Off-topic > Muzika, filmovi i serije

Breaking Bad

(1/17) > >>

Luckyluke:
Breaking Bad



Na zahtjev otvorena tema o ovoj popularnoj i nagrađivanoj AMC-evoj seriji. Sve vezano za ovu seriju komentirajte ovdje i koristite spoiler da nekome ne pokvarite gledanje.

Kratki opis:

--- Citat: ---Walter White je srednjovječni profesor kemije koji jednog dana doznaje da boluje od neizlječivog raka pluća, a prognoze nisu sjajne. Uz sve to, ima hendikepirano dijete i trudnu ženu. Prije nego umre, odlučuje da će se pobrinuti za svoju obitelj pa u podrumu stvori laboratorij za proizvodnju droge. Seriju je stvorio Vince Gilligan koji je radio i na „Dosjeima X“, omiljenoj seriji svih zaljubljenika u mistično i natprirodno. Mnogi kritičari pohvalili su odličnu glumu, a serija je općenito dobro prihvaćena i spada među favorite svih fanova pomaknutog humora.
--- Kraj citata ---

Kao što već rekoh, svoje dojmove napišem kad dovršim 5. sezonu.

Punisher:
Također budem više komentiaro kad odgledam 5. sezonu, al ovo dosad je wow, kraj 4. sezone je bio fenomenalan za mene, tolko fenomenalnih scena uff.

Also ako mi netko može pojasniti
Walter je otrovao Brocka jelda?

Luckyluke:
Da, ali nije bio u pitanju ricin, nego Lily of the Valley koji vidiš u Waltovom dvorištu u zadnjoj sceni zadnje epizode. Preporučam ti da si pročitaš plot te sezone na Wikipediji pa da malo povežeš stvari. Ja nakon svake sezone pročitam da se ne izgubim u radnji.

Punisher:
Da skužio sam da je taj cvijet u pitanju, samo zanima me kada je :D

Luckyluke:
Isusa ti boga, 13. i 14. epizoda...  ave1 ave1 ave1 ave1 ave1 Ovo je nešto fantastično, treso sam se od uzbuđenja.  ;D Ko će sad nedjelju dočekat...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju