Off-topic > Muzika, filmovi i serije

Sherlock

(1/1)

Cole™:
Fantastična serija koju sam počeo gledat i oduševio se. Zasada je pogledana samo pilot i prva epizoda i žao mi je što sam pogledao pilot, jer je to zapravo probna prva epizoda, sa meni čak boljim scenama i boljim glumcima (drugi konobar, policajka i forenzičar). Oduševljen glumcima, pogotovo Sherlockom. Serija je smiještena u realnom vremenu. Epizode traju po sat i pol (sezona ima tri epizode, a trenutno se treba snimat treća sezona) i stvarno su odlično napravljene i zanimljive. Preporuka apsolutno svima.



Imdb: 9.1

Praetorian:
Nisam znao da postoji serija ave1

Shimmy:
Par puta naletio na seriju kada bih došao jesti a netko ju je u dnevnom gledao, uglavnom na zadnjih 20 minuta serije, i iz toga sam zaključio da ju moram pogledat. Prva mi je na listi nakon što završim sa Breaking Bad  thumbs1

Cole™:
Pogledao treću i posljednju epizodu prve sezone i oduševio se. Daleko najbolja epizoda, iako me malko razočarao kraj, tj nije nešto što sam očekivao i pomalo je meh, no neznam pozadinu toga svega, pa neću ništa kritizirat više od ovoga doživljenoga. Fantastična serija.

Cole™:
Upravo pogledao prvu epizodu druge sezone i oduševio se. Nisam baš vjerovao da bi mogla napredovati u smislu genijalnosti u odnosu na prvu, ali eto prevario sam se.
Sviđa mi se jako scenarij koji je genijalan kao i Benedict Cumberbatch.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju