Off-topic > Gaming kutak

Cyberpunk 2077

(1/26) > >>

Thergothon:


Na igri rade Poljaci iz CD Projekt RED studija, zasluzni za fenomenalni Witcher serijal.
Igra ce se zasnivati na svijetu i detaljima iz kultnog pen'n'paper RPG-a Cyberpunk, cija radnja se odvijala 2020. godine. Igra ce biti smjestena u metropolis pod nazivom Night City, 57 godina nakon radnje gore spomenutog Cyberpunka. Potvrdjena je sandbox struktura i nelinearna prica, ogromni arsenal oruzja, upgrejdova i dodataka. Datum izlaska se ne zna, kao ni platforme za koje ce izaci.

Malo detalja je otkriveno, ali pretpostavljam da nas ocekuje sve kaj je karakteristicno za istoimeni zanr. Distopijski svijet u kojem vladaju megakorporacije, nastaju pokreti otpora i odmetnicke skupine hakera, bande, transhumanisticka filozofska pitanja i sukobi oko umjetnih poboljsanja ljudskih mentalnih i fizickih vjestina putem augmentacija i implantata itd.







Vasa ocekivanja, volite istoimeni podzanr (cyberpunk) znanstvene fantastike?

ManTheRamparts:
Ovo bu rulalo, moram Neuromancera završiti, pri kraju sam.  thumbs1

Shimmy:

--- Citat: Thergothon - Studeni 03, 2012, 19:26:22 ---

Na igri rade Poljaci iz CD Projekt RED studija, zasluzni za fenomenalni Witcher serijal.


--- Kraj citata ---


Ovime je sve rečeno, jedan od najboljih developera današnjice i jedan od onih koje najviše cijenim, ako ne i broj 1 na tom polju! Rijetki koji danas ne idu samo za lovom, slušaju fanove te poštuju iste sa zakrpama/DLC-ima teškim po nekoliko gigabajta za koje se ne treba centa dati.

Jednostavno vjerujem da što god taknu, barem na polju RPG-a, da će biti dobro, tako i ovo, a potpuna promjena settinga u odnosu na Witcher mi se sviđa. Mogli bi imati 2 vrhunska RPG serijala skroz drugačije temetike

doktor1:
Ovo će biti brutala.... Jedva čekam...

Praetorian:
Definitvno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju