Off-topic > Sport

UEFA Euro 2016 - Francuska

(1/46) > >>

blowfish:


Raspored knock-out faze - http://match-schedule-euro-2016.predictoplanet.com/img/match-schedule-euro-2016.png

Nadam se da nije bed što otvaram temu. Vidio sam da je Eurobasket imao svoju, pa onda valjda može i ovo  :P

Francuska i Njemačka su po meni favoriti. Belgija bi se također mogla umješati jer imaju odličnu ekipu, Španjolci uvijek mogu nešto iskemijati, ali nisam previše uvjeren da će uzeti medalju.

Inače mi se ne sviđa broj ekipa. Euro je uvijek bio prestižno natjecanje sa isključivo najkvalitetnijim repkama, a sad igraju ekipe poput Walesa, Albanije, Sjeverne Irske... ne želim nikog omalovažavati, ali kvaliteta natjecanja se dosta srozala. Najbolje da prošire na 32 ekipe pa će igrati San Marino i Andora.

Što se tiče naših, teško će biti već u grupi, ali mislim da možemo proći. Nisu to više oni Česi od prije nekoliko godina. Kad se samo sjetim te ekipe - Šmicer, Koller, Rosicky, Nedved, Baroš... Mogli su svakoga dobiti. Turci su uvijek nabrijani, ali i njih se može dobiti.

Ako prođemo kao drugi što je po meni najizvjesnije, križamo se sa E1 što će vjerojatno biti Belgija pa će biti sranje  cer1njo

Praetorian:
Mi ne prolazimo skupinu  :P

Finale bi moglo bit Germany i Francuska

Punisher:
Proći ćemo kao 3. u skupini, ispast od francuske koja ce bit Prvak, heard it here first.

Luckyluke:
Sva sreća da četiri najbolje trećeplasirane momčadi prolaze dalje pa ako ispadnemo onda smo stvarno jadni. Češku i Tursku možemo dobit ako ćemo igrat kak spada, a što se tiče Španjolske nakon debakla na SP 2014. tu se svašta može desit pa je teško prognozirat.

c0bra123:
Ma mi ćemo osvojit, kakvi Francuzi!

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju