Off-topic > Gaming kutak

Red Dead Redemption II

(1/63) > >>

Cole™:
Red Dead Redemption II



Službena stranica | Izlazi: Jesen 2017. za PS4 i XBox One
Developed by the creators of Grand Theft Auto V and Red Dead Redemption, Red Dead Redemption 2 is an epic tale of life in America’s unforgiving heartland.
The game’s vast and atmospheric world will also provide the foundation for a brand new online multiplayer experience.

Cole™:
Znači današnji dan zapamtit kao veliki praznik u gamingu. Red Dead Redemption je po mnogočemu jedna od najboljih igara ikad, a emotivni put i atmosferu koju igra nudi uz sjajno napisane likove, scenarij i Rockstarovu dobitnu core mehaniku igre u meni će zauvijek ostat urezano u pamćenje kao jedna od najvećih gaming uspiješnica, igra koja je obilježila generaciju. Ovoj temi predmjevam veliku važnost na ovom forumu, jer RDR ima strašno puno štovatelja na ovom forumu. Čim stigne prvi trailer, brijem da ćemo popadati od hypa.

Get in the hype train...

Luckyluke:
Jedna od prvih igara kad kupim PS3 će bit RDR. Iako gledam po YT i ne izgleda mi neš previše wow, a niti sam ljubitelj western tematike. No kako je igra klasik ne bi bilo prvi put da se iznenadim i nadiđe očekivanja kad odigram  sm1jeh

SuperVeloce:
Ja nikada nisam odigrao prvi dio.  Nije me nešto privlačio na početku i tako osta sve do danas. Možda daju prvi dio kao besplatnu igru za gold korisnike pa da odigram.

doktor1:
Neka se napuše kurca!! Milijarde su zaradili samo od prodaje GTA V na PC platofrmi; naravno uz drastično veće brojke na konzolama, ali nabijem ih na tu ekskluzivnost!! Sumnjam da su ti brojevi konstatnog vrha prodaje na Steam ljestvici zanemarivi!

Rađe da ne izdaju igru za PC i neka postanu drugi Naughty Dog - vrhunski developer za jednu platformu...

A nema šanse da ne vide da je Denuvo zaštita razmrdala cijeli piratski svijet! I onda odjebat recimo iste one ljude koji su im kupili GTA V za PC!
Danas kvalitetna zaštita garantira nemogućnost piratiziranja! Znamo da je to aajjače kada je hype na vrhuncu kakvih mjesec, dva od izlaska igre - toga danas u AAA naslovima praktički više nema!

Tako da ne razumjem ovo da ne dolazi na PC...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju