Off-topic > Muzika, filmovi i serije

The Wire

<< < (2/17) > >>

Cole™:
Nemrem vjerovat da se Rampinho nije natjerao ovo dalje gledat... Sve što pišu o seriji je apsolutna istina.

blowfish:

--- Citat: Cole™ - Veljača 26, 2018, 08:53:39 ---Nemrem vjerovat da se Rampinho nije natjerao ovo dalje gledat... Sve što pišu o seriji je apsolutna istina.

--- Kraj citata ---

Sad ova sezona koja ti slijedi je pravi mali dragulj. Dosta odskače od ostatka serije (radnjom i lokacijom) i mnogi je zato osporavaju, ali meni je bila odlična!

Cole™:

Ja vjerujem da čak i onome kome krimi drama trileri ne pašu, da će se u The Wire jednostavno zaljubiti. Već nakon pogledane prve sezone koja traje kakvih 13 sati, a pogledao sam ju u manje od 30 sati; mogu potvrditi da se radi o najboljoj i najvalitetnijoj TV seriji koju sam gledao. I da pustim svu svoju objektivnost, ovo je daleko najrealniji prikaz. Iako su likovi nevjerojatno duboki i dobro karakterno napisani, vjerujem da se ovdje ne radi toliko o stranama i likovima, već o tom gradu i tom stanovništvu. Trenutno imam previše dobrih likova u seriji, tako da za nikoga ne navijam, osim da mi ih ne likvidiraju prerano. Breaking Bad mi je bio užasno slow burn serija, no kad me zapalio smatrao sam ga samim vrhom. Lost ima sentimentalnu vrijednost kod mene i totalnu subjetkivnost i na samom vrhu piramide je serija koje sam pogledao, no The Wire ide krupnim koracima da skine sve s trona i kako je kolega Blowfish rekao; Prvo ide The Wire, pa dva reda ništa, pa tek onda ostale serije. Način na koji je osmišljena, izrežirana i odglumljena je van ovog svijeta. Sve pozitivne kritike i dizanje u nebesa apsolutno zaslužuje!

Cole™:
@blowfish

Će da raspravljamo.  hug1

Cole™:
Oko sokolovo.



Na pol sekunde u uvodnoj špici druge epizode druge sezone...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju