Off-topic > Muzika, filmovi i serije

Koncerti

<< < (3/22) > >>

DogZy:
Joe Bonamassa ponovno u Zagreb, u srijedu 2.10. svira u tvornici kulture! ave1 ave1 ave1

Gonis The last of us i jos neke stvari, sad cu kupit kartu. A toliko mi je bilo zao sto ga nisam vidio 2010.

Cijene za koncert jos nisu objavljene.

ManTheRamparts:
ATTENTION!!!

5.10.2013. - The Dillinger Escape Plan @ Tvornica Kulture

Konačno i oni kod nas, ide se 100%. Šou bu sigurno. Evo spotovi s novog albuma (odlično):

The Dillinger Escape Plan - ONE OF US IS THE KILLER (Official Music Video)

The Dillinger Escape Plan - When I Lost My Bet (Official Music Video)

DogZy:
3. red na Santani, ceka se da pocne, ko zna koliko jos...

DogZy:
Jos dva sata sam cekao kuul

Koncert Santane mi je bio najbolji koncert na kojem sam bio ikada, a bio sam na koncertima nekih mozda jos i razvikanijih glazbenika i nije bilo ovako dobro. Mozda zato sto se kod njih previse svodilo na popratni show, konfete, eksplozije, akrobacije i ine nepotrebne stvari. Santana (band mu se tako zove ;) ) je imao dva sata i 20 minuta ciste svirke, nabijene emocijama i ljubavlju prema glazbi i zivotu.

Carlos se super drzi, iako je 20.7. napunio 66 godina, imao je onu svoju karakteristicnu kapu, bolje reci pokrivalo i poznatu PRS Santana II crvenu elektricnu gitaru zbog cijeg zvuka Santanu odmah prepoznajete. Zbijao je sale tijekom svirke, izvodio neke male ali smijesne stvari, poput; dode do kamermana i pocne ga milovati po kosi dok ovaj snima ;D. Moram reci kako se vidjelo tijekom koncerta koliko je jednostavan covjek, preko gesta, mimike i kad je pricao. Bend nije imao prakticno nijednu pravu pauzu, bilo je samo desetminutno odsustvo Carlosa dok je bend i svaki glazbenik u njemu imao svoj solo, jam session.

Super su pjesme izvodili, najveci hitovi kao sto su Maria Maria, Black Magic Woman i Smooth natjerali su ljude da pjevaju, plesu, micu bokovima, ljube se i smiju. Cak smo jedno vrijeme i skakali, ne znam koja je pjesma bila u pitanju, jer se dosta izvodilo i pjesama s lanjskog albuma Shape Shifter. Negdje pola sata prije kraja, kad je pjesma bila zavrsila, na displeju iznad je bila prikazana bijela grlica kako leti, uz laganu instrumentalnu pratnju, dok je Carlos prisao mikrofonu. Imao je monolog o dobru i zlu, kako trebamo siriti ljubav i svjetlost (love and light i onda bi sirio ruke prema publici ), a potom bi naveo i neke negativne stvari za koje bi kasnije na sebi pokazao kako ih se simbolicno rjesava tako da cisti rukave. Dirnuo je publiku koja je pljeskala barem minutu, sve dok nije ponovo krenula svirka.

Na pozornici ih je bilo 9; Carlos na gitari, Benny Rietveld na bassu, Tommy Anthony na pratecoj gitari, Carl Perrazzo na kongi i percussionu, Dennis Chambers na bubnjevima, Andy Vargas i Tony Lindsay vokali, David Matthews klavijature i dvoje puhaca kojima nisam zapamtio ime. Svi vrhunski glazbenici, neki su s Carlosom cijelu karijeru, a neki su se (vokali) prikljucili prije dvije godine), vecina ih ima grammyje i latin music awards nagrade.

Snimao sam s mobitelom i to je ispalo necuveno lose, kvaliteta zvuka je za bacit mobitel i zgazit ga, slika je za prodat mobitel na njuskalo, glavno da sam imao desetak videa i 5-6 fotki. I da, bio sam u drugom redu, sve se vidilo i culo savrseno kuul

Shimmy:
Kupi Xperiu Z, nemaš brige ni ako ti netko zalije mob pivom  :P ;D

Ajd lijepo. Ovaj koncert mi je možda najviše žao što sam i budem propustio ove godine ali nekako nisam previše tužan, valjda zbog navike već, nisam jako dugo bio na nikakvom koncertu a i opće flegmatičnosti ovih dana. No vjerujem da je bilo mrak thumbs1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju