Gran Turismo > Gran Turismo 6

Gran Turismo 6

(1/275) > >>

Montoya:


Već dugo šuška se o nečem što je zapravo vrlo izvjesno - Gran Turismo 6 je u izradi i to od završetka aktualnog GT-a!
Sudeći prema izjavi Kazunoria, cilja se na next-gen:

"We're always aiming for the latest technology and the latest expression."

Confirmed: Gran Turismo 6 is in the works, Vita version could be too -- PlayStation Universe

Od količine staza padale budu kape do poda:

“The amount of (tracks) will be such that will make a hat fall off your head.”

Kaže Amar :)

Previše najavljivanja nije dobro pa s ovim gore završavam taj službeni dio.
Očekivanja su naravno, vrlo vjerojatno, iznimno velika, a pred PD-om i Kazom velik je posao ako ih žele ispuniti, u što ne sumnjamo.

Koja su vaša očekivanja, što najviše tražite od novog Gran Turisma, sviđa li vam se nex-gen odluka itd. itd.?
Rasprave, komentari, praćenje razvoja i iščekivanje Gran Turisma 6 - na pravom ste mjestu...  šofe1

Iceman:
Ako cu ikada kupiti PS4 (a vjerujem da hocu) to ce biti zbog GT6. Jednostavno ocarava me ta igra, znaci puno auta, staza, licence, online utrkivanje. Ok sad pricam opcenito o serijalu, ali to je to. Jedna takva igra nedostaje na PC-u, a posto je GT ekskluziva za PS onda mi negine i jedno i drugo.

s2000:
Ja bih volio da bude 300-500 automobila ali da svi budu premium.Ako će već biti toliko staza onda neka budu odmah u igrici,a ne u DLC-evima koji se plaćaju  cry1
Ako je europski auto,nemora volan biti na desnoj strani,moraju se malo orjentirat i prema nama a ne samo prema japancima.
Meni je najveći problem što će izaći na ps4 jer situacija je gadna a cijena ps4 neće biti ispod 4000kn  cry1

DogZy:
Kazo uvijek daje dvosmislene i diplomatske odgovore kao sto je i ovaj od njega. kadt1kažem Tako da nemojte jos govoriti da dolazi na PS4 - to nitko nije potvrdio niti pricao iz PD-a, Sonyja.

Najbolje mi je kad se na rebootu pojavio padobranac u GT5 temu i upecao je "svjetsku ekskluzivu" da GT6 dolazi na PS4, i to 2 godine nakon dolaska same konzole. Link je s hcl-a pa ako netko moze provjeriti to, sad sam na mobu i ne mogu na komp, a i pasalo bi u ovu temu.

Misljenja sam da ce GT6 ugledati svjetlo dana jos na ovoj generaciji jer imamo vise suskanja o GT6 negoli o PS4. Tim vise sto su neke likove skuzirali jos prije, koliko, godinu dana na Mt. Panorami kako skeniraju Bathurst. Mislim da bi potvrda ovoga mogla doci vrlo brzo, kroz par mjeseci.

Ukoliko tako bude, ocekujem nesto manji broj auta: 600-700 premium auta, sve staze iz prijasnjih naslova + 10-ak novih pravih staza. Trebali bi dodatno poboljsati zvuk, grafika ne moze puno bolje od ovih premiuma, bolje odradeno trosenje guma i fizika auta itd itd.

Sve drugo bile bi sitnice koje mi nisu toliko vazne. E da, i da poprave taj online s jos par mogucnosti i novih stvari. I to je to, dobar tek. thumbs1

ManTheRamparts:
Zaokruženu cjelinu ovaj put očekujem, da nema li-la odstupanja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju