Off-topic > Muzika, filmovi i serije

Serije koje gledate?!

<< < (211/215) > >>

bartul_9:
Cudnije stvari

Stranger Things (TV Series 2016– ) - IMDb



Jos jedno lijeto provedeno u 80im, sa predivnom djecom i odlicnom pricom, a stvari nisu postale nista manje cudne, dapace.


Pogledao i posljednju epizodu vrhunske trece sezone Stranger Thingsa.

Meni svakako najbolja sezona do sada. Pogotovo moram pohvalit zadnju epizodu koja je bas kidala. Pacing cijele sezone je bio bas brutalan i odlicno su razgranali cijelu radnju. Bilo je na hrpe emocija i lijepih zivotnih poruka ispricanih kroz dogadanja ove odlicne ekipe sa kojom se vecina nas tu moze lako povezat jer smo valjda geekovi isto kao i oni. Mozda ne na tolikoj razini, al poveznica svakako ima, barem u ljubavi prema cudnim stvarima. Bilo kako bilo setting netreba previse hvaliti jer mislim da je vec dovoljno nahvaljen, kao i svi glumci u seriji. Produkcija serije je bas top, znaci efekti, scenografija, neke sitne stvari na koje su pazili sve to je uklopljenu u jednu predivnu seriju i bas je milina za gledati. Humor im je isto top i u zadnjoj epizodi sam se doslovno smijao kao ludak na nekim scenama. Cak bi rekao da je zadnja epizoda vjerojatno najbolja u cijeloj seriji.

Pregrst easter eggova od kojih ja vjerojatno polovicu nisam niti primjetio, al svakako je lijep osjecaj vijdjet neke stvari uz koje smo svi odrasli ovako prikazane u seriji.

cijela zadnja scena ispred malla je jedan veliki easter egg na Back to the Future sa velikim parkingom i mallom, jos samo nedostaje DeLorean. Zrtvovali su Hopa koje je bio odlican i jako bitan lik u seriji i bas je bilo tuzno, hell, cak me i Billyeva smrt dosta rastuzila nakon svega videnog.. Zadnji citat od Hoppera, rastanak El i ekipe i kako su to sve napravili je bilo stvarno odlicno i jako, jako emotivno. Bas sam se vezao uz dijecu i ostale likove, bas su super glumci.

doktor1:
Ok, zadnja epizoda je odlična, ali ja sam jako razočaran sa mnogim stvarima...

Ali što se tiče produkcije, efekata i ostalo ovo je vrhunski odrađeno i najbolje do sada!

I cover je odličan  sm1jeh
____________________________



Nadam se da Hopper nije partenza...  hmm
Već sam pogledo dosta videa i mislim da nije, ali mogli bi nas namjerno zeznut sa onom aftercredits scenom gdje rusi kažu "not american" - da mislim da je to on, a kada nije...
Još jedan od razloga zašto El nema moći jer da ima mogla bi vidjeti dali je živ ili ne...

bartul_9:
Da, cover je bas top.

Ja sam bas uzivao u ovoj sezoni i s gustom sam pogledao sve epizode, nijedna nije bila losa ili visak, bas su se lijepo slagale i gradile radnju do finala.

Al kako sam se nasmijao na ovu scenu, to nisu bile istine. Vjerojatno najsmjesnija scena do sada. Bas je top scena i pokazuje koliko dobro koriste nostalgiju i kako sve to uklope u jednu vrhunsku scenu, a i ovi glumci, nemoze se nahvalit ovu djecu, bas su odlicni. https://www.youtube.com/watch?v=WWtEuNuNzQo
Ovo za Hopa..pa vjerojatno je ziv, gotovo sigurno. Nisu prikazali ni njegovu smrt ni nista, i ovo na kraju sa Amerikancem je cisti hint, osim ako nas ne lazu, sta nevjerujem.

c0bra123:

--- Citat: c0bra123 - Ožujak 10, 2019, 14:49:12 ---Počeo gledat: The Walking Dead pratit na NETFLIX-u s rodjakom.

Okey prve tri epizode su brutala, 2010 godina, malo loš FHD na netflixu, kao da je 480p, ali zombij i šminka!!!!!!!!!!!!! Ubija brate, predobro su to napravili, i vidi se i uočljivo je na početku da je studio i stastična slika iza njih u nekim djelovima, ali se da zažmirit, odnosno lakše mi bude, nije prava Apokalipsa.  ;D

--- Kraj citata ---


Znači završili sinoć, nezzz koje sranje jbte od kraja očekivao sam nešto potpuno drugačije, ma govna su eto.

Cole™:




Očekivao sam nešto lošiji treći dio od prva dva koja su mi prikovala za stolac kao rijetko koja serija. Zasada sigurno mi je ovo među TOP10 serija ikad, a možda i TOP5! Ova sezona, odnosno treći dio je brutalan! Jako mi se sviđa kako su napravili ovu sezonu. Kao da je serija sve veća i veća. Zbog Netflixa uživa jako veliku popularnost. Samo apeliram na ljude da zajebu engleski audio i stave španjolski, jer je savršeno imerzivno tako. Pogledao sam isječke s engleskim audiom i to je kao da gledam sve filmove ikad sa onom švapskom sinkronizacijom. Užas užasa! Novi likovi su bomba! Nesmijem ništa više spomenut, jer bi sve bilo ogromni spojl! Ali neke poveznice s prijašnjim epizodama su jebeni vrh! Preporuke svima!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju