Forza Motorsport > Forza Motorsport 5

Forza Motorsport 5

(1/105) > >>

Cole™:


Nova Forza Motorsport igra dolazim nam najvjerovatnije sljedeće godine što bi značilo da će nova Forza biti zadnja igra u serijalu na aktualnoj X360 konzoli.
Turn 10 je postavio ogromne i provjerene temelje za nastavak. Što očekujete od nove Forze?

LukaM 110:
Jel forza 5 najavljena i jel to sluzbeni logo jer sam se danas vratil sa mora i nisam na netu bio skoro tri tjedna pa nisam bas u toku.

Inace mislim da forza 5 ne smije izaci na x360 jer su drvece i drugi detalji vec u cetvorci gori nego u trojci zbog nedostatka snage ivise nema mjesta za napredovanje.

Cole™:
Nije službeno najavljena, ali je ovo nekakav poluslužbeni logo kolko se meni čini, nemoj me uzet za riječ.
Također bi volio da preskoče X360 i da ovu igru naprave kak spada i kako znaju za novi next gen konzolu. Nikud netrebaju žurit. Postoji mogućnost da se na igri radi kao i na novoj konzoli paralelno. Tko to more znati.

LukaM 110:
To sam bas i ja mislio thumbs1
Inace ne vjerujem da ce izaci slijedece godine zato sto je cetvorka bila sluzbeno predstavljena vec na e3-u 2010. A sad se jos nista ne prica, ali jos je ostao gamescom.

Punisher:
Sumnjam da bude petica na ovoj generaciji kad su najavljivali nešto da će nova forza izaći na next genu. Forza Horizon iztlazi na 360tki a onda dolazi 720 sa Halo 5, i Forzom 5 kao launch naslovima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju