Off-topic > Muzika, filmovi i serije

Witcher (Netflix)

(1/8) > >>

Luckyluke:
Witcher (2019)
Danas je otkriveno kako će Geralta glumiti Henry Cavill, glumac koji je glumio zadnjih nekoliko Supermana. Inače serija izlazi 2019. Nemam pojma kakav je glumac jer nisam gledao nit jedan njegov film, ali ovako na prvu mislim da je bilo mnogo boljih izbora (recimo Mads Mikellsen). Kaj vi mislite ? Očekivanja o seriji ?

Henry Cavill to Star in ‘Witcher’ Series at Netflix – Variety

Cole™:
Mads bi bio vrhunski izbor da, no Henry je čudo od glumca i rula abnormalno u svakoj ulozi.
Prvi Superman s njim mi je najbolji superman ikad, no ja nikako ne volim općenito supermana, no tamo zaista briljira.

Luckyluke:
Mogo bi pogledat tog Supermana, iako nisam ni blizu fan koliko recimo Batmana. Ako je suditi prema ovoj slici uopće nije loš izbor. Kad mu naljepe ovu bradurinu i kosu sigurno će puno ozbiljnije izgledat, al nakon prvotnog googlanja mi je izgledao ko totalna suprotnost onome ko bi trebao glumit Geralta. Nadam se da ću se iznenadit na kraju. Isto tak sam za Bryana Cranstona; kaj bu taj tupan iz Malcolma glumio nekog kriminalca a na kraju dobili jednu od najboljih uloga svih vremena.

bartul_9:
Treba vidjet kako ce izgledat sa dugom kosom i bradom, i kako ce mu sjest uloga, ovako napet nemogu puno govorit, al mislim da je glumac san po sebi skroz ok. Nezz zasto svi guraju tog madsa za witchera, ja bas mislim da mi ne ide kao Geralt, nikako.

Wulf:
A kak će se to odrazit na njegove uloge kao Supes u ostalim JL filmovima? Ili ako će postojati standalone Supermani?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju