Forza Motorsport > FM serijal

Forza Motorsport 4

<< < (2/188) > >>

vmiroslav:
pozdrav grupi
jel ima netko da vozi online?, naime zanimaju me iskustva i koje utrke vozi

Cole™:
Trenutno smo ponovno rođeni forum i nitko ne vozi FM4. Prije pada foruma bila su mislim trojica aktivna, no padom se nisu oni vratili, a ni aktivnost u ovoj temi.

Ti voziš? Prouči malo forum.  shy1

Cole™:
The Making of Forza Motorsport 4: Car Sourcing

Odličan video.  shy1

Thergothon:
Danas sam konacno nabavio igru. Vec me je demo odusevio al zbog tehnickih i financijskih poteskoca nisam mogao do igre.
Na recenzije kakve je Laus napisao i slicne pisam od smijeha i jednostavno ne mogu k sebi doci.
Igra je CUDO! Prvo moram spomenuti zvuk kojeg u demoju nije dolazio do izrazaja zbog muzike. Najbolji zvuk automobila na ovoj generaciji pa cak i sire, niti pc simulacije nisu na toj razini. U opcijama ima SFX focus i dok se stavi umjesto default - na car sve dolazi na svoje.
Igram na odlicne 5.1 surround slusalice s kojima sam vozio sve voznje i mogu reci da je ovo sasvim nova razina. Covjek se jezi tijekom voznje i zvuk totalno podize razinu imerzivnosti. Svi auti premium i definitivno na GT razini. Videi to ne mogu docarati i odusevljen sam vidjenim. Strasno glatko se vrti, a detalji su da ti pamet stane. Cak i u split-screenu ima kokpit kamere.
Vozi se isto odlicno i jedina stvar u kojoj Gt prednjaci je podrska za volan. Cini mi se da cu bez razmisljanja kupiti iduci box jer svakim nastavkom forza sve vise stize i prestize svoj nekadasnji uzor.
Kupujem gold clanstvo na live-u i ovo ce se jos jako dugo voziti  šofe1

ManTheRamparts:
Evo, bil sam kod Thera i koja 3 sata smo testirali igru - FENOMENALNO. Zvuk je... Neopisivo nekaj, najbolji koji sam ikad čul na nekoj vožnji. S tehničke strane je igra predobro odrađena, audio-vizualno iskustvo je... Ne znam. ČUDO! Osjećaj brzine, zvuk motora, još kak smo ugasili HUD... Atmosfera u kokpitu je odlična, igra je prezabavna, AI je glupak (za razliku od ostalih igri di su totalni glupaki) - znaju poljubiti zadnji kraj tu i tam, ALI - nisu ko na ostalim igrama, kaj dok ih prestigneš kaj samo puste gas i odustanu, već i dalje grizu. Na ravnini uvijek stisnu gas do daske. To mi se sviđa.

Zvuk, zvuk, zvuk. Totalno me oboril s nogu. McLaren F1 GTR, Toyota GT-One, Lamborghini Diablo GT - samo neki od automobila koje smo testirali i zvuk totalno rastura. I zvuk okoline i zvuk automobila. Odlično je da i slabiji auti isto imaju šusa, da nisu ko usisavači.

Očekival sam jako dobru igru, ali baš OVAK dobru - ne. Skoro sve nedostatke FM3 su ispravili, jedino podrška za volan je ostala kakva je (to je zapravo i jedina prava mana). Ovaj serijal ima jako svjetlu budućnost na novoj generaciji - jedva čekam.

Zaokružen proizvod. Svaka čast Turn 10.  ave1

Edit: car lista je impresivna, najbolja od svih vožnji. Fini miks klasike, cestovnih i trkaćih pila. Šteta da nema više Porsche-a, jako dobro bi se uklopil u ovu trkaću idilu! EA, EA da bog da ti svi zubi ispali!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju