Off-topic > Gaming kutak

Smartphone igre

<< < (2/8) > >>

LukaM 110:

--- Citat: Cole - Veljača 28, 2013, 18:30:20 --- cry1

--- Kraj citata ---

To nije tocno, istina je da trebas ulje, gorivo itd izmjenjivat, al ne nakon svake utrke i zapravo ne smeta toliko jer se na smartphoneovima ne igras po 2 sata u komadu pa se ne osjeti

Cole™:
Real Racing 3

Fizika i igrivost je stvarno vrlo vrlo dobra. Ono što me muči je framedrop u pojedinim trenucima. Izgleda zapravo dosta lošije od Most Wanteda iako neznam kako je to uspjelo. Vjerovatno je previše resursa otišlo na fiziku, aute, staze itd. 4 level sam i fino mi je što se vremena baziraju na multiplayer postavljenom vremenu pojedinih igrača, bar sam tako shvatio to. Sinkronizirao FB stranicu sa igrom (povuče ime i avatar GG). Kasnije još dojmova napišem. Evo kako to izgleda kod mene.

SAMSUNG GALAXY S3 REAL RACING 3 GAMEPLAY
Zaboravio napomenuti nešto što mi se jako sviđa, a to je kastomizacija kontrola. Ja vozim sa manualnim gasom i kočnicom te tiltom. Može bit doslovce pod asistencijama osim tilta. Postoji i kontrola pomoću volana na zaslonu, ali to ubija bilo kakvu imerzivnost. Lajkam naravno TC off i vozim bez ikakvih pomagala (brži ste i bolji je feeling).

DogZy:
Sve to ima i GT-R Hyundai edition i Race of Champions, dvije najbolje igre koje sam ikada igrao na smartphoneu. Ovo cudo sam jucer poceo skidati preko wifija, trajalo je vise od 2h pa sam odustao. Mozda neki drugi put.

DogZy:
Real Racing 3 je najbolja racing igra na smartphoneima ikada!

Danas sam ju konacno do kraja skinuo i poceo igrati.

Bojao sam se hoce li moj mob vuci ovu zahtjevnu igru, jer ima ipak jednojezgreni procesor s 768 MB RAMa... Na kraju, sasvim sam zadovoljan time kako se igra izvodi. Prilikom voznje nisam imao vecih poteskoca, tek kod utrka s 20+ auta na stazi mi je padao fps pa mi je bilo otezano voziti.

Igra je strazna; ima najbolje rijeseni menu koji sam vidio u smartphone igrama opcenito, sve je na jednom mjestu i lako se sve pohvata.
U igri ima 46 auta, a izbor je takav da komotno mogu reci da je bolji od GT5 izbora auta. Dobro, nije, ali ima sirok krug svakakvih auta, cak ima i GT2, SuperGT i GT3 pile!
Velik broj svjetski poznatih staza i neke imaginarne (koliko sam skuzio). Ima sve staze koje fale simulacijama na konzolama, strasno.
Grafika je prica za sebe: osvjetljenje, sjene, odsjaji i velik broj poligona od kojih su auti izradjeni, nesto nevidjeno. Da ne pocnem pricati kako sve to zvuci i izgleda na najjacim mobitelima.
Svidja mi se da moras konstantno odrzavati svoj auto, jedino mi se ne svidja to sto moras cekati i po 15 minuta za, npr, popravljanje motora. Znam da sve to tezi realizmu, da se dobije dojam imanja necega i da pazis na svoj auto dok se utrkujes, ali ipak se prebrzo sve to trosi. Ne bih imao primjedbi da moras obaviti cijelu reviziju auta nakon, ne znam, 500 km. Ili bar nekih dijelova.
U ovoj igri zbilja se moze provesti jako puna dana, vec vidim. Ima puno toga sto ce vas prikovati za vas mali ekran i natjerati da vozite vase prometalo po nekoj od staza.

Ovo su moji koliko toliko kratki dojmovi o igri. Preporucam ju svima da ju skinu, tko ima smartphone, pa da vidi svidja li mu se to ili ne. Vjerojatno ima i onih koje upravo to cekanje odbija od igre, ali to je s jedne strane i dobro; mozes i zaboraviti skroz pa kad krenes igrsti igru drugi dan, iznenadis se! ;D

Cole™:
Tilt + Manual?  shy1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju