Off-topic > Tehnički kutak

Slušalice, headseti... kako već

(1/28) > >>

DogZy:




Tema u kojoj možemo razmijenjivati iskustva o svojim slušalicama, pisati dojmove, donositi novosti, uspoređivati ih te savjetovati naše CSR članove oko kupoprodaje.

Kako bi tema bila što popularnija i bogatija, odnosno s više postova i informacija, evo nekih smjernica kojih bi se trebali držati:1. Imate li slušalice?
2. Koje slušalice posjedujete?
3. Zašto ste ih kupili?
4. Koliko često ih koristite?
5. Jeste li njima zadovoljni?
6. Što vam one znače?
7. Vaša iskustva s njima?

DogZy:
Kad nisam imao slušalice zvuk mi je išao preko tv zvučnika a kako gotovo nikad nisam imao prilike otfrljiti zvuk na malo jače, uvijek sam žudio za jasnim, glasnim, bistrim zvukom koji prolazi mojim ušima. Ovo navedeno ide u prilog da sam maleni audiofil. Volim čuti i one zvukove koji se inače teško čuju bez slušalica gdje do izražaja dolaze svi tonovi, dubine i bassovi.

Prve slušalice koje sam kupio bile su Logitechove G330 koje su imale stereo zvuk i svojoj su svrsi služile vrlo dobro. Do 3. mjeseca ove godine kada su otišle na servis. Tada su mi ih zamijenili istim takvima, samo novima u mint conditionu. Kako sam uvijek htio imati slušalice koje su u vrhu svojih performansi, odluka je pala na Sharkoonov headset X Tatic 5.1 digital.

Koristim ih naravno u PS3 gamingu a kako su kompatibilne sa svim što ima digitalni output, sigurno ću ih i na PC-u koristiti.
Prvi put sam jučer osjetio čari surround sounda i ostao sam zabezeknut. Imao sam eargasme i to višestruke. Ugodno leže na glavi i ne stišću puno. A čudo je kako ti se glava žari unutra u tom plišu dsmoker
Manu koju bih mogao istaknuti su metri i metri žica, kabela. Treba ti jedan dobar cabel management da to dovedeš u red. Vjerujem da je tako i kod ostalih high end slušalica.

A vi?

Cole™:
Da imam financije to bi mi sigurno bila prva sljedeća investicija.  hmm

maracCK:
Ja sam uzeo ove:

http://www.gmc.hr/ps3-wireless-stereo-headset-sony.aspx

čim su došle, mogu samo reći da sam prezadovoljan   thumbs1
za te novce dobio bežične slušalice i još k tome odlične kvalitete,
definitivno preporučam  hug1

DogZy:
Super slušalice marac, gledao sam ih i ja jedno vrijeme. Jesi ih uzeo u GMC-u? Čujem da ih malo dobavljaju ovdje u HR... kava1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju