:56 »
Kol'ko sam ja skužio,ovaj forum neče biti isto kao i prije..šteta..
Več mi je u rutinu ušlo da kad upalim komp,otvaram CSR.
A kaj se moze.. :-

Sent from the cockpit


Offline Praetorian

Odg: Birtija
« Odgovori #5413 u: Kolovoz 07, 2014, 10:26:36 »
Neće nama ni jesen pomoći...

Offline Montoya

Odg: Birtija
« Odgovori #5414 u: Kolovoz 07, 2014, 11:14:58 »
Ni u jednom trenutku, ni jednom članu, nije bilo onemogućeno pristupiti ovom forumu.
Pretpostavka je bila, a mnogi sigruno i na taj način imaju podešeno, da su članovi logirani, a to im pamti i forum na kompu, na mobu, tapatalk...sve.
I ak nisu, uvek se mogli logirati, niko nije uskraćen ni za što.

Gostima je, kao na tisućama puno većih foruma, bilo onemogućeno pregledavanje foruma da, no to je bila testna faza, u kojoj su trenutno bile onemogućene registracije, no vaši bogovi odma su digli bunu.
Opet, na zahtjev vas, članova, za koje sve ovo godinama održavam, vraćeno je na staro (mnogi nisu ni skužili o čemu se radi baš zbog svega ovog gore napisanog).

Na kraju, ispada ko da je dvojka koja očito funkcionira ko jedan, protjerana, lišena moderatorstva ili kaj već - nije.
Cijelo vrijeme imali su moju punu, potpunu podršku i povjerenje.

Sad vidim kakva je zapravo situacija, za kaj sam se tolko boril sve ove godine.

Hvala Vam, gospodo forumaši.
CroGrid & CroSimRacing osnivač i administrator

od 2008. & od 2009.


"And I came way too far in this game to turn and walk away"

"Nothin to smile about, I'm about to lose my mind"