Motorsport > Općenite teme

Motocikli

<< < (2/14) > >>

Praetorian:

--- Citat: Cole - Svibanj 08, 2012, 18:53:21 ---Nikad nisam volio motore, možda zato što su mi neki od frendova poginuli na takav način.
Čak me niti taj adrenalin ne privlači. No izgled i gledati ih kako jurcaju te slušati njihov zvuk, to priznam da je čarobno. Volim i pogledat MOTO GP utrku, te sam volio igrat igre, ali osobno da isprobam motor - hvala ne.

--- Kraj citata ---

s2000:




CROKiXi:
:D  ave1
RYNO Motors Teaser - YouTube

Shimmy:
Segway motor  cer1njo

Inače prije tjedan dana sam se vozio po Jadranskoj magistrali sa frendom popriličnom brzinom na Hondi CBR. I to osim što smo išli troznamenkastom cifrom (nebitno koliko), dizao ga je na zadnji i vozili se između 2 reda auta, po sredini ceste. A vani mrkli mrak, jedino što vidiš su farovi nadolazećeg prometa koji je pola metra od tebe, ako i toliko. Neopisiv osjećaj. Koliko god me bilo strah, toliko sam se i moćno osjećao. Nekakvo strahopoštovanje osjećaš i prema motoru, ali i vozaču.

Definitivno iskustvo koje mi je trebalo koje osim što mi je pokazalo da definitivno želim motor bez obzira na sve rizike, i polagat ću za A kategoriju prvom prilikom kad se vratim iz inozemstva, promjenilo je nešto u meni. Jednostavno kada se tako voziš pored svega što sam naveo, nisam imao nikakvu zaštitnu opremu, no ista mi ne bi ni najmanje pomogla pri toj brzini i u takvom prometu tako da je fakat svejedno što sam imao na sebi vidiš koliko su neke stvari prolazne, pa osjetiš neku svoju smrtnost ali i nekakav osjećaj životne energije. Ne znam kako bih to opisao, ali nakon toga sam se vratio doma kao drugi čovjek i napravio već neke stvari koje nikad do sad nisam u ovih tjedan dana. Neke kojih sam se bojao, koje nisam razumio itd, sada mi nisu ni najmanji problem. Jer ako imaš hrabrosti se zaletiti u jedno 6-7 sekundi na zadnjem po mraku između auta više nego što auto koji inače voziš može uopće postići, vidiš koliko su neke druge svari zapravo lagane - vezano za posao, interakciju s ljudima, iznošenje svog mišljenja pred bilokim itd.

Ugl - za godinu dana nadam se imam motor, makar mi on bio i kraj dsmoker


EDIT:
BTW ovo



Oduševio me, jedan od najljepših motora instant (Kawasaki Z800)

Punisher:
op op gratz, ja isto imam a kategoriju, jos da neke pare budu i odma se uzima neki dvokotač.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju