Autor Tema: Gran Turismo 7  (Posjeta: 24057 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Montoya

Gran Turismo 7
« u: Ožujak 20, 2014, 08:29:38 »
Zasigurno je već u razvoju, a mi nemamo teme...

GT7 dolazi na PS4, drugi svijet gledano s hardverske strane, no jeli to dovoljno da Kazunori i PD pažnju skrenu na samu kvalitetu i iskoriste barem dobar dio moći koju nudi nova konzola?
Tu se opet postavljaju pitanja rokova i unutarnjih zahtjeva, tj. dogovora oko razvojnog tima i izdavača - može li to biti problem?
Dio odgovora zasigurno leži u uspjehu DriveCluba, čijem se developeru dalo vremena, što je svakako pohvalno (ukoliko se ne gomilaju odgode).

Uglavnom, mali uvod za početak, a i naznaka da nam možda neće trebati volan:

Sony Reveals VR Headset for PS4, Fuels GT7 Integration Rumors


Rasprave...
« Zadnja izmjena: Listopad 27, 2015, 20:37:00 od the_prodigy »
CroGrid & CroSimRacing osnivač i administrator

od 2008. & od 2009.


"And I came way too far in this game to turn and walk away"

"Nothin to smile about, I'm about to lose my mind"

Offline hendrix

Odg: Gran Turismo 7
« Odgovori #1 u: Ožujak 20, 2014, 18:24:49 »
Meni iskreno ni GT6 nije loš,ne znam. Možda nisam tolko igrao GT5 i bio u njemu da bi sad vidio neke velike razlike,meni se osobno bolje vozi u GT6 nego u GT5  hmm . Naravno ima svojih mušica,prije svega jer ne dobivamo ono obećano,al o tome se već vodilo i previše razgovora pa neću o tome.

Što se tiče GT7 , ja ga ne očekujem prebrzo,poznavajući PD. Al svakako me veseli, PS4 planiram kupiti poslije ljeta najvjerojatnije,ili kad izaću Project C.A.R.S., DriveClub i još tako neke igre koje će me natjerati da kupim,do tad me ne interesira previše.

U GT7 ono što ja bi volio je bolesna grafika,da stvarno to bude što realnije i da tu opet postave neke nove granice (u to ne sumnjam),zvukovi moraju biti ovaj put top,bez iznimaka.Previše je godina i tehnologije prošlo da oni to nisu u stanju napraviti. Izbaciti one silne kopije automobila koje realno nitko ne vozi,npr. šta će mi koncept Q7 iz 2000. i neke godine? Nikad ga nisam probao niti neću,a da ne pričam o onim njihovim japanskim konceptima. Samo premium auti i neka ih bude kolko treba,ma nek bude i tisuću al samo bez kopija i da svaki imat Full detalje. Očekujem neke novosti u online modu-npr klubovi,natjecanja.. Tuning mode poboljšan,puno aftermarket dijelova itd.

Eto to bi bilo to otprilike neka moja vizija za početak. Al ne sumnjam da ćemo se načekat, po mojem nekom osjećaju ne očekujem je prije jesen 2015.
Ferrari''Company that produces dreams''

Offline speedy56

Odg: Gran Turismo 7
« Odgovori #2 u: Ožujak 20, 2014, 19:18:46 »
Izbaciti one silne kopije automobila koje realno nitko ne vozi,npr. šta će mi koncept Q7 iz 2000. i neke godine? Nikad ga nisam probao niti neću,a da ne pričam o onim
...a da ne pričamo o 10ak istih verzja NSX-a, S200...

Offline Thergothon

Odg: Gran Turismo 7
« Odgovori #3 u: Ožujak 27, 2014, 15:13:31 »
Tek sad vidim da je tema otvorena.
Svoja očekivanja pišem od one skroz prve registracije prije pada foruma i nema smisla ponavljati se, svejedno Kazunori i ekipa njeguje megalomanski pristup i filozofiju koju normalan racing fan teško može shvatiti. Rokovi apsolutno nikad nisu bili problem, problem je u kukavnoj kukavelji koja je napredovala puževim korakom jer na konzolama nije bilo prave konkurencije. Vremena su se promijenila i Sony ih je jednostavno morao pritisnuti zbog petice i niti malo ih ne krivim. Otprilike kao da se čitavu školsku godinu zajebavaš i nakon toga vidiš da svi prolaze, a jedino si ti ostao u nekom zaboravljenom prostoru i vremenu, a tu nastaje panika iz koje se teško isčupati. Imaju premali broj zaposlenika da bi ostvarili sve zacrtane planove na vrijeme, a outsourcing uporno odbijaju. Taj njihov elitizam bi vjerojatno cijenio više od svega da su beskompromisni, pa makar to značilo minimalni broj staza i automobila, ali samo da je sve na istoj vrhunskoj razini. Uz toliki broj automobila je nemoguće bilo što simulirati, ima užasno puno primjera gdje se standardni automobili ponašaju kontra svih pravila fizike i logike jer ništa na njima nije promijenjeno od Ps2 generacije. Uključujući zvuk koji je također samo C/P u komprimiranom obliku jer su tada bili ograničeni kapacitetom medija. Nakon što su premium modeli predstavljeni u prologue-u, svi smo povjerovali da je kvaliteta na tako visokom nivou te da će neće biti potrebno ništa poboljšavati za next-gen. Zub vremena sve nagriza i siguran sam da će vizualna prezentacija biti podignuta na višu razinu, ali što time dobivamo? Vjerojatno klasifikaciju na standarde, premiume i next-gen premiume jer je nerealno očekivati da odjednom 1000+ automobila presvuku u novo ruho, a to im nije uspjelo tijekom jedne čitave generacije konzola. Isto tako mi nije jasan dosadašnji razvoj. Jasno mi je da je prelazak s GT5 na novu generaciju bio zahtjevan jer je Ps3 arhitektura komplicirana i prvi puta je predstavljen online itd; ali očekivao bi čovjek da su postavili neke temelje za nastavak na čemu će graditi nove stvari. Heh, jebeš logiku, ajmo sve isponova sa šesticom, kao da apsolutno ništa nisu naučili na primjeru prethodnika.

Sedmica može spasiti obraz GT-u jedino ako stvarno krenu od nule i prestanu se zamarati brojkama koje jedino na papiru izgledaju impresivno. Jako teško da će se to dogoditi zbog rokova koji su skroz opravdani i to je problem današnjih japanskih developera koji nisu svjesni da su devedesete odavno prošle. Dovoljno je pogledati nekada slavni PES i stanje u kojem se danas nalazi, a takvih primjera je mnogo. Jedino ne sumnjam u djelomično impresivnu vizualnu stranu igre. Znam da često ispadam hejter zbog ovakvih postova i da su neki bivši članovi morali piti tablete za smirenje  cer1njo, ali sam zapravo veliki fan (no ne i apostol, kao što versus kaže) od samog začetka serijala i većina postova je ogorčenost zbog trenutnog stanja. GT zaslužuje puno više i nadam se da će mu Ps4 to omogućiti.

Offline ManTheRamparts


Offline Montoya

Odg: Gran Turismo 7
« Odgovori #5 u: Lipanj 27, 2014, 19:17:29 »
Nema, Kazo je hardkor standardaš  ;D

Kaj reći, to ne mora značiti baš nikaj za finalni proizvod, samo kozmetičke prirode, jer uvek se bu moglo prcati da su standardi nutra.
Igra svejedno more ispasti vrhunska, a budući da su (kod mene) očekivanja puno manja, nema nikakvog zamaranja s tim kaj bu došlo, fućka mi se :)

No očekujem da se trude, samo to.
CroGrid & CroSimRacing osnivač i administrator

od 2008. & od 2009.


"And I came way too far in this game to turn and walk away"

"Nothin to smile about, I'm about to lose my mind"

Offline DogZy

Odg: Gran Turismo 7
« Odgovori #6 u: Lipanj 27, 2014, 23:03:52 »
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline ManTheRamparts

Odg: Gran Turismo 7
« Odgovori #7 u: Lipanj 28, 2014, 09:32:29 »
Jedna staza treba, jedna jedina - Special Stage R11. Najbolja oriđiđi GT staza ikad, GT1 verzija s šikanom u 'tunelu', ne GT3 verzija koja prolazi iznad tog djela.

Offline radici

Odg: Gran Turismo 7
« Odgovori #8 u: Lipanj 28, 2014, 21:10:34 »
e ,ta mi uvijek probleme radila fpalm1

Offline panisher20

Odg: Gran Turismo 7
« Odgovori #9 u: Lipanj 30, 2014, 16:39:32 »
Razmišljao sam cak na trenutke o kupovini Ps4 radi Gt-7, no nema šanse da cu ga uzet, radije cu kupit One i uzivat u forzi 5, Horizonu 2 i ostalim naslovima.
Kupio sam Ps3 bio samo radi Gt5 i Gt6 i ne da mi je zao svake kune, zao mi je svake lipe. Kada slusam neke da usporeduju Gt sa forza serijalom vidim kolko su ubiti zatucani. Gt serijal jedino u cemu prednjaci je broj staza, sa nicim drugim. Tolko sam razocan sa gt serijalom a igram ga od prvog djela da nema sanse da cu uopce razmisljat o njemu dok ne naprave pravu igru, a ne ovaj poluproizvod koji redovito prodaju zatucanim Gt fanboyevima

Offline manjamax

Odg: Gran Turismo 7
« Odgovori #10 u: Lipanj 30, 2014, 17:26:01 »
Ne isplati ti se ni One kupiti. Kupiti konzolu zbog jedne igre je dosta glupo.
''Once something is a passion, the motivation is there.'' - Michael Schumacher

''Buying Audi or Mercedes instead of BMW M3 is like buying a shooter game for Playstation that isn't Call of Duty.'' - Jeremy Clarkson

''Fear is exciting for me.'' - Ayrton Senna

Offline Thergothon

Odg: Gran Turismo 7
« Odgovori #11 u: Lipanj 30, 2014, 19:29:32 »
Raspravljajte o svemu vezanom uz igru, a fanboye, konzole i komentiranje tuđih preferencija ostavite po strani.

Offline Cole™

Odg: Gran Turismo 7
« Odgovori #12 u: Rujan 21, 2014, 16:46:14 »
Ne kužim po kojoj logici se oni ravnaju.
Čemu guranje standardnih automobila iz nastavka u nastavak.
Ovaj Drive Club ima odlične automobile i daleko je lijepše i ugodnije imat 50-ak ispoliranih do savršenstva, nego 1150 od kojih je 200 kvalitetno odrađeno.
Nikad mi nisu bili jasni ti japanci s tom politikom. Ista stvar i s Kojimom.

 kava1
CASE: CoolerMaster HAF 912 Plus || CPU: CPU AMD Ryzen 7 3700X 4.4GHz || MBO: MSI X570-A PRO, AM4 || RAM: DDR4 16GB (2x8) 3200MHz Fury || GPU: GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC 8G - Gigabyte  || SSD: SSD KIN 240GB HyperX Savage || HDD: 2 TB Toshiba || HDD 2: WD 1TB blackcaviar || EHDD: WD 500 GB || POWER: Fortron 750W Raider II || LCD: DELL S2415H 23.8" IPS glossy || OS: Windows 10® - 64bit || GAME CONTROLER: Xbox One Controller for PC || KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard K740 || MOUSE: Logitech G502 ||  RACING CHAIR: NITRO CONCEPTS E200 Race || SPEAKERS: Logitech Z323 || HEADSET: Hyper Cloud II || CONSOLE: PS4 PRO 1TB

Offline Thergothon

Odg: Gran Turismo 7
« Odgovori #13 u: Rujan 22, 2014, 20:03:49 »
Nikad mi nisu bili jasni ti japanci s tom politikom. Ista stvar i s Kojimom.

Ne kužim ovu usporedbu s Kojimom, pojasni ako nije problem.

Za Kazimira znamo da je nepopravljiv, tak da se više ne zamaram sa standardima, pravim se da ne postoje  ;D
Gadno se budu morali potruditi ako misle nadmašiti DriveClub vizualno, moglo bi se dogoditi da po izlasku GT ne bude najljepša racing igra na Ps konzoli.
Ali opet... ipak sad imaju na raspolaganju puno jači hardware i tko zna kakve nam perverzije pripremaju. Jedino ti dvostruki kvalitativni standardi... jaad

Offline Cole™

Odg: Gran Turismo 7
« Odgovori #14 u: Rujan 22, 2014, 22:12:02 »
Zbog iste japanske gluposti PES serijal stagnira.  thumbs1
E da nisam mislio na Kojimu, nego na Konami.

 cer1njo  ;D  ave1  cer1njo
CASE: CoolerMaster HAF 912 Plus || CPU: CPU AMD Ryzen 7 3700X 4.4GHz || MBO: MSI X570-A PRO, AM4 || RAM: DDR4 16GB (2x8) 3200MHz Fury || GPU: GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC 8G - Gigabyte  || SSD: SSD KIN 240GB HyperX Savage || HDD: 2 TB Toshiba || HDD 2: WD 1TB blackcaviar || EHDD: WD 500 GB || POWER: Fortron 750W Raider II || LCD: DELL S2415H 23.8" IPS glossy || OS: Windows 10® - 64bit || GAME CONTROLER: Xbox One Controller for PC || KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard K740 || MOUSE: Logitech G502 ||  RACING CHAIR: NITRO CONCEPTS E200 Race || SPEAKERS: Logitech Z323 || HEADSET: Hyper Cloud II || CONSOLE: PS4 PRO 1TB