Off-topic > Muzika, filmovi i serije

True Detective

<< < (3/4) > >>

ManTheRamparts:
TD-u je glavna vrlina atmosfera kojoj retko kaj more prismrditi. Cak i druga sezona je odlicna po tom pitanju - pogotovo scene u bircu.

Glede kraja - opcenito je tesko povezati sve dobro dok su serije u pitanju kaj bi kraj mogel ispasti bas onak - to je to. Skoro uvek neki repovi ostanu, kolko god dobro bilo zaokruzeno.

doktor1:
Atmosferu i muziku sam pohvalio te su tu ostali dosljedni...
Ali sve ostalo mi je meh...
Frank Semyon je lik koji nema ni glavu ni rep! Kelly Reilly kao Jordan Semyon jedini sporedni lik vrijedan spomena...

gamelaker:
Odličan review Ther kao i uvijek.  kava1

I meni je serija bila apsolutni vrh, dijelom zbog odlične atmosfere i settinga te intrigantne radnje, do savršenog dua; Mcconaughey-a i Woody-a. Slažem se više manje sa svime što si rekao. Pogotovo za kraj jer kao forsaju cijelo vrijeme yellow kinga, carcosu i stvarno dobiješ dojam da se bude sve otkrilo na kraju, kad ono ćorak. Također ona baba koja je kao skrenula zbog užasa koja se nagledala kod Tuttle-ovih je stalno ponavljala beware of carcosa, yellow king is out there itd. Na kraju nismo sigurni jel yellow king postojao. Mislim, jel on samo simbolika ili stvarna osoba (lik na kraju) ili štaveć? A ono što su uhvatili samo onog psihopatskog smrada je realno jer kao bitno je da svijetlo lagano pobjeđuje tamu - kao što je Rust ponavljao većinu vremena (Tuttleovi i ostali su još na slobodi). A sam kraj za Rusta mi je ok bio, drago mi je čak što je doživio neku transformaciju i u konačnici postao bolja osoba, no razumijem što je Ther želio reći.
Sve u svemu vrh serija. Barem prva sezona jel, druga je smeće koliko čujem (bok doktore  ;D)

doktor1:
HBO PRESIDENT TAKES THE BLAME FOR SEASON TWO OF TRUE DETECTIVE

Lombardo made it clear in a recent interview with The Frame that “when we tell somebody to hit an air date as opposed to allowing the writing to find its own natural resting place, when it’s ready, when it’s baked—we’ve failed.” He went on to say “… the first season of True Detective was something that Nic Pizzolatto had been thinking about, gestating, for a long period of time. He’s a soulful writer. I think what we did was go, ‘Great.’ And I take the blame. I became too much of a network executive at that point. We had huge success. ‘Gee, I’d love to repeat that next year.”

Vjerovatno nećemo dobit treću sezonu...

gamelaker:
Nisam bio u toku što se događa s ovom serijom, no baš nešto listam po IMDBu i sad vidim da nam treća sezona stiže tijekom 2018.

"The next installment tells the story of a macabre crime in the heart of the Ozarks, and a mystery that deepens over decades and plays out in three separate time periods."

Kao ogromnom fanu prve sezone drago mi je što ćemo vidjet i treću, drugu ne mogu komentirati jer sam pogledao samo tri epizode i odustao iz nekog razloga - moglo bi se ovih dana nastavit bez obzira na sve kritike. Te prve tri su mi bile čist ok, no nije bilo wow efekta kao kod prve sezone koju sam odgledao u šutu dva puta.  kava1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju