CroSimRacing Forum & Portal > CroSimRacing zajednica

Pisanje vijesti za portal

<< < (2/4) > >>

c0bra123:
Bump! Cole posalo sam ti poruku u pp :)   šofe1

the_prodigy:

--- Citat: Luka_C63_AMG - Siječanj 23, 2016, 23:52:24 ---Koje područje pisanja je tu uključeno? Sim racing? Općenito motorsport?

--- Kraj citata ---

Može i jedno i drugo, šta god vam se da. Samo da je vezano za te teme, npr. novosti oko racing igara, racing periferija, motorsport vijesti i događanja, neka vaša sudjelovanja na eventima tipa kao što si ti bio, doktor, itd.

Ono što je bitno, a to je i Cole naveo prije, da ne napravite samo copy-paste, nego ubacite malo i nekih svojih riječi i objašnjenja. Copy pastetat na egleskom možete recimo neke Changelogove od bitnih udptejtova, neke Championship tablice i slično, ono što je malo previše za prevoditi. Bacite pogled malo na zadnjih nekoliko vijesti na portalu kako su napisane pa će vam biti jasnije, nije to neka velika filozofija, a niti vremenski oduzima puno. Pripremite slike za upload koje idu uz vijest, složi se tekst, dodaju se te slike, YT video ako ga ima i to je to, za neke kratke vijesti možda 10-15 minuta.

Dobit ćete login za portal sa minimalnim pristupima (naravno iz sigurnosnih razloga), a svakako ćemo mi iz nadzornog stožera to prije objave malo pregledati tako da nemate nekakav strah i slično. A isto tako nemojte to smatrati kao neki fulltime job da se stavlja neki pressing na vas i slično, šta napišete napišete, to je za vaš gušt i doprinos našem communityju.

p1va

Cole™:

--- Citat: c0bra123 - Siječanj 24, 2016, 20:05:48 ---Bump! Cole posalo sam ti poruku u pp :)   šofe1

--- Kraj citata ---

@c0bra123

Nisam dobio nikakvu poruku. :)

c0bra123:
Aham, onda se ispričavam mislio sam je poslana.

Wall tekst sam poslao (Bar mislio da je poslan).   cer1njo

gamelaker:
Javljam se i ja. Nije da imam nekog iskustva u pisanju nit da pratim previše vijesti vezane uz motosport, ali zašto ne, novo iskustvo nije na odmet. No aktivirao bi se malo u praćenju tih stvari i tu i tamo naškrabao nešto, pa kao što je Praetorian rekao; ne bude li ikoga pametnijeg - tu sam.  kava1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju