CroSimRacing Forum & Portal > CroSimRacing zajednica

Regrutiranje novih članova

(1/6) > >>

Cole™:
Ljudi ako znate bilo koga od svojih bližnjih, prijatelja, prijateljica a da vole racing na bilo koji način, dovedite ih ovdje, forum što je puniji i što je više kvalitetnijih rasprava to smo jači. Trenutno nam ničega ne fali osim novih članova i još bolje racing rasprave.

Pa stoga nadam se da ako ste u mogućnosti koga dofurat ovdje da ćete to i napravit. Naravno da se na taj način i vaša reputacija boosta i bilježi aktivnost, pošto ćemo ubrzo nadam se opet krenuti sa forumašem mjeseca.

Shimmy:
razmislit ću pa ako nađem kog, probat ufurat  shy1

Montoya:
Također, drastično nam fali racing tema i rasprava, možete pomoći i na taj način.
Otvorite pokoju temu o nekoj racing igri/volanu/anketu, uz neki uvod (kratki opis, trailer, službeni web itd.), svaka se računa i dobrodošla je :)

s2000:
Pošto sam ja u prometnoj,imam frendova koji vole auto/moto svijet,takodjer i virtualne igre,pa bih im mogao spomenuti ovaj forum,a imam iz kvarta par frendova iz osnovne koji bi mozda isto htijeli biti ovdje a vjerovatno neznaju za nas,tako da cu se potrudit da skupimo sto vise clanova  p1va

Montoya:
E to, to se traži...  p1va
Samo nemoj zaboraviti, a onda bi oni pak mogli nekim svojima, koji su pak tebi manje poznati itd. - tak se to vrti i eto članova.

Forum ima kapaciteta sasvim dovoljno :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju