Formula 1™ Game > F1 serijal

Komentiranje i izvještaji za Dnevnik vaše F1 karijere

(1/73) > >>

Cole™:
Dakle sve je jasno oko ovog topika. Tu pišite izvještaje, za koga ste potpisali, šta vas iritira, ko vam je rival, u kojem krugu ste ostali bez goriva itd.

Cole™:
Problem sa saveom.

01 QANTAS AUSTRALIAN GRAND PRIX - Kvalifikacije
Q2
Q3

Prva utrka u sezoni prvi pole. Složio solidan setup za kvalifikacije i nisam imao puno problema.
01 QANTAS AUSTRALIAN GRAND PRIX - Utrka


29 krugova, suho vrijeme.
05/29 - Dobro startam u utrku, te polako bježim pratnji uz saznanje da je iza mojih leđa došlo do nekakvog kontakta gdje čak četiri favorita završavaju svoju utrku.
09/29 - Nakon izlaska iz boxa u sedmom krugu, raspored je bio poprilično izmješan, na novim gumama trebao sam samnjivat prednost.
12/29 - Prednost je smanjena i neutralizirana, prelazim dvoje prilično sporih vozača, imam dobru brzinu i polako, ali sigurno lovim Alguersuaria.
14/29 - Polako gradim svoju prednost i povećavam ju za prosječno 0.250 sekunde po krugu.
17/29 - Bolid mi počinje malo plesati i topi se moja zarađena prednost, gumama je prošao vijek i trebam još izdržat dva kruga, uz puno muke i gubitka vremena to i uspijevam.
23/29 - Nakon što sam pretekao Maldonada koji mi je bježao gotovo 5 sekundi, uspijevam se približiti i Petrovu te i njega rješavam. Napred je istureni Rosberg s prednošću od kakvih 10-ak sekundi.
29/29 - Zadnjih dva kruga se mučim na brzim, ali već uništenim gumama, ali uspijevam održat prednost i odoljevat napadima rusa Petrova.[/s]




POREDAK
DNF

Shimmy:
Sezona 1? To si ispočetka krenuo? I kako si mogao sa Red Bullom odmah potpisati?

Iceman:
Pretpostavljam da je ovo nekakav mod

Cole™:
Mod da  shy1

Nego slobodno ovdje pišite i F1 2010 karijeru ako vozite, ali to naglasite. Neznam ako ste skužili u mom izvještaju, ovi krugovi u narančastom su i linkovi na slike. ^^

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju