Autor Tema: Formula 1  (Posjeta: 825325 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline doktor1

Odg: Formula 1
« Odgovori #480 u: Ožujak 25, 2012, 19:42:31 »
Budući momčadski kolege???


Offline doktor1

Odg: Formula 1
« Odgovori #481 u: Ožujak 25, 2012, 21:35:48 »
Netko je malo nervozan i umišljen kada nema dominantan auto....

Sebastian Vettel tyre problem

Offline Thergothon

Odg: Formula 1
« Odgovori #482 u: Ožujak 25, 2012, 22:10:42 »
Eto vam sad prvaka koji je prosle sezone uvjerljivo pobjedjivao zato jer je kao klasa vise od drugih i savrseno stabilan i smiren vozac.
Obicno razmazeno deriste bez imalo kulture dok nema nadmocan bolid, nakon ovoga je Vettel za mene i sluzbeno prekrizen!

Offline DogZy

Odg: Formula 1
« Odgovori #483 u: Ožujak 25, 2012, 22:21:29 »
Uhh ne želim čitati vaše prijašnje postove da si ne spoilam kako je sve to bilo danas iako sam čuo da je Alonso pobjednik(neizbježno).
I kad sam to čuo, bio sam skakao od sreće jer se zna kakav bolid ima. Opet se potvrdio kao najbolji vozač današnjice (ako i nije, onda je u top 2/3). ave1
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline ManTheRamparts

Odg: Formula 1
« Odgovori #484 u: Ožujak 25, 2012, 22:24:00 »
Alonso je po meni top vozač u F1 već neko duže vrijeme. Maksimalno izvlači iz bolida. Massa nije mogel dobiti 'goreg' timskog kolegu.  cer1njo

Offline s2000

Odg: Formula 1
« Odgovori #485 u: Ožujak 25, 2012, 22:29:22 »
Ja Vettela mrzim otkad sam cuo za njega,frajer mi ide na jetru!!!

Offline ManTheRamparts

Odg: Formula 1
« Odgovori #486 u: Ožujak 25, 2012, 22:31:06 »
Isto tak. Laboratorijski prvak, ništ drugo.

Offline s2000

Odg: Formula 1
« Odgovori #487 u: Ožujak 25, 2012, 22:37:54 »
Ma frajer je bahata svabska svinja koja nemoze prihvatit da ove sezone nema sanse za naslov.Kako se kaze "ko visoko leti obicno nisko pada" dvostruki svjetski prvak da se spusta na takav nivou to je strasno.Posljedne 2 sezone smo gledali dominaciju Red Bulla a Hamilton,Button i Alonso su punoooo bolji vozaci od bullovih i drago mi je da su pali.Joooj kako mrzim Vettela nemogu rijecima opisat

Offline Shimmy

  • Racing Legend
  • *****
  • Postova: 5342
  • Total likes: 0
  • But you don't know how I can drive!
Odg: Formula 1
« Odgovori #488 u: Ožujak 25, 2012, 22:43:59 »

Kimi - kralj


Ovo me jako zanima. Iz kojeg razloga!? Šta je to napravio, osim najbržeg kruga utrke, a da Alonso i Perez nisu još bolje, više, jače

Stvarno ne vidim razolge tog opakog uzdizanja Kimija. One komentare, da nije dobio kaznu bla bla me ne zanimaju! Startao je dva mjesta iza Alonsa i jedno iza Pereza; ova dva su 1 i 2 dok je on peti; Dakle ALonso sa osmog na prvo, Perez sa devetog na drugo, Kimi sa desetog na peto! I šta je to kod njega kraljevsko u ovoj utrci?!

To sam navel čisto u prvom postu, no iza toga i stojim.
Čovek se vratil iz WRC-a, a da se to uopće ne primjećuje.
Dvije odlične utrke, koje su mogle završiti još i boljim finalnim pozicijama, no puno toga je "moglo biti" pa nebumo o tome.
Uglavnom, nije nikakvo veličanje i ne znam čemu tolko visok "ton" u tvojim postovima!

Da su Alonso (isto sam napisal i za njega) i Perez bili glavne zvijezde, jesu, no Kimi je sigurno treća.
Oni su na svoje pozicije došli igrom slučaja i dugo vremena bili daleko jedan od drugog, od bilo kakvog pritiska, iako su vozili super i držali tempo.
No čim je trebalo izvesti nekaj "special", Perez je skoro uništil sav svoj trud i fantastičnu vožnju - mislim tu naravno na poprilično isforsiran pokušaj preticanja i srećom (da, drago mi je, jako), izlijetanja koje ga ipak nije koštalo - ničeg, a moglo ga je utrke.
Hamilton je vjerojatno bil u nekom svojem, razočaranom izdanju danas i nije im prijetil, sad slijedi Kimi.

S druge strane, Kimi je bil u žestkom "društvu" RB-a, Mercedesa i još njih i vrlo elegantno se nosil s tom konkurencijom, kolko se dalo.
Bez ikakvih konflikata završil utrku u kojoj ih je moglo biti - u tom njegovom "društvu".
Baš me zanima kak bi se dvojac Alonso-Perez nosil s Hamiltonom...koji je očito vozil ispod svojih i mogućnosti bolida.

Eto, nije nikakvo veličanje, samo jedan naklon vožnji jednog velikana...

Apsolutno se slažem, sa svakom od prve do zadnje riječi. Lijepo si Montoya pojasnio i napisao ono što sam ja imao na umu  sm1jeh thumbs1

I dok, rekao si ovo:

Perez je i u ovoj i u prethodnoj utrci pokazao više od Kimija pa mu se ne pjevaju ode i proziva kraljem!! Tako da...

A ako pogledaš što sam rekao, vidjet ćeš da sam obojicu "proglasio kraljevima", dakle nije istina, barem kod mene ne, ali svejedno dajem prednost Kimiju zbog gore navedenog - nije bio u F1 prošle dvije sezone, a vozi kao da nije ni otišao, i ono drugo - Perez je bio sjajan kad je bio sam, jedino sa Alonsom za lovit ispred njega, i vjerojatno super vozi "time trial", ali nije očito ni blizu Kimiju kada treba voziti pod pritiskom sa prvacima i ispred i iza tebe, i svi unutar par sekundi.

A inače zanimljiva je Kimijeva putanja - jeste vidjeli kako je vozio skroz drugačije od svih ostalih? Meni se čak činilo kao da radi prevelike lukove, nepotreban hod da ima i da će gubiti vrijeme, kada začudo naprotiv
Track drivers see the same corner thousands of times, rally drivers see a thousand corners one time.

Offline ManTheRamparts

Odg: Formula 1
« Odgovori #489 u: Ožujak 25, 2012, 22:56:24 »
Ma frajer je bahata svabska svinja koja nemoze prihvatit da ove sezone nema sanse za naslov.Kako se kaze "ko visoko leti obicno nisko pada" dvostruki svjetski prvak da se spusta na takav nivou to je strasno.Posljedne 2 sezone smo gledali dominaciju Red Bulla a Hamilton,Button i Alonso su punoooo bolji vozaci od bullovih i drago mi je da su pali.Joooj kako mrzim Vettela nemogu rijecima opisat

Meni općenito Red Bull ide na živce. Za mene je formula McLaren, Ferrari, Mercedes etc. i privatne, simpatične momčadi čiji su vlasnici motorsport entuzijasti (karikirano rečeno, al kužite me - npr. Jordan GP nekad). Dok vidim tak neku korporaciju koja zapravo nema veze s automobilizmom i nikakvu povijest u tome svemu - bljuje mi se. Šteta da je celi taj cirkus postal malo preelitan, pa se privatne momčadi više nemru održati samo tak.



I moj omiljeni švaba u F1:


Offline s2000

Odg: Formula 1
« Odgovori #490 u: Ožujak 25, 2012, 23:01:27 »
Energetsko pice u F1 ;D nema logike.Meni se  od svaba najvise svida Rosberg,Sutil i Sumi a Vettela nemogu smislit i ono njegovo vristanje poput curice nakon pobjede.

Offline Iceman

Odg: Formula 1
« Odgovori #491 u: Ožujak 25, 2012, 23:31:47 »
Ufff nisam se javljao dosta dugo, pa eto sad malo da rezimiram svoje viđenje situacije nakon 2 GP.

McLaren - zasad se čini da su favoriti, ali nekako mi Hamilton izgleda dosta mlako u utrci. Button je prošli GP bio u svom svijetu i definitivno je pokazao i ove sezone zube svom timskom kolegi. Bit će jaki.
Mercedes- jako dobri u kvalifikacijama, ali utrci sasvim druga priča. Očigledno je da im se gume brzo troše i trebat će proraditi na tom problemu. Rosberg nije više tako jak kao prošle 2 sezone u odnosu na Schumija, isto mi se čini da je dosta mlak. Schumi nema baš nema sreće sa nekim situacijama u utrci.
RB - slab u kvalama, a dobar u utrci. Zanimljivo je vidjeti Vettela u jednoj novijoj situaciji nakon 2 godine dominacije.
Lotus - kao što je Raikkonen izjavio, čekam da vidim Lotus u normalnim uvjetima kada sve štima sa bolidom i nema kazne. Grosjean kao i Schumi nema sreće 2 GP-a, a Raikkonenu skidam kapu jer mislim da obavlja fantastičan posao s obzirom da ga nije bilo 2 godine u F1. Čovjek se jako dobro snašao, pohvatao je konce, naučio je jako dobro o Pirelli gumama i ušao je u sezonu bolje nego Schumi zadnje 2 sezone, a očigledno i ove. Tako da možda Raikkonen nije kraljčina ali je klasa i po mojoj ljestvici definitivno spada među 2-3 najbolja vozača. Inače danas je odvozio i najbrži krug.

Moji omiljeni Ferrari - lijepo su nas punili raznim pričama, govorima itd. Naravno kao i svake sezone mislio sam da je to to. No desio se hladan tuš u Australiji za vrijeme slobodnih treninga i nakon kvalifikacija. Alonso je spasitelj ove momčadi. Ovo što je danas odradio je predivno. Izvlači iz tog bolida 150 %. Massa je katastrofa, jako sam razočaran njime. Bolje je da što manje pričam o njemu.

Sauber - ovo danas je bilo odlično. Bolid je išao kao RB prošle sezone. Perez bi mogao biti kao Red Bull-ov Vettel (sjetimo se 2008 Monza). Nadam se skorom transportu iz Hinwil-a u Maranelo.
Ostali - Williams, Force Indija, Torro Roso i Sauber ugodno iznenađenje. Svaka čast na obavljenom poslu. Napokon gledamo puno preticanja kad to nerade baš puno veliki igrači.
Caterham - isto ko i Ferrari. Nešto najave pa onda dođe bolna istina. Napadaju kao srednji red.... o tom potom
Marusia i HRT - pogotovo HRT, sramota. HRT treba što prije deportirat iz formule.

Zanimljiv početak sezone. Očekuje od ferrarija da se pokrene i da vidimo više ta poboljšanja u Kini i Bahreinu.

Offline buby0706

Odg: Formula 1
« Odgovori #492 u: Ožujak 26, 2012, 00:13:22 »
Evo Karthikeyan kažnjen jer je beba njemačka zapela od krilce krastavca  fpalm1 fpalm1
GP1.hr | Najbrži hrvatski F1 portal
GP1.hr | Najbrži hrvatski F1 portal

Offline doktor1

Odg: Formula 1
« Odgovori #493 u: Ožujak 26, 2012, 00:51:12 »

Offline Cole™

Odg: Formula 1
« Odgovori #494 u: Ožujak 26, 2012, 03:51:58 »
Button i Vettel  cer1njo cer1njo
Da prokomentiram ovo gore za Vettela, ono mislim da ste ga malo pretjerali. Mislim može netko biti umišljen i malo bahat, ali imat mržnju prema njemu neznam nema smisla, nije incidentan tolko dečko kolko pišete, bar zasada nije. Vau pokazao je srednji prst to se nesmije, to prosto.  cry1
« Zadnja izmjena: Ožujak 26, 2012, 03:59:14 od Cole »
CASE: CoolerMaster HAF 912 Plus || CPU: CPU AMD Ryzen 7 3700X 4.4GHz || MBO: MSI X570-A PRO, AM4 || RAM: DDR4 16GB (2x8) 3200MHz Fury || GPU: GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC 8G - Gigabyte  || SSD: SSD KIN 240GB HyperX Savage || HDD: 2 TB Toshiba || HDD 2: WD 1TB blackcaviar || EHDD: WD 500 GB || POWER: Fortron 750W Raider II || LCD: DELL S2415H 23.8" IPS glossy || OS: Windows 10® - 64bit || GAME CONTROLER: Xbox One Controller for PC || KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard K740 || MOUSE: Logitech G502 ||  RACING CHAIR: NITRO CONCEPTS E200 Race || SPEAKERS: Logitech Z323 || HEADSET: Hyper Cloud II || CONSOLE: PS4 PRO 1TB