Off-topic > Stop and Go

Vaši hobiji

(1/42) > >>

ManTheRamparts:
Dakle - tema posvećena hobijima kojima se bavite.

Nedavno sam se počel baviti crtanjem, trenutno crtam ugljenom i čak dobro ispada s obzirom na to kolko malo crtam.

Planiram nakon ugljena se primiti suhog pastela.

Evo moje zadnje nedjelo (zadnje dvoje kaj sam nacrtal je fan-art, ovo i Jane Doe):



Kvaliteta je loša kad je slikano mobom, sutra budem poslikal s fotićem za deviantART.

Čim se vi bavite?

Cole™:
Od 13-te godine aktivno sam išao na utakmice i takav način života mi je bio hobi, đir i stil. Dan danas bi me držalo da nije bilo nekih loših stvari o kojima nebi (što nisu za javnost, što mi se neda). Uz to užasno puno volim raznolike žanrove kako glazbe, tako i filmova.

Volim se nazvat filmofilom iako ću mnoge šokirati sa nekim pogledina na žanrove i pojedine naslove. Osim toga velika ljubav i hobij, nekada i strast i sport bio mi je tenis. Danas ga ne igram i plačem svakog dana za istim. Malo perspektive sam imao, ali više me uništile financije koje moraju biti prisutne ako se želi uspijeti.

Od uvijek mi je hobij i biciklizam, kojeg bi volio da sam više iskoristio, jer imam i profi poznanstva, ali eto sve je završilo kao mala rekreacija i prevozno sredstvo. Nadam se da će se u budućnosti neke stvari promjenit, ako dozvole to financije. Eto to bi bili moji hobiji. Igre nisam spomenuo jer se očito to javno vrlo dobro vidi.

ManTheRamparts:
Mislim - nije da crtam samo.  cer1njo

Obožavam muziku preslušavati, imam u planu sad nakon kaj malo savladam crtanje primiti se gitare - već su žice na njoj spucale same od sebe kolko dugo nije korištena. Tu i tam znam neku knjigu pročitati. Ista stvar je i s filmovima i serijama. Normalno tu su i igre - kaj je jasno samo po sebi.

Ajd, sad je konačno malo zatoplilo pa brijem bicikl na đir malo, al prvo treba gumu promeniti (pukla još prošle godine).

Cole™:
Ostali?  shy1

Luckyluke:
Bavio se jedno vrijeme tenisom. Bio oduševljen igrama Nadalu u to vrijeme i reko moram se tim počet bavit. Kupio reket i krenuo nabijat po zidu. Nakon par mjeseca sam odustao kad sam vidio kolko je zapravo to zahtjevna igra. Umorim se ko bik nakon 20 min nabijanja, pitam se kako ovi po par sati izdrže na terenu.

Jedno vrijeme se bavih free runingom ali nakon šta je nastupila ozbiljnija ozljeda povuko se iz te aktivnosti.

Obožavam dobru muziku, žanrovski sam jako raznolik što se tiče svega (i filmova, igra, muzike), pogotovo rock.
Još se uvijek bavim sviranjem synthesizera i razmišljam da kupim neki ozbiljniji instrument. Svašta me privlači: akustična gitara, bubnjevi, klavir... Najvjerojatnije ću uzeti gitaru na ljeto kad krenem radit pa onda uživancija. Totalni sam noob šta se tiče nota, sve sviram po sluhu kojeg hvala bogu imam pa ću valda i ovo naučit.

To bi bilo to, ako sam šta zaboravio kasnije nadodam.


P.S. odličan ti je ovaj crtež, Ramparts.  shy1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju