Evo, bil sam kod Thera i koja 3 sata smo testirali igru - FENOMENALNO. Zvuk je... Neopisivo nekaj, najbolji koji sam ikad čul na nekoj vožnji. S tehničke strane je igra predobro odrađena, audio-vizualno iskustvo je... Ne znam. ČUDO! Osjećaj brzine, zvuk motora, još kak smo ugasili HUD... Atmosfera u kokpitu je odlična, igra je prezabavna, AI je glupak (za razliku od ostalih igri di su totalni glupaki) - znaju poljubiti zadnji kraj tu i tam, ALI - nisu ko na ostalim igrama, kaj dok ih prestigneš kaj samo puste gas i odustanu, već i dalje grizu. Na ravnini uvijek stisnu gas do daske. To mi se sviđa.
Zvuk, zvuk, zvuk. Totalno me oboril s nogu. McLaren F1 GTR, Toyota GT-One, Lamborghini Diablo GT - samo neki od automobila koje smo testirali i zvuk totalno rastura. I zvuk okoline i zvuk automobila. Odlično je da i slabiji auti isto imaju šusa, da nisu ko usisavači.
Očekival sam jako dobru igru, ali baš OVAK dobru - ne. Skoro sve nedostatke FM3 su ispravili, jedino podrška za volan je ostala kakva je (to je zapravo i jedina prava mana). Ovaj serijal ima jako svjetlu budućnost na novoj generaciji - jedva čekam.
Zaokružen proizvod. Svaka čast Turn 10.

Edit: car lista je impresivna, najbolja od svih vožnji. Fini miks klasike, cestovnih i trkaćih pila. Šteta da nema više Porsche-a, jako dobro bi se uklopil u ovu trkaću idilu! EA, EA da bog da ti svi zubi ispali!