Off-topic > Muzika, filmovi i serije

John Wick

<< < (4/5) > >>

Luckyluke:
Ja pogledao zbog Coleta koji ga je hvalisao do ibera. Više mu ništa ne vjerujem, pa da i kaže da je danas utorak kava1

ManTheRamparts:
Ja sam davno to gledal, al sam ugasil nakon nekog vremena. Al ono, bil sam blizu kraja negde. Nisam mogel više.

c0bra123:
Film je vrh.  kava1

Cole™:
Jao; pa ovo bu vrh.

John Wick TV Series 'The Continental' Heads to Starz - YouTube

Cole™:
John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019)

Super-assassin John Wick is on the run after killing a member of the international assassin's guild, and with a $14 million price tag on his head - he is the target of hit men and women everywhere.

R | 2h 11min | Action, Crime, Thriller | 17 May 2019 (USA) | Cinestar★★★★★


SPOJELR

Ako niste gledali TREĆI DIO ne čitajte...

Prvi film kao što sam već par puta istaknuo mi je vjerojatno najbolje akcijsko ostvarenje ako zanemarimo ratne filmove, dakle akcija p00canje, no war zone. Prvi je imao SVE što akcijskom filmu treba. Odlično napucavanje, borba prsa o prsa, likove, priču, stil, lokacije, antagoniste, plus savršenu atmosferu koja se s već prvim filmom stvorila SVE. Drugi mi je bio odličan, no ipak za koplje slabiji, jer prvi je jebeno prvi. I sad dolazimo do tećeg djela. Prvo Halle Berry i psi! Jebeno jebeno jebeno! Što bi bilo bolje od Berry i Keanu? Pa njih dvoje i dva psa kako jebu mame! Ta dionica filma mi je možda i najbolja zasada od scena u čitavom serijalu. Ostatak filma isto super; koregorafija je nadmašila prva dva filma, posebno sam obraćao pozornost na metke i kako sve riješava one body armor neprijatelje. U čitavom serijalu mislim da nitko nemre nać da je John ispalio jedan metak, a da nije točno vođena računica da zaista puca onoliko metaka kolko ih ima u šaržeru.

Jako sam zadovoljan s pričom i načinom kako se sve odvilo i što je cliffhanger što odmah otklanja bilo kakvu sumnju da nećemo dobiti nastavak.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju