CroSimRacing Forum & Portal > CroSimRacing zajednica

Ideje, prijedlozi & kritike

<< < (2/23) > >>

doktor1:

--- Citat: Thergothon - Siječanj 30, 2012, 20:46:21 ---Iskreno, smraci mi se pred ocima dok vidim kaladont na bilo kojem forumu.
Dodjem da vidim kaj ima novo, a kad ono 10 stranica nicega....

--- Kraj citata ---

Također! Potpuno nepotrebno....

Kaladont - šest budala se napije sjede za stolom i imaju pet sekundi  da nađu riječ, ako ne stignu moraju na iskap čašu pive... - može
kaladont na forumu - nikao, bez imalo logike!!

Ajde, znači nekome treba neka riječ i samo u google upiše prva dva slova i opla!!! Totalno, ali totalno ga treba maknuti!!!

Montoya:
Post count zasad ostaje, može ga se ukidati samo po forumima, ne temama - u tom slučaju S&G, zasad ostaje po starom.
Eto, prema željama, kaladont vam je, tj. zatvorili ste si ga po drugi puta, sad ga skinite sa "top lista" statistika :)

Ajde da vidim i to držanje nivoa dosadašnje aktivnosti kroz "službene" podforume, voljel bi to više od svega i već sam potrošil sate i sate (otkad smo krenuli iznova, za prije da i ne spominjem) da vam omogućim što više prostora za racing "spike".
Kojih je realno gledajući, jako, jako malo.

budainka16:
A nemožeš / nemožemo očekivati da nas aktivnih 10-15 budemo racing only tipovi. Npr. ja volim pogledati F1 utrku, volim odigrati dobru racing igru, ali u dublju analizu toga ne mogu, jer nemam znanja a ići na blef i sve kopirati sa nekog drugog foruma ( L.P. ) mi ne pada na pamet.


Racing spika ( površna ) mi odgovara, tko je pobijedio, tko je bolje vozio i tko se gdje spizdio. Ali otvoriti neku takvu temu ili poticati neku žešću raspravu ostavljam starijima i nadasve pametnijima od sebe. Naravno, zato tražimo nove članove koji će raditi upravo to  p1va

Wulf:

--- Citat: budainka16 - Siječanj 31, 2012, 00:08:31 ---A nemožeš / nemožemo očekivati da nas aktivnih 10-15 budemo racing only tipovi. Npr. ja volim pogledati F1 utrku, volim odigrati dobru racing igru, ali u dublju analizu toga ne mogu, jer nemam znanja a ići na blef i sve kopirati sa nekog drugog foruma ( L.P. ) mi ne pada na pamet.


Racing spika ( površna ) mi odgovara, tko je pobijedio, tko je bolje vozio i tko se gdje spizdio. Ali otvoriti neku takvu temu ili poticati neku žešću raspravu ostavljam starijima i nadasve pametnijima od sebe. Naravno, zato tražimo nove članove koji će raditi upravo to  p1va

--- Kraj citata ---

ali opet kad pogleaš nemre niko sve znat.... nećeš kopirati svoje mišljenje sa nekog foruma... ako imaš neki info koji te zanima ili tak neš onda ok.
Ti napiši svoje viđenje određene situacije jer zanimljiviji su komentari, razmišljanja i slične stvari od "laika" i nekih ljudi koji npr neznaju neke stvari nego od profesionalaca..

I nismo tu da ispunjavamo kaladont i neke topice da nam prođe dan i da nabijamo statistiku postova nego upravo to da raspravljamo... O bilo ćemu vezano za racing, virtualni ili stvarni.
I tek bi tu dobili diskusiju i finu raspravu na forumu, pa makar to bilo o jednoj utrci F1 u Malaziji na 3 stranice. I to je aktivnost  kadt1kažem

NHF prema onima za kaladont i tak to  sm1jeh :P

budainka16:
Nisu bitni postovi ( meni ) , meni je do što kvalitetnije rasprave. Kaladont mi je bio za zajebanciju dobar, a sve ostale teme na ovom forumu većinom stalkam, jer nemam niš pametno za reći, a da kažem nešta debilski bio bi ismijan skroz  cer1njo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju