Gran Turismo > Gran Turismo 5

GT5 - GTS + CSR prvenstvo

<< < (7/7)

s2000:
Hhhh proleti i još jedna utrka

U kvalifikacijama sam skroz loše vozio,baš sam se borio sa autom i nikako nisam bio zadovoljan.Trebao sam startat na 4.mjestu al je Marac izašao i startao sam kao 3. ni kriv ni dužan  cer1njo

Imao sa odličan start,prošao rusa na startu i bio iza leđe Iced-u koji me je zbunio promjenom putanje i nakon toga sam izgubio 2-3 pozicije u prvom dijelu staze.Nakon prvog kruga sam bio 3.,iza Rusa,a ispred Kikija.U 4.krugu opet veliki peh,gledao iza Kikija te se na šikani zabijam u zid  cry1 cry1.Nakon toga odma brzo u box.Poslije boxa sam vozio na rubu svojih mogućnosti,uspio proći kroz box-eve ivana i wolfa al kako sam vozio "bržim" tempom tako sam i gume trošio.U 22-23krugu sam ponovno otišao u box u nadi da ću sa dobrim vremenima ipak doći do 7.mjesta ali sam se prevario,nakraju sam završio 4sec iza Wolfa.
Jedino sam zadovoljan što sam u utrci postigao svoje najbolje vrijeme na ovoj stazi 1.39.441 a sve ostalo je bilo za bacit u vodu.Toliko sam trenirao i sad nakraju zbilja loš rezultat,ali šta ćeš idemo dalje .

Čestitke Iced-u na odličnoj vožnji i na najbržem vremenu na utrci  thumbs1

iced16:
Što se tiće utrke...

Vrlo teška utrka, premumoran nakon... Ok start, vidio da je balkan u naletu pa sam za svaki slućaj išao braniti unutarnju. Onda polako se odvajam od rusa, nešto sitno te onda on radi grešku te povećavam prednost na 5 sekundi. Do bokseva prednost bila na 10 sekundi. Nakon izlaska, još koji krug stoji 9-10 sekundi te iznenadno rus pronalazi brzi tempo te polako skida prednost sve do 7 sekundi.  Tad sam zagrizao do kraja i pokušao redati brze krugove. Taktika se isplatila, nisam nigdi pogrišia, i povećap prednost na konaćnih 11 sekundi.

Vrlo zadovoljan, ali kao što sam rekao, jako, jako teška staza za voziti...

Updejtan je poredak...

s2000:
Danas me nema,na moru sam a tamo nemam mogucnosti spojit ps3 na net.

Montoya:
Kaj je sa ovim, stale rasprave/izvješća, kakav je uopće poredak i dal postoji (linkovi nisu opcija :)?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju