Off-topic > Gaming kutak

Detroit: Become Human

(1/8) > >>

Cole™:

Quantic Dream; tvorac Fahrenheita, Heavy Raina i Beyond Two Soulsa, na Paris Games Weeku je najavio novu igru, naziva Detroit: Become Human

doktor1:
Šta ovo izgleda dobro.. Ne mislim vizualno, (a i to) već setting, muzika, likovi!!

Praetorian:
QD dream je majstor. Farenheit jedna od boljih njihovih igara i avantura. Al Heavy Rain i Beyond jos moram odigeat, cekam remaster 

Deadwalker:
I normalno da su otišli prema tematici svjesnih sintetičkih bića koji se pokušavaju integrirati u ljudsko društvo... :)
Ne znam, tema ima potencijala, al' premisa priče da ćemo se prema takvih bićima odnositi isključivo kao govna mi je već tanak led prema klišejima i pokušajima da se dobe Blade Runner momenti u priči, uz reference na sva moguća današnja (ne)poštivanja ljudskih prava.
Al' ok, prema traileru dobro su počeli - preispitivanje vlastite motivacije da promijeniš stvari, analiza iz perspektive nekoga tko nije odrastao u ljudskom društvu...ako odu dovoljno duboko i otvore puno pitanja, bit će dobar scenarij. Nadam se samo da će zadržati grananje radnje i stvarne posljedice odluka iz Heavy Raina.
Dobre vizuale u toliko skriptiranoj igri neće biti preteško postići - imaju dosta iskutva, dobar engine i samo jednu platformu za koju rade igru.

Cole™:
Ther, kaj šutiš?  ;D

Igraće se.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju