Off-topic > Muzika, filmovi i serije

Witcher (Netflix)

<< < (8/8)

ManTheRamparts:
Meni se fakat ne da siliti se dovršiti sezonu do kraja jer mi je ovih 5 epizoda bilo dosadno. Nadal sam se da bu se popravilo nakon prve 2-3, al se pogoršalo. Još k tome mi se gleda fantasy, samo ne ovakav zamoran.

Punisher:
Dandelion se zove Jaskier jer se tako u Poljskom originalu zove, za ostalo nisam ni očekivao da će bit nešto.

Luckyluke:
5. epizoda daleko najprobabljivija do sad. Konačno neka smislena i direktna radnja bez nabacivanja nepotrebnih scena i zbunjivanja gledatelja. Totalno sam zavolio Geralta, odnosno Cavilla, u ovoj seriji. U početku mi se činio kao premekan i ne dovoljno kul lik za glumit tu ulogu al me je totalno demantirao. Njegov glas, držanje, pokreti... baš se vidi da je lik veliki ljubitelj serijala i da se trudio oko detalja. Yennefer sad kad je "normalna" mi je ful sexy i drastično sam promjenio mišljenje o njoj. Jaskier (odnosno Dandelion.... ODNOSNO Neven  cer1njo) mi je odlično pogođen po karakteru ali mi se ne sviđa outfit koji je skroz kontradiktoran trilogiji. Možda se to kroz sezone promjeni. Samo nek se zadrži bar ovakav tempo i bit će mi prolazna sezona, iako su mi prve četiri epizode smor. Očekujem bar 2-3 put više od sljedeće sezone.

Punisher:
Završio sam sezonu ovaj jučer i mogu reć da sam zadovoljan, nije sad neko remek dijelo, ali Cavill je savršen za ulogu Geralta, Yennefer je isto dosta dobra iako u knjigama nije tolko mračan lik kolko je u seriji prikazana, ljudi su možda očekivali malo više streamlined radnju i to vjerojatno zbunjuje mnoge. puno se skače iz knjige u knjigu u svakoj epizodi. Ciri isto tako nije baš šutljiv lik kako su ju prikazali ali je očito da je prva sezona samo uvod u glavnu priču. Totalno promašen casting za Triss i to mi je zapravo najviše smetalo, dosta je izmjena knjiga u nekim detaljima ali glavnu radnju prate dosta vjerno i to mi se sviđa. Mislim da ce drugu sezonu razvaliti ukoliko poprave neke elemente samo, ima veelikog potencijala serija i nadam se da neće samo tako odustati iako nisu baš najpozitivnije komentare dobili.

Luckyluke:
Geralt of Ribljia...  cer1njo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju