Proveo sam nekih 15-20sati igrajuci i igra mi se jako svidjela.Utrke po kisi su Bogovske a grafika je jako dobra.Dobro su raspodijelili levele igranja i napocetku je dosta tesko vozit jer gt5 je "spor" a F1 izgleda vraski brz.Malo me zivciralo sto u Interwievu sa krivim odgovorima ohladis timove koji su zainteresirani za tvoje usluge i jednostavno ti ostaje opcija potpisat za slabiju momcad.Ono sto fali u igri je Safety Car, mislim da je trebao biti u igri jer nekoliko godina nismo imali priliku igrat F1 na konzoli/PC-u i oni naprave veliki propust,ali ok treba biti zadovoljan sto su napravili igru a na neke propuste mozemo zažmiriti na jedno oko.Jos nesto sto sam primjetio to je u kontaktu sa nekim bolidom u roku par sekundi se izvrtis,izraz lica je bio WTF!? nema logike al ajde i to sam progutao.Model ostecenja mi se nikako nije svidio i imaji veliki minus sto se tice toga.U Carrer modu mi ide na zivce ona Agentica trebali su stavit vise njih pa da biramo,ova je grda ko noc

.Prije par dana sam igrao kod kuma F1 2011 i igra je puno bolja od predhodnika i nadam se iducem serijalu jos puno boljim.To se neki moji dojmovi i ocijena bi bila 87/100.
P.s ako niste igrali F1 2010 probajte i necete pozaliti ako niste igrali F1 2011,ako jeste onda necete imati lijepo misljenje.