Autor Tema: Što se igra?! Dojmovi, komentari...  (Posjeta: 808978 vremena)

0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline bartul_9

Odg: Što se igra?! Dojmovi, komentari...
« Odgovori #2985 u: Siječanj 01, 2017, 18:48:00 »
Upravo zavrsio sa prelazkom SW Kotora.

Cudo od igre, skupio sam 30 sati u igri i to u par dana sam je otukao.Toliko mi se svidjela da se mislim krenut u drugi prelazak, al necu uskoro, cisto da vidim kakav je kraj kad odaberem dark side of the force.

Prica je odlicna i vec nakon prvih par sati se toliko navuces na nju da nemozes prestat igrat.Likovi su savrseni, a Darth Malak je dostojan filmskog platna koliko je mocan, joj kad je skinuo masku, doslovno mi je ispala VILICA koliko je mocno izgledao.Steta sto sam negdje vec davno cuo za spoiler koji se otkriva na pola igre, samo nisam znao jel se radi o prvom ili drugom djelu, al nakon pola igre sam znao da se radi o ovom djelu, inace bi dozivljaj bio puno bolji.

Obisao sam sve planete i rjesio 95% questova i stvarno sam uzivao u svakom djelu.Igra je stara 15 godina al gameplay je jos uvjek odlican i to me najvise drzalo u igri.Odlican sistem borbe i prava RPG igra.Ostao sam poptpuno na light strani sve do samog kraja.Spasio sam svakoga koga sam mogao spasit i bio sam pravi Jedi.Mada sam nosio Dark Jedi Master Robe jer u njoj izgledam mocnije.Nisam mogao koristit nijedno drugo oruzje osim Lightsabera, jer ono, Lightsaber i to sam imao 2, jedan plavi i jedan zeleni.

Bilo je par teskih borbi gdje sam stvarno morao pauzirat, sve dobro odmjerit i krenut u napad.Na kraju mi je ostala hrpa granata i svega ostalog.Od mociju sam koristio onaj Stasis, Lightening i onaj power sta odma ubija droide.

Zadnja borba sa Malakom mi je oduzela sigurno pola sata, trcao sam uokolo i rjesavao ga malo po malo, jer nije bilo drugog nacina.Igrao sam na Normal tezini, al mislim da bi na Hard igra dobila puni smisao i bas bi morao takticki rjesit svaku bitku.

Cut scena nema puno, al onaj osjecaj kad uzljecem sa Ebon Hawkom i idem na drugi planet pa sve gledam u cut sceni je stvrno predivno.

Igra je stvarno cudo i mislim da je dostojna dobrog Star Wars filma sa svim likovima i pricom.Ono Calo Nord i Darth Malak mogu uz bok Boba Fettu i Darth Vaderu.Stvarno su ostavili na mene odlican dojam sa svojom pojavom i odlicno se uklapaju u SW univerzum, jako pamtljivi likovi.Bastila je takoder predivna i na kraju sam joj izjavio svoju ljubav.Bio sam champion u Swoop Racingu na 2 planeta i odigrao sam podosta partija Pazaka.

Grafiku netreba spominjat jer je igra jako stara, pa danas sigurno nikoga nece zadivjet.Al su pogodili atmosferu i osjecaj Star Warsa u srz, stvarno svaka cast Bioware.

Za kraj mogu rec da rjetko kada ovoliko uzivam u igri, drzala me napetog vec od prvog sata pa sve do kraja, kapa do poda!

Evo i par slika.

Pogleda na predivan planet i Ebon Hawk na plazi.U ruci imam svoj Lightsaber koji sam dobio od Jedi skole i Vibroblade.Inace odabra sam Jedi Guardian klasu.


Evo i moja predivna dva Lightsabera.


Because Obi Wan.


Evo i opreme koju sam nosio.


Pun inventory.


Obi Wan <3


Za kraj moram samo spomenut da sam koristio K1 Restoration mod.
« Zadnja izmjena: Siječanj 01, 2017, 18:52:18 od bartul_9 »
Acer Aspire VX15 15,6"/ Intel i5 7300hq 2.5, 3.5 turbo, GTX 1050Ti 4Gb, 12Gb ddr4 ram, 256Gb SSD, 1000Gb HDD /// Hama Gaming "URAGE MMORPG" gaming mouse, Sony Pulse Elite 7.1 Headset, X360 controller


Offline Cole™

Odg: Što se igra?! Dojmovi, komentari...
« Odgovori #2986 u: Siječanj 02, 2017, 13:38:51 »



Altaïr Ibn-La'Ahadova pustolovina činila se zanimljivijom nego što jest...


Iako je prošlo nešto manje od deset godina što sam odigrao prvi Assasins Creed, kako sam pogledao film, dobio sam želju za Altaïrovom pustolovinom. Kako je prva igra bila testiranje IP-a i njegova koncepta, pomalo sam šokiran koliko je stvari sad do zadnje igre ostalo prisutno. Da se napravi Remaster prve AC igre, sigurno bi bio prvi u redu za igranje. Igra je puna tehničkih propusta i užasno spora u više segmenta. Abstergo, cijeli početak s Animusom, Desmond, ajme sve je toliko prokleto dosadno da me ubijalo završiti igru. Isto tako, sporedne stvari koje radimo su naporne i dosadne, što i ne čudi, jer i puno zanimljivije side misije i zadaci u ostatku serijala su već postali tumor i monotonost serijala.

Tako da sam jednostavno proletio kroz igru radeći samo nužne stvari koje se tiču priče. Priča je ajmo reć okej. Ima kul scena igra nekad, no ubija me, što je sve toliko prokleto sporo. Traznicija između gradova je isto bila naporna. Gameplay tehnikalije poput alarma, glitcheva u kretanju, su me pomalo ubile. Borba nije loša, čak sam se iznenadio koliko je kompliciranija od nekih igara u serijalu, koje su jednostavno pojednostavile borbu na jednu ili dvije tipke. Zbog toga što sam igru, tj franšizu uzeo na Steamu prije nekoliko godina, osjećao sam se dužnim, da bar i odigram igru, pa makar i zadnji put. A čini mi se da će ovo definitivno biti zadnji put, jer igra jednostavno ima spor pace, praktički je bila proba ili benchmark novog IP-a, pa pola stvari koje me inače zabavljaju u AC serijalu ovdje nisu ni na vidiku. Kažem, priča je okej, likovi su mi okej, gradovi su mi više manje okej, ali sve ostalo meh. No to sve govorim za ovo vrijeme, naravno da je 2007. igra rulala nebesa. Praktički prva igra koja uvela parkour u pravom smislu riječi.
CASE: CoolerMaster HAF 912 Plus || CPU: CPU AMD Ryzen 7 3700X 4.4GHz || MBO: MSI X570-A PRO, AM4 || RAM: DDR4 16GB (2x8) 3200MHz Fury || GPU: GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC 8G - Gigabyte  || SSD: SSD KIN 240GB HyperX Savage || HDD: 2 TB Toshiba || HDD 2: WD 1TB blackcaviar || EHDD: WD 500 GB || POWER: Fortron 750W Raider II || LCD: DELL S2415H 23.8" IPS glossy || OS: Windows 10® - 64bit || GAME CONTROLER: Xbox One Controller for PC || KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard K740 || MOUSE: Logitech G502 ||  RACING CHAIR: NITRO CONCEPTS E200 Race || SPEAKERS: Logitech Z323 || HEADSET: Hyper Cloud II || CONSOLE: PS4 PRO 1TB

Offline bartul_9

Odg: Što se igra?! Dojmovi, komentari...
« Odgovori #2987 u: Siječanj 02, 2017, 13:46:39 »
Kad se sjetim 2007 kad je ovo izaslo ja sam je peglao na novom PCu do besvjesti, a onda kasnije i dvojku pa Brotherhood.Sjecam se da mi je prica bila vau, a ona prezentacija kad prvi put sjedam u Animus, pa me vraca u proslost i cjela prica sa Templarima to mi je bas ostalo u sjecanju.Altair mi je jedan od drazih likova u serijalu.

Nisam je igrao od tada, nemam bas volje.Mada vec dugo imam zelju odgirat cjeli AC serijal u kompletu.
Acer Aspire VX15 15,6"/ Intel i5 7300hq 2.5, 3.5 turbo, GTX 1050Ti 4Gb, 12Gb ddr4 ram, 256Gb SSD, 1000Gb HDD /// Hama Gaming "URAGE MMORPG" gaming mouse, Sony Pulse Elite 7.1 Headset, X360 controller


Offline Thergothon

Odg: Što se igra?! Dojmovi, komentari...
« Odgovori #2988 u: Siječanj 02, 2017, 15:27:57 »
Kažem, priča je okej, likovi su mi okej, gradovi su mi više manje okej, ali sve ostalo meh.

Sve to vrijedi i za bilo koji novi AC naslov.
Prvi dio je izašao skoro na početku tadašnje generacije igara dok još nije bio vani GTA IV na koji su se svi nabrijavali i ponuda open world igara je bila dosta siromašna, vani su tek bili prvi Just Cause, Saints Row i još neke igre koje su se smatrale blijedim kopijama GTA serijala. Tu dolazi prvi AC kao novi IP koji konačno unosi svježinu. Povijesno razdoblje, ličnosti i činjenice protkane s fantazijom, vrhunski animirani pokreti glavnog lika, tada impresivna interakcija s otvorenim svijetom u kojem se možeš popeti na svako jebeno mjesto koje vidiš na mapi (OGROMNA stvar za ono vrijeme) itd.

Meni je pasao sporiji tempo i postepeno otkrivanje i učenje o meti, ali je izvedba bila loša tj. side misije koje se ponavljaju i automatski su dosadne do bola. Sam koncept mi je bio odličan, praćenje i promatranje mete, procjena idelanog mjesta za napad i konačna realizacija egzekucije, a zatim totalni kaos koji se javlja s obzirom da se većina toga dogodi na javnom mjestu - i ono najbitnije, igrača se ohrabrivalo na bijeg i improvizaciju, a ne idiotsku borbu prsa o prsa (i to sjebu pred kraj igre gdje te sile na to).

Nastavak je poboljšao stvari na koje su se ljudi najviše žalili, ali nikad onaj prvobitni kostur/koncept igre nisu odveli u ono smjeru u kojem sam se nadao da će otići, produbljeni stealth i nužnost da se preživi isključivo improvizacijom i izbjegavanjem brojčano jačeg neprijatelja. Nakon dvojke su sve promjene bile kozmetičke i to je zadnji AC naslov o kojem mogu pričati pozitivno.

Offline Luckyluke

Odg: Što se igra?! Dojmovi, komentari...
« Odgovori #2989 u: Siječanj 02, 2017, 15:55:41 »
Meni je prvi AC još bio i najbolji jer je bio inovativan i imao je nešto novo za ponuditi. Svakim novim nastavkom mi se sve više penjao na kitu jer je cijela mehanika i koncept ostala ista. Jedina iznimka mi je bio Brotherhood koji je unatoč standardnim boljkama AC-a koje mrzim imao zabavne misije i bio začuđujuće probavljiv za mene.

Offline Wulf

Odg: Što se igra?! Dojmovi, komentari...
« Odgovori #2990 u: Siječanj 03, 2017, 13:47:54 »
Ja uzeo ACIII free na ubi30.com
Pa odlučio odigrati prva dva jer 3ojku baš nemrem ganjati..

Offline doktor1

Odg: Što se igra?! Dojmovi, komentari...
« Odgovori #2991 u: Siječanj 05, 2017, 18:11:54 »
Malo sam proučavo i tako to te mogu reći da me se lani vizualno najviše dojmio DOOM!
Ultra postavke + lock na 75 FPSa + ultrawide i doživljaj je vrhunski!
Engine je čudo!




Offline Praetorian

Odg: Što se igra?! Dojmovi, komentari...
« Odgovori #2992 u: Siječanj 05, 2017, 21:06:49 »
A vidis mene od pucacina nakon Crysis serijala nista vizualno nije impresioniralo

Offline doktor1

Odg: Što se igra?! Dojmovi, komentari...
« Odgovori #2993 u: Siječanj 05, 2017, 21:11:25 »
Ova analiza sve govori..

Doom Tech Analysis: The Best-Looking 60fps Console Shooter? - YouTube

Offline Praetorian

Odg: Što se igra?! Dojmovi, komentari...
« Odgovori #2994 u: Siječanj 05, 2017, 21:15:35 »
Ma svaka cast tim analizama, al meni je bitno sta mi oko vidi. Onaj prvi dojam bez kalkuliranja

Offline bartul_9

Odg: Što se igra?! Dojmovi, komentari...
« Odgovori #2995 u: Siječanj 05, 2017, 21:19:39 »
Ma na PS4 izgleda brutalno i vrti se u 60 fpsa bez zastajkivanja sta je pravo cudo.

Kazu da na max detaljima na PCu izgleda boli glava.
Acer Aspire VX15 15,6"/ Intel i5 7300hq 2.5, 3.5 turbo, GTX 1050Ti 4Gb, 12Gb ddr4 ram, 256Gb SSD, 1000Gb HDD /// Hama Gaming "URAGE MMORPG" gaming mouse, Sony Pulse Elite 7.1 Headset, X360 controller


Offline doktor1

Odg: Što se igra?! Dojmovi, komentari...
« Odgovori #2996 u: Siječanj 05, 2017, 21:21:22 »
E pa meni je prvi dojam bio VAU, VRH!  kava1

Offline doktor1

Odg: Što se igra?! Dojmovi, komentari...
« Odgovori #2997 u: Siječanj 08, 2017, 16:33:09 »
Uskoro ponovni prelazak Alien: Isolation igre...  kava1

Offline Praetorian

Odg: Što se igra?! Dojmovi, komentari...
« Odgovori #2998 u: Siječanj 09, 2017, 20:30:55 »
Call of Duty 4 remastered, kako je to i dalje dobra igra. Def najbolji CoD meni. I nakon Infinite uzasa ovo mi je melem za dusu

Offline Wulf

Odg: Što se igra?! Dojmovi, komentari...
« Odgovori #2999 u: Siječanj 13, 2017, 11:23:16 »
Postavio "prioritete"  cer1njo
Assassin's Creed, pa slijedi dvojka ;D
Mass Effect, pa slijedi dvojka ;D
Need For Speed: Hot Pursuit(2010)
Battlefield2