Virtual Racing > Multiplatform

Crash Team Racing (Nitro-Fueled)

<< < (2/5) > >>

ZoNTrA:
Nisam imao PS1 pa ju nisa modigrao, šteta.
Ali sam igrao Crash Tag Team Racing na PS2. 8)

Thergothon:
Taj CTR na PS2 je totalno smece jer na njemu nije radil ND.
Ako imas priliku odigraj prvi CTR, dosta jeftin je pod ps1 klasicima na store-u.

petko23:
igra je remek djelo. igra san je uvik na jedinici. sad je iman na HDD-u ps3 i cesto igran s prijateljem ovu igru u split-screenu usprkos drugim igrama za ps3 koje posjedujem.

ne znan je li iko od vas uspija pobjedit duh oxidea na svim stazama? ja jesam. ne dobije se nista osim ponosa. i ako mislite da ste dobri-razmislite ponovo. postoje razne tehnike voznje poput saffi fire gdje je potrebno radit power-slideove 1-2 minute neprekidno. ako si dobro radia iz auspuha ce pocet izlazit bijeli dim i kart ce picit kada vozis priko turbo pada bez power-slideoveova.

http://m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=iCs1S8PCByI

postoji cila enciklopedija tehnika voznji:

http://ctrgamers.foroactivo.com/t1122-professional-guide-of-crash-team-racing

petko23:
ako zelite, mozete otkljucit penta penguina koji ima iste karakteristike ka svemirac oxide. ovaj lik se ne moze osvojit u igru vec samo unosenjem koda, a za europsku verziju igre on glasi: L1 and R1 (held), down, right, triangle, down, left, triangle, up (pressed)

NTSC verzija igre ima drugi kod. ali i razlika je u tome sta penta u NTSC verziji brz kao pura ili polar znaci nije nesto.

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080704075823AAM7n6o

Shimmy:
Prvo - petko, svaka čast na savjetima (vidiš da možeš i ne hejtat ;D)
A Montoya - svaka čast na temi. Čim sam vidio prvi post mislio sam kako ću napisati nešto što je vidim već Ther napisao - Svaka čast Mario Kartu, i iako će mnogi reći kako je on bio prvi, a CTR je kopija, to nema nikakve veze kada je ta "kopija" ispala 18 puta bolja od bilo kojeg Mario Karta  ave1

S time da MK nije loša igra, nego je CTR fantastična!

Također završio igru sve što se dalo završiti, a u split screenu proveo vjerojatno više nego u bilo kojoj drugoj igri na PS1 a vjerojatno i šire

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju