Gran Turismo > Gran Turismo 5

Moguće međuforumsko natjecanje ("New racing series")

<< < (3/4) > >>

DogZy:
Prije svega, naklon do poda Fedri koji je mozak svega ovoga. Njegova mašta, volja, trud i upornost su vanzemaljskih proporcija. I upravo tako kako si i sam rekao iced, uspjeh je neizbježan! Istotako, čestitke idu Safety-_-Caru i tebi, koji si mi puno olakšao posao ovdje, hvala još jednom!

Upoznati ste otprije kako se nešto kuha po pitanju velikog natjecanja ali niste, siguran sam, očekivali ovakvo nešto.

Cilj svega ovoga je upoznavanje s članovima drugih foruma, razmjena mišljenja, stavova i gradnja solidnih temelja za nastavak suradnje kroz utrkivanja onog dana kad dođe nova nova generacija konzola i naravno, GT6. Neki od tih foruma su iznimno cijenjeni u svijetu, po svojoj ljubavi, strasti prema GT5, a neki su članovi tih foruma bili i na GT:Academyju, te su došli veoma daleko u pravom automobilizmu. Smatram to velikom gestom i s tim ciljevima se ne može promašiti. Ovo NIKAKO nije promocija drugog foruma. Navedeni je forum organizator i idejni nosilac svega ovoga, uz pomoć drugih foruma i ljudi, pa se zato i spominje. Ovim putem se prezentira vlastiti forum na najljepši mogući način, kroz organizaciju, međusobno poštivanje, druženje i utrkivanje, koje, vidite, pada u drugi plan.

Kroz sistem utrka, pravila, regulacija i smjernica natjecanja nema smisla pisati - sve se da shvatiti. Da citiram Fedru: ,, Ideja je da svi forumi naizmjenično dobiju priliku organizirati ovo isto natjecanje za sve ostale forume. Jedina iznimka je da forum koji pobijedi time osvaja priliku još jednog dodatnog "domaćinstva" ovog prvenstva - ali samo jedan dodatni put, a zatim mora pričekati dok i svi ostali forumi dobiju barem jednu priliku organizirati, bez obzira koliko puta u međuvremenu pobijedio.  Na taj način ipak svi dobivamo priliku iskusiti što više posebnosti svakog od foruma koji se poželi priključiti."

Oni koji su shvatili što je prava stvar, koji su zainteresirani neka se jave meni, pa ću predstaviti CSR forum drugim forumima.
Moram naglasiti da su ova dva mini prvenstva pripremna, dakle, služe samo za uvid u to kako bi to moglo izgledati kad se broj sudionika poveća.

rima706:
Moram priznat da bi moglo izledat veoma dobro ovo natjecanje. Posebno zanimljiv ce mislim bit roster vozaca.
Mene trenutacno zanima dali se moze prijavit za pojedine utrke, posto "neke" staze nemam.
Sve pohvale organizatorima kojima zelim velik odaziv fp vozaca i da se ovo pretvori u respektabilno medjunarodno natjecanje.

DogZy:
Hvala na lijepim željama hug1

Možeš se prijaviti za neke utrke, možeš za sve, a možeš i za jednu! Nisi obvezan doći ni na jednu, iako si se prijavio. Zašto? Ipak je ovo pripremno prvenstvo kroz koje će proći velik broj vozača kadt1kažem

DogZy:
OBAVIJEST

S današnjim danom počinje set utrka koje će se održavati svakog utorka i petka dok se ne potroše svi auti i staze.
Rima, hoćeš li prezentirati CSR forum već danas? sm1jeh šofe1

rima706:
Koliko sam skuzio danas bi mogao vozit drugu utrku tj. Hot Hatch Championship posto tu stazu imam.
Ali nikako ne mogu saznat kad pocinju utrke, jedino mogu procjenit da ce ova druga pocet oko sat vremena poslje prve.
Pa bi volio da mi javis sto prije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju