Virtual Racing > Racing filozofija

Koje asistencije koristite u racing igrama?

(1/12) > >>

Thergothon:
Nakon što ste se izjasnili u vezi kamere, vrijeme je da obradimo i ovu, vjerojatno još važniju temu.
Imate pravo na 3 glasa, ALI to ne znači da ih morate sve iskoristiti. Takva je odluka zbog ljudi koji vjerojatno koriste više od jedne asistencije, ali nikad sve.
Nakon odabira se ispod izjasnite zbog čega preferirate "to i to" i za kraj slobodno spomenete koju asistenciju najviše prezirete, ako takva postoji...

Ima igara koje imaju svoje unikatne nazive asistencija koje utječu na određeni simulacijski segment, ali u konačnici se sve svodi na grip i stabilnost - zato nisu uvrštene u anketu.

Cole™:
Kada sam pokrenuo GT5 tada sam još koristio većinu pomagala, da bi shvatio i povjerovao drugima, kako su sva pomagala u biti zatomljivači pravog osjećaja kojeg se dobije kao povratnu informaciju. I stvarno i je tako, nema ništa ljepše nego pazit na predupravljanje i podupravljanje, kao i na okretaje i pravovremeno šiftanje brzina.  Isto tako vozio sam sa uključenom linijom, da bi shvatio  da uopće na taj način ne učim stazu, danas me ta linija strahovito živcira i doslovce usporava...

Ne koristim, assists OFF je moj moto!

 thumbs1

s2000:
Ne koristim, assists OFF je moj moto

Početak je bio sa skoro svim na ON  cer1njo al već dugo vremena vozim sa OFF

Jadran 73:
Sve na OFF  sm1jeh

Jack-Darkman:
FM4, iRacing i AC nikad nisam nit isprobao sa bilo kojim assists-om.  cer1njo Čak nit u TT-ma ne koristim išta, jer moj moto je maksimalno uživat, bez obzira bio ja prvi ili 99-ti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju