Autor Tema: Na rubu znanosti  (Posjeta: 76350 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline DogZy

Odg: Na rubu znanosti
« Odgovori #105 u: Travanj 09, 2013, 22:16:35 »
 cer1njo cer1njo ave1
Nema dok sam ne vidis i spoznas, ili tako nekako. Ili se najedes ludih gljiva i jos pritom slusas Infected Mushroom pa dolazis do velebnih otkrica i otkrijes smisao postojanja nase vrste na presusnom izvoru zvan Zemlja. cer1njo
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Thergothon

Odg: Na rubu znanosti
« Odgovori #106 u: Travanj 10, 2013, 03:58:47 »
@doktor

Najpoznatiji slučaj je Roswell. Pogledaj samo razvoj računala od 1947. do danas, odmah nakon pada su "slučajno" naišli na silicij kao bazu za sve elektroničke sklopove, tranzistor je iste godine nastao u  Bell labsu koji je surađivao s vojskom. Procesor je nastao zahvaljujući reverzibilnom inženjeringu, previše je tu slučajnosti i ubrzanog napretka u svega 20 godina kakav se nije dogodio u zadnjih nekoliko stoljeća uz sve najbriljantnije zemaljske mozgove  i naravno da to potpiruje ljudsku maštu.
Naravno, tu se može ubaciti i teorija da ostali leteći tanjuri su zamaljske replike nečega što ih je fasciniralo i zbog toga možda ima toliko padova i viđenja NLO-a. Nebitno, ali je činjenica da su 50. - 80. stvarani odbori koji su bili zaduženi za proučavanje tog fenomena.

Potrošene su enormne količine novca, da bi se kasnije navodno obustavili takvi projekti jer ni na koji način ne guraju znanost naprijed. Netočno je da se pojavljije samo kod amera, imaš gomilu slučajeva i izvještaja pilota čak i iz bivše Juge. Piramide se također pojavljuju diljem svijeta, samo što neki (Kinezi) ne žele javno o tome govoriti i na tom području su zasadili šume i postavili lansirnu rampu tak da nitko ne smije ulaziti u taj zračni prostor. U prošlosti i kroz povijesne spise se također taj fenomen spominje diljem svijeta. Poznate su i sumeranske (takoreći prvobitna civilizacija) pločice koje je preveo Zecharia Sitchin i napisao nekoliko knjiga od materijala koji se tamo spominju. Spominje se i genetski inženjering i eksperimenti na primitivnim bićima koja su tada naseljavala zemlju, tu se postavljaju mnoga pitanja u vezi evolucije... Trenutno smo mi na tom nivou da možemo klonirati i križati vrste i siguran sam da se iza zatvorenih vrata labosa svakakva čuda izvode i da bi izvodili svakave pizdarije da naiđemo u budućnosti na inferiorniju vanzemaljsku rasu.

Gdje su? To je pitanje na koje nitko nema odgovor i može se samo nagađati. Od onih zlokobnih teorija da kontroliraju čovječanstvo preko svojih
ljudskih produžnica, da je zemlja ZOO koji promatraju i planirano utječu na naš razvoj, pa do teorije "prašume" koja postavlja pitanje: koliko mrava je u životu vidjelo čovjeka?
Užasno malo jer mi nemamo nikakvog interesa da ih odlazimo posjećivati. Pa pitanja zbog čega su najviše viđeni nakon što se bacila prva atomska bomba i tijekom hladnog rata. Kao i stvari tipa da još nismo dovoljno zreli da bi nam se otkrile neke stvari tj. zašto dati djetetu šibice koje će upotrijebiti u totalno krive svrhe, a tijekom odrastanja ga indirektno navodite na neki put. Lupetam i nemam dovoljno vremena ni živaca da ovdje pišem o teorijama kojih ima hiljadu, od onih bizarnih pa do neki prizemnih i naizgled logičnih.  Niti jedna informacija čovjeku ne može škoditi ako nije jedan od onih koji sve prihvaćaju zdravo za gotovo. O nekim fenomenima, parapsihologiji, metafizici i slićnim temama sam počeo čitati još kao klinac dok nije bilo interneta ni ničega. Jao, kakvih govana sam se načitao, ali to ne znači da u sve to vjerujem. Ista stvar je i s muzikom, dok uletiš u novi žanr ideš preslušavat ono najpopularnije, a to nije mjerilo kvalitete. Iste stvari me i dan danas zanimaju i iskreno - sve je teže pronaći kvalitetnog štiva, a stvari koje stavljam u temu NIKAKO nisu neko moje definirano stajalište, već stavljam ono što znam da ljude najviše zanima i oko čega se uvijek vode vječne rasprave i uvijek je zanimljivo pročitati nečije mišljenje.

Evo nekoliko slika poznatih umjetnika iz prošlosti koje nisu nikakve montaže i mnoge se još uvijek mogu vidjeti u muzejima, neki elementi jako podsjećaju na UFO fenomen:

1710. The baptism of Christ



Ovo je inače originalno drvorez iz 1561. i lik koji ga je napravio je tvrdio da je zabilježio prizor koji se dogodio iznad Nuremburga, borba nepoznatih objekata na nebu



Od 0:40 ide prikaz slika koje asociraju na UFO fenomen i to puno prije amera:

Ancient Paintings of UFO's from 200 to 15.000 years ago.... - YouTube



Bildenberg grupa i slični, isto vjerujem da su svjetski lideri samo marionete žešćih igrača iz pozadine. Jednostavno u svim tim pričama koje su nam pokušali prodati ima tolko nelogičnosti da ih malo inteligentniji klinac iz 5. b razreda more skužiti kolko su prozirne.


Bilderberg grupa je jedna od najpoznatijih, ali ima tu još gomila organizacija koje tvore jednu hijerarhiju ili piramidu moći.
Masoni, rozenkrojceri, Tavistock institut, Common Purpose, Opus Dei, Propaganda Due, Malteški vitezovi, Skull and Bones, Bilderberg grupa, Trilateralna komisija, a svi predstavljaju ono kaj se naziva iluminati tj. igrače iz sjene koji upravljaju svijetom. Tu se još ubrajaju i Jezuiti iliti Isusovci čiji je član trenutni papa - evo još jednog plodnog tla za teorije zavjere. Kad sam već to spomenuo, dotaknimo se malo Vatikana i rimokatoličke crkve koja je vjerojatno najmoćnija organizacija na svijetu - financijski, religijski i politički.  Imaju sve moguće diplomatske imunitete, svoju banku koja je jedina bez supervizije iliti nadzora (pogodno tlo za pranje novca) itd. Prema nekim teorijama 50% od sveukupnog bogatstva pripada upravo njima. Pusto laprdanje, a kad su izdvojili nešto para za npr. škole u zemljama trećeg svijeta? Znamo jako dobro da tu BOGA nema i da je jedini bog na zemlji novac, a novac znači moć.

Nebitni su nazivi organizacija i obitelji  (najviše se spominju Rockefelleri i Rocchild familija u javnosti), stvar je u tome da novac sve kupuje, pa tako i marionete koje provode nečiju politiku. Političari se mijenjaju, ali ne i suština vlasti, a demokracija i ostale pizdarije su iluzija slobode izbora. Nekad su se smatrale teorijama zavjera bez pokrića stvari kao što su ove koje je Kimi naveo. 11. rujna,Sadam i biološko oružje, Bin Laden itd. Sve su to stvari pomoću kojih su opravdali svoju politiku i dobili potporu javnosti za rat koji je bila besramna pljačka iliti američansko uvođenje demokracije u diktatorske zemlje koje pate. Gaddafi slučaj nije iznimka, kao ni plaćenici koji su nahuškali narod. Opametili se budu dok im ameri uvedu kapitalizam i dok skoro pa besplatnog goriva više ne bude tj. dok im počnu naplaćivati ono što je njihovo po "POŠTENOJ" cijeni.

Šira javnost je neke stvari prokljuvila dok je već sve završilo, tak da ima tu još puno stvari koje se provode na identičan način. Najučinkovitije metode dezinformiranja nisu one gdje nešto skrivaš, nego dok izbaciš istinu koja je umotana u laži, tak da se totalno izgubiš. Uopće me ne bi čudilo da su razni ufolozi koji pokušavaju ljudima kroz svoje knjige ponuditi istinu najobičniji agenti tog sustava, a za mnoge sam se uvjerio da su upravo to.

@Ther - ovaj na gifu u gornjem levom kutu je najveći čovek od svih njih.


Onaj grey?
A teorije o interdenzitetnom putovanju, vanzemaljcima negativnog polariteta i paktu sa svjetskim vladama iliti NWO? Podzemne baze u kojima je portal u 4. denzitet iz kojeg dolaze reptili i greyi koji vladaju ovim svijetom, a u zamjenu ljudima daju novu tehnologiju koja je kod njih zasterela? FEMA koja ima veće ovlasti čak i od valde u izvanrednim situacijama. Obnavljanje starih logora i postrojenja u koje bi stalo prema procjenama 15 000 000 ljudi. Funkcionalna željezična i zračna infrastruktura koja tamo vodi, kao i naruđbe za vagone s okovima i patente kao  što su plastični lijesovi za trupla. Nestanak nekoliko milijuna ljudi godišnje, porobljavanje u podzemnim bazama i skupljanje genetskog materijala za novu hibridnu rasu i naravno djeca čije iznutrice vanzemaljci obožavaju. Dvadeset posto vanzemaljaca koji su pozitivci, ali ne mogu djelovati jer je čovječanstvo taoc mračnih sila. Vanzemaljske letjelice pune ljudskih dijelova tijela. Još uvijek su pozitivci? Lololollol ima teorija koje bi premašile loš ukus čak i u sferama znanstevene fantastike, ali uvijek je tu onaj ALI...  cer1njo

Još malo da se osvrnem na nadolazeći dokumentarac i Stevena Greera...
Lik je osnivač (CSETI) Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence i Disclosure Projecta.
Sve fino počne kak je sakupio više od 100 izjava raznih svjedoka iz vojske, astronauta itd. o vanzemaljkoj inteligenciji, postojanju naprednih pogona koje pokreće alternativna (besplatna energija) ali dok su počele brije o njegovim tajnim sastancima s vanzemaljcima, o tome kak vlada ima oružje (nešto tipa HAARP) pomoću kojeg kontrolira stanovništvo jer radi na istoj frekvenciji kao i ljudski mozak, da je postao prijetnja i da su njega gađali s tim valovima i izazavli rak. Pazi sad ovo, njegov pas je ugino takodđer od raka i on smatra da su bili mentalno povezani tj. da je dio negativne energije preuzeo na sebe, a pošto je prakticirao transcedentalnu meditaciju i bio u kontaktu s vanzemaljcima - totalno je nekim čudom izlječen. Inače je po struci doktor medicine i nikad nije priložio nikakve dokumente niti nalaze da je bolovao od navedene bolesti i onda dok ti takav lik izlazi u javnost s NAJREVOLUCIONARNIJIM dokumentarcem koji će protresti svijet iz temelja. Baš da je sve i istina, totalno krivi pristup  kava1


Offline Wulf

Odg: Na rubu znanosti
« Odgovori #107 u: Travanj 10, 2013, 12:21:10 »
Neznam koliko vam je ovo možda relevantno, ali neko je spomenuo Sitchina pa sam se sjetio..
Možda ste i pogledali, a možda niste. Ja nisam pa nek mi bude podsjetnik ovdje  cer1njo
Sumerians and the Anunnaki. Presentation By Zecharia Sitchin (FULL)

Offline Thergothon

Odg: Na rubu znanosti
« Odgovori #108 u: Travanj 10, 2013, 12:31:04 »
Nemam volje gledati zbog njegovog nerazgovjetnog frfljanja  cer1njo
Čitao sam knjige i zanimljivo je, pogotovo jer se sve te stvari navodno nalaze na njihovim (sumeranskim) glinenim pločicama kojih ima na stotine ako ne i više, a on ih kao prevodi, interpretira i daje usporedbu s nekim stvarima koje je tek sad moderna znanost otkrila. I tijekom života je bio jedan od stručnjaka za klinasto pismo. Premisa svega je da su vanzemaljci koji su stigli na zemlju za vlastite interese (iskopavanje zlata) modificirali praljude...
« Zadnja izmjena: Travanj 10, 2013, 12:46:41 od Thergothon »

Offline the_prodigy

Odg: Na rubu znanosti
« Odgovori #109 u: Travanj 10, 2013, 12:44:30 »
Ja bi vam sad nešto ispričao ali moram šutit  cer1njo
CASE: CORSAIR Carbide 400C ► CPU: INTEL Core i7 6700K 4.2 Ghz ► MBO: ASUS Z170 Pro Aura ► RAM: CORSAIR Vengeance LED 16GB DDR4-3200 Mhz ► GPU: Gainward GTX 1080Ti 11GB Phoenix ► HDD: 2x WD Black 1TB ► SSD: SAMSUNG EVO 840 Basic 128GB ► POWER: CORSAIR RM750X ► PEDALS: Heusinkveld Pro 3-Set ► SHIFTER: Heusinkveld Sequential ► HANDBRAKE: Heusinkveld Loadcell Handbrake ►WHEEL BASE: OSW Direct Drive Mige10 ► RIMS: QSP Road 30cm, Fanatec F1 28cm, Fanatec Drift 32cm, Luisi Monte Carlo Vintage 36cm, Sparco P310 Custom 31cm ► MOTION SYSTEM: Simxperience 2DOF Custom ► TRIPLE SCREEN: 3x 42" Sony KDL42W705 ► VR HEADSET: HTC Vive ► SPEAKERS: Logitech Z906 5.1 ► OS: Windows 10 Pro - 64bit

Offline ManTheRamparts

Odg: Na rubu znanosti
« Odgovori #110 u: Travanj 10, 2013, 12:45:13 »
Nisu ti valjda sondu porinuli v rit?  cer1njo

Offline Thergothon

Odg: Na rubu znanosti
« Odgovori #111 u: Travanj 10, 2013, 12:52:48 »
 cer1njo




Offline Thergothon

Odg: Na rubu znanosti
« Odgovori #112 u: Travanj 15, 2013, 19:55:26 »

Offline ManTheRamparts


Offline Thergothon

Odg: Na rubu znanosti
« Odgovori #114 u: Travanj 17, 2013, 18:32:51 »
U zaključku stoji kako je, "bez ikakve sumnje riječ o mumificiranom ljudskom fetusu"  cer1njo

Offline ManTheRamparts

Odg: Na rubu znanosti
« Odgovori #115 u: Travanj 17, 2013, 18:37:09 »
Smehi. Ono kaj sam rekel još dok sam linkal ono prije za taj dokumentarac - i evo ga, već sad je praktički rečeno da je fake 100%. cer1njo

Offline Thergothon

Odg: Na rubu znanosti
« Odgovori #116 u: Travanj 17, 2013, 18:42:13 »
Sve sam znal dok sam videl da je u to uključen Steven Greer


Offline ManTheRamparts

Odg: Na rubu znanosti
« Odgovori #117 u: Travanj 17, 2013, 18:48:01 »
Priča se da baš nije čisti lik v glavi. cer1njo

Offline Thergothon

Odg: Na rubu znanosti
« Odgovori #118 u: Travanj 17, 2013, 18:52:22 »
Pročitaj si moje stare postove o njemu i sve bu ti jasno  cer1njo

Offline ManTheRamparts

Odg: Na rubu znanosti
« Odgovori #119 u: Travanj 17, 2013, 18:53:43 »
Znam da si 'fan'. cer1njo