Off-topic > Muzika, filmovi i serije

Star Wars

(1/24) > >>

Praetorian:
Kako nema teme, a smatram da filmovi zaslužuju idem otvoriti. Inače Star Wars mi je uz Gospodar prstenova nabolji filmski serijal.
George Lucas da te nema trebalo bi te izmislit. ave1












Kole:
Svi su zakon.Sve sam ih pogledal i ko klinac i sad.  ave1

Punisher:
Od originalne trilogije najbolji episode V
Od prequel trilogije III

Iako Lucas proklet bio kolko je puta ovo remek djelo mijenjao i kasapio ga, Prequel trilogija je puno, puno lošija od originalne.

Shimmy:

--- Citat: Punisher - Lipanj 30, 2012, 17:47:55 ---Od originalne trilogije najbolji episode V
Od prequel trilogije III

--- Kraj citata ---

Sa ovime se slažem, a sa onim drugim djelomično. Sve zajedno mi je originalna trilogija bolja, ali ne baš toliko jer mi je The Phantom Menace zakon film i vjerojatno negdje 3. najbolji u serijalu, a Revenge of The Sith mi je možda i najbolji film u serijalu. On ili Empire Strikes Back, nisam siguran. Jedino mi dojam u prequelu kvari druga epizoda koja mi nije nešto posebno i najlošiji mi je dio serijala

I slažem se Preatorian - najbolji serijal filmova, s tim da kod mene nema uopće dvojbe, bolji mi je od LOTR-a  shy1

Punisher:
A druga epizoda je tolko loša da je to žalosno bilo gledati, Hayden je tada valjda najgore ikad odglumio. Nije to tolko loše ali je ipak lošije od originalne trilogije. Mogao je to puno bolje Lucas odraditi, ali eto, Hayden je barem popravio glumu i Revenge of the Sith, najboljem filmu Prequel trilogije jer je mračniji i puno konkretniji od ostala 2. i da Jar Jar Bings je valjda najiritantniji i najgluplji comedy relief lik ikad stvoren, mislim da bi film puno bolji bio da nije bilo njegovih debilnih scena.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju